از نگاه سلامت طب قدیمی و فایده های انار!
انار میوه ای مختلف،خوشمزه،زیبا و دوست داشتنی است که هر کس آن را میخورد دیگر پشیمانی از میل کردنش نخواهد داشت.این میوه با نام علمی Punica Granatum یکی از اولین گیاهانی میباشد که اهلی شده است.بزرگترین تولید کننده انار در جهان ایران است و بعد از ایران هندوستان در دسته دوم قرار دارد.رب انار،مربای انار،آب انار و لواشک انار از میوه انار درست میشوند.
فایده انار
یک کارشناس طب قدیمی گفت: مناسبتر است دانههای انار را با پرهها و اندکی از پیه (قسمتهای سپیدرنگ و اندکی تلخ) میان دانهها بخوریم تا سبب ضعف معده نشود همینطور آب انار ترشوشیرین با پیه داخل آن همراه اندکی شکر برای تثبیت معده و برطرف کردن خارش سودمند است
ناصر رضاییپور کارشناس طب قدیمی درباره انار اظهار داشت: انار شیرین، دارای طبیعت سرد مایل به اعتدال، و تولیدکننده خون نیکو در جسم است.
انار بازکننده گرفتگیهای جسم و ادرارآور است
بهگفته رضاییپور انار، نفّاخ است و در مردم گرممزاج، سبب تثبیت قوای جنسی میشود، همینطور انار سبب بازشدن و گشایش گرفتگیهای جسم و ادرارآور است.
مناسبتر است دانههای انار را با پرهها و اندکی از پیه میان دانهها بخوریم
این کارشناس طب قدیمی افزود: مناسبتر است دانههای انار را با پرهها و اندکی از پیه (قسمتهای سپیدرنگ و اندکی تلخ) میان دانهها بخوریم تا سبب ضعف معده نشود.
انار سبب تولید خون کم و مناسب میشود
رضاییپور دنباله داد: طبیعت انار، سرد و تر است و هرچه رسیدهتر و شیرینتر باشد، به اعتدال نزدیکتر میشود. انار سبب تولید خون کم و مناسب میشود و نفّاخ و ادرارآور است.
وی یادآور شد: آب انار ترشوشیرین با پیه داخل آن همراه اندکی شکر، برای تثبیت معده و برطرف کردن خارش سودمند است اما بسیارهروی در استفاده انار ترش بهویژه میل کردن ناشتای آن، سبب ایجاد زخم و خراش در جدار داخلی رودهها میشود.
الو پزشک
برچسب های از نگاه سلامت طب قدیمی و فایده های انار!
آمار و ارقام زمان قرار گرفتن در سایت : کل بازدید : 713 تعداد بازدید ماه جاری : 713 تعداد بازدید در هفته جاری : 5 تعداد علاقه مندی ها : 0