هوالرزاق






طرز پخت کیک گردویی

طرز پخت کیک گردویی

موادلازم:

 
پودر شکر 1ونیم پیمانه-تخم مرغ3عدد-شیر1پیمانه-ماست نصف پیمانه-آردسفید17قاشق غذاخوری-بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری-وانیل نصف قاشق چای خوری-روغن مایع یا کره آب شده سه چهارم پیمانه-گردوی آسیاب شده به مقدار دلخواه

 
طرز تهیه:3عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و انقدر هم میزنیم تارنگ متمایل به سفید به خود بگیرد.پودر شکررا اضافه کرده و تاجایی که خوب در تخم مرغ حل شده و به رنگ متمایل به سفید درآید هم میزنیم.شیر را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم.ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم تا حالت سفتی خود را ازدست بدهد و بعد به مخلوط اضافه کرده و مخلوط راهم میزنیم.بکینگ پودر و وانیل را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تاکاملا درمخلوط حل شوند.آرد سفید الک شده را به مخلوط ارام ارام اضافه کرده و همزمان هم میزنیم.گردوی آسیاب شده را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم.ودر آخر روغن یا کره اب شده را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم.قالب را چرب کرده و مخلوط را در قالب میریزیم.فر را روی درجه حرارت125درجه گرم کرده و قالب را در طبقه وسط  فر به مدت1ساعت قرار میدهیم تا پخته شود بعد آن را از فر خارج میکنیم واجازه میدهیم تا سرد شود.بعد از سرد شدن کیک را از قالب جدامیکنیم.برای تزئین میتوانیم 1قاشق غذاخوری پودر قند را حرارت دهیم تا آب شود و بعد روی کیک بمالیم وبعد خلال بادام روی آن بپاشیم.کیک آماده پذیرایی است


طرز پخت کیک گردویی

برچسب های
طرز پخت کیک گردویی -

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :
کل بازدید : 3,481
تعداد بازدید ماه جاری : 3,020
تعداد بازدید در هفته جاری : 7
تعداد علاقه مندی ها : 1
تعداد 1رای به طرز پخت کیک گردویی داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 100 %
نظر شما راجع به طرز پخت کیک گردویی