هوالرزاق






طرز پخت خاگینه تبریزی(قیقاناخ)

طرز پخت خاگینه تبریزی(قیقاناخ)

موادلازم:

شکر250گرم

تخم مرغ 2عدد

روغن به میزان لازم

آرد گندم نصف لیوان

زعفران به میزان لازم

شیر 4قاشق سوپخوری

پودر پسته به میزان لازم

گلاب و آب یک چهارم لیوان

بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

دارچین و هل و مغز گردوی خردشده 2قاشق سوپخوری

طرز تهیه:برای تهیه شربت خاگینه 1لیوان شکر و یک چهارم لیوان آب را به همراه یک چهارم لیوان گلاب روی حرارت میگذاریم تاجوش بیاید.داخل شربت کمی زعفران آب زده میریزیم و آنها را هم میزنیم.در یک ظرف جداگانه تخم مرغ هارا باهمزن هم میزنیم سپس شیر را به همراه آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.بعداز آن هل را اضافه کرده و آنها را با قاشق دریک کاسه روغن داغ می اندازیم تا پف کند و سرخ شود.سپس آن را از روغن در نی آوریم و در شربت آماده شده قرار میدهیم.خاگینه های پف کرده را با چنگال سوراخ میکنیم تا شربت به مغز خاگینه ها فرو برود.

ارزش غذایی:تخم مرغ یک غذای کامل و سرشار از ویتامین است و پسته نیز مقوی و برای استخوان ها و حافظه خوب است.

نکته:برای تهیه شربت خاگینه بجای شکر میتوانیم از دوشاب انگور هم استفاده کنیم که غذا را خوشمزه تر میکند.


طرز پخت خاگینه تبریزی(قیقاناخ)

برچسب های
طرز پخت خاگینه تبریزی(قیقاناخ) - - - - - - -

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :
کل بازدید : 13,853
تعداد بازدید ماه جاری : 13,125
تعداد بازدید در هفته جاری : 19
تعداد علاقه مندی ها : 0
تعداد 0رای به طرز پخت خاگینه تبریزی(قیقاناخ) داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به طرز پخت خاگینه تبریزی(قیقاناخ)