کالباس نخورید حتی اگر خیلی خیلی دوست دارید
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> کالباس نخورید حتی اگر خیلی خیلی دوست دارید

کالباس نخورید حتی اگر خیلی خیلی دوست دارید

  • زمان درج : 51 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2014-11-23 00:00:00
  • تعداد بازدید : 2044
    بازدید ماه:2044
    بازدید هفته:4
  • بخش مربوطه :

 کالباس نخورید حتی اگر خیلی خیلی دوست دارید این نه حرف و نظر ماست که حرفی از وزیر بهداشت است که بیان کرده کالباس نخورید مخصوصا کالباس مرغ

اگر هن گام خرید مرغ می‌بینید صاحب مغازه با کمال میل حاضر می باشد مرغ شما را پاک کرده و پوست و اضافاتش را دور بریزد، خیلی خوشحال نباشید. چند روز بعد همان دور ریختنی‌ها محتوای پیتزای شما را تشکیل می‌دهند! حوالی سال 1330 بود که تهرانی‌‌ها اولین مغازه‌های ساندویچ‌فروشی را در خیابان استانبول دیدند. به‌تدریج مردم از غذاهای مهیا استقبال کردند و با ورود نسل دهه 60 و 70 فست‌فودها تبدیل به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی ایرانی‌ها شدند.

اما در کنار این استقبال بی‌نظیر، شایعات در مورد غذاهای مهیا فراوان بود؛ اینکه سوسیس و کالباس کیفیت ندارند، در آنها مواد شیمیایی به کار رفته و عامل اصلی اضافه‌وزن هستند. از چند سال قبل هم بحث سرطان‌زا بودن این مواد غذایی مطرح شد و نگرانی خانواده‌های ایرانی که دیگر به خوردن پیتزا و همبرگر عادت کرده بودند بیشتر شد. حرف‌های آشکار و درگوشی ادامه داشت تا اینکه چند روز قبل رئیس سازمان غذا و دارو پرده از رازی برداشت که همه را شوکه کرد؛ کارخانه‌ها برای درست کردن سوسیس و کالباس از مواد بی‌کیفیت و حتی غیربهداشتی استفاده می‌کنند.

خمیر مرغ: جنجال جدید محصولات غذایی

هنوز چند هفته از ماجرای روغن پالم در شیرها و محصولات لبنی نگذشته که رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد کارخانه‌های سوسیس و کالباس باید استفاده از خمیر مرغ را در محصولات خود کنار بگذارند. آنجاست که شما متوجه می‌شوید فداکاری مغازه‌‌دارها که به رایگان مرغ را برای شما پاک می‌کنند از کجا آب می‌خورد.

بعد از چند روز پوست، دل و روده و چربی آغشته به خون، هورمون و آنتی‌بیوتیک به کارخانه‌های بزرگ فرستاده می‌شود تا از آن برای تولید خمیر مرغ استفاده کنند. وضعیت آنقدر فاجعه‌بار می باشد که آقای احمد شیبانی، رئیس اسبق سازمان غذا و دارو در مصاحبه‌ای که در آذر سال 90 با فارس داشت، گفت: «اگر جلوی چشمانم از بهترین گوشت و مرغ برای سوسیس و کالباس استفاده کنند، هرگز به آن لب نمی‌زنم!»

خمیر مرغ چیست؟

استفاده از خمیر مرغ از 15 سال قبل به طور جدی در محصولات غذایی تولید ایران افزایش پیدا کرد. کارخانه‌های تولید سوسیس و کالباس برای تولید این محصول باید از مرغ کامل استفاده کنند، اما به گفته وزارت بهداشت در ایران از گوشت‌های باقی‌مانده مراکز قطعه‌بندی مرغ یا تکه‌های دورریختنی رستوران‌ها و مرغ‌فروشی‌های سطح شهر استفاده شده است. به این ترکیبات مرغ‌های هلندی اضافه می‌شوند که معمولا برای تخمگذاری استفاده می‌شوند و به‌دلیل جثه کوچک و آلودگی، کشتارگاه‌ها قادر به خروج امحا و احشای آنها نیستند.

گوشتی که گوشت نیست!

خمیر مرغ در اصل گوشتی می باشد که طی فرآیندی موسوم به MSM (گوشت تولید شده به روش مکانیکی) تولید می‌شود. در این روش گوشت همراه با استخوان، با فشار بسیار بالا از یک جسم الک مانند عبور می‌کند و تکه‌های ریز گوشت از استخوان جدا می‌شود. با این کار علاوه بر تکه‌های گوشت، قسمت‌های دیگر بدن حیوان ازجمله مغز استخوان، پوست، عصب‌ها و رگ‌های خونی هم وارد خمیر می‌شود. ماده تولید شده با این روش آنقدر بی‌‌کیفیت می باشد که سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده به کارخانه‌ها اجازه نمی‌دهد نام آن را گوشت عنوان کنند و حتما باید روی محصولات‌شان کلمه MSM درج شود.

این ماده در برخی محصولات مانند هات‌داگ یا سوسیس استفاده می‌شود که به‌دلیل شکل خاص خود، مصرف کننده نمی‌تواند تفاوت بین گوشت واقعی و گوشت‌های بی‌کیفیت را تشخیص دهد. در سال 2004 ایالات‌متحده فروش این نوع گوشت را برای استفاده انسانی ممنوع کرد که دلیل اصلی آن جلوگیری از شیوع بعضی بیماری‌های خطرناک مانند جنون گاوی بود.

تاریخچه استفاده از آشغال گوشت

تاریخچه جدا کردن تکه‌های باقی‌مانده گوشت از استخوان به دهه 1950 بازمی‌گردد. در آن زمان ابزارهای دستی ساخته شدند که جدا کردن بافت‌های باقی‌مانده روی استخوان را ساده‌تر می‌کرد و به این ترتیب دورریز گوشت در قصابی‌ها و کشتارگاه‌ها کمتر می‌شد.

در اواسط 1960 دستگاه‌های اتوماتیک و پیشرفته‌تر ساخته شدند که به کارخانه‌ها امکان می‌داد تکه‌هایی که قبلا دور ریخته می‌شد را جدا کرده و به قیمت ارزان‌تر به فروش برسانند. در دهه 1970 بعضی کارخانه‌ها متوجه سود کلان استفاده از این روش شدند و علاوه بر کشتارگاه‌ها، آنها هم خرید دستگاه‌های جدید را آغاز کردند که بعدها به نام بادر شناخته شدند.

دستگاه‌هایی که دستکاری می‌شوند

دستگاه‌های بادر اولین‌بار در یک شرکت آلمانی با همین نام ساخته شدند. آمارها نشان می‌دهد این شرکت تاکنون پنج هزار و 500 عدد از این دستگاه‌ها را در بیش از 100 کشور جهان به فروش رسانده است. با وجود آنکه استفاده از دستگاه‌های بادر در محصولات غذایی ممنوع است، اما کارخانه‌های ایران پا را از این هم فراتر گذاشته‌اند و فیلتر آنها را بومی کرده‌اند.

با این کار مقادیر بیشتری از پوست و ضایعات وارد خمیر می‌شود و کیفیت آن باز هم پایین‌تر می‌آید. متاسفانه بسیاری از این دستگاه‌ها مجهز به سیستم خنک کننده نیستند و گرمای زیادی تولید می‌کنند. به همین دلیل تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی مرغ را به‌صورت منجمد و يخ‌زده وارد دستگاه می‌کنند. کارخانه‌ها برای سود بیشتر حتی حاضر به پاکسازی مرغ‌ها نیستند و آنها را با تمام ضایعات باقی‌مانده، آب و خونابه موجود به داخل دستگاه‌ها می‌اندازند.

جنجال سال 1980 در انگلستان

استفاده از دستگاه‌های بادر 30 سال قبل در انگلستان سر و صدای زیادی به راه انداخت. اگر در سایت گوگل عبارت «تولید گوشت به شیوه مکانیکی» را جست‌وجو نمایید، به مطالبی می‌رسید که سال 2001 در سایت بی‌بی‌سی منتشر شده است. همان‌طور که می‌دانید اولین بار بیماری جنون گاوی در اواسط دهه 1980 در انگلستان مشاهده شد. تحقیقاتی که چند سال بعد انجام شد، نشان داد یکی از عوامل اصلی شیوع این بیماری استفاده از گوشت MRM در صنایع غذایی ازجمله سوسیس و کالباس بود.

اما علت استفاده از این روش چیست؟ جواب کاملا نمایان است. گوشتی که با این روش تهیه می‌شود تا 10 برابر ارزان‌تر تمام می‌شود. سود سرشاری که این شیوه دارد، می‌تواند هر تولیدکننده قانون‌شکنی را وسوسه کند.

رسوایی گوشت اسب در اروپا

هنوز هم در کشورهای اروپایی با وجود نظارت‌های دقیق و جدی تخلفات گسترده در تولید سوسیس و کالباس دیده می‌شود. سال گذشته بود که پزشک «مارک وولف» رئیس سابق آژانس استاندارد غذایی انگلستان در مورد استفاده از گوشت‌های تولید شده به روش مکانیکی در صنایع غذایی این کشور هشدار داد. به گفته وی استفاده از این نوع گوشت‌ها در صنعت کباب به‌طور نگران‌کننده‌ای افزایش داشته است.

سال 2013 هم در نمونه‌های سوسیس و کالباس تولید شده در این کشور گوشت اسب پیدا شد که جنجال بزرگی به پا کرد. مشابه این موضوع در چند کشور دیگر هم مشاهده شد و مسئولان را به فکر نظارت دقیق‌تر انداخت. این موضوع نشان می‌دهد نظارت بر تولید این محصولات بسیار مشکل می باشد و با ابزارهای معمول نمی‌توان به مبارزه با آن پرداخت، به همین دلیل می باشد که تولیدکنندگان سوسیس و کالباس در ایرلند موظف شدند برای اطمینان به مصرف‌کنندگان خود از آزمایش دی‌ان‌ای سربلند بیرون بیایند.

هر چه ارزان‌تر، خوشمزه‌تر

شاید شما هم متوجه شده باشید، هرقدر سوسیس و کالباسی که می‌خرید، ارزان‌تر باشد به همان اندازه خوشمزه‌تر به‌نظر می‌رسد. بعضی کارخانه‌ها برای برطرف شدن بو و مزه محصول به‌دست آمده که معمولا هم شامل سویا یا آرد هستند، ادویه و سیر بیشتری به محصولات خود اضافه می‌کنند. این کار باعث خوش‌طعم شدن غذا می‌شود که متاسفانه کودکان را از سنین پایین به محصولات بسیار بی‌کیفیت علاقه‌مند می‌کنند. به طور خلاصه باید گفت کارخانه‌های تولیدکننده محصولات غذایی برای افزایش سود خود دست به هر کاری می‌زنند، حتی اگر به قیمت سلامت کودکان تمام شود.

وزارت بهداشت تصمیم به حذف دارد

اولین تلاش‌ها برای حذف خمیر مرغ به سال‌های 87 و 88 برمی‌گردد. تمام تلاش‌ها در نهایت منجر به ممنوعیت استفاده از دستگاه بادر در کارخانه‌های صنایع غذایی شد که فقط پنج ماه دوام آورد. اما به‌تازگی باز هم بحث استفاده از خمیر مرغ در زنجیره تولید سوسیس و کالباس مطرح شده و «رسول دیناروند»، رئیس سازمان غذا و دارو، خبر از حذف آن از نیمه دوم سال داده است.

به گفته وی نظارت بر مرغ‌ها و موادی که برای تولید خمیر مرغ استفاده می‌شوند بسیار مشکل می باشد و نمی‌توان از سلامت آنها اطمینان حاصل کرد، پس بهترین کار آن می باشد که از ورود آنها به چرخه تولید ممانعت شود.

تولیدکنندگان مخالفند

ازسوی دیگر کارخانه‌های تولید سوسیس و کالباس در برابر اجرای این دستور مقاومت می‌کنند. به گفته مدیرعامل یکی از شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی، استفاده از مرغ کامل و سالم هیچ مشکلی ندارد و در بسیاری از کشورهای جهان از این شیوه استفاده می‌شود.

خطرناک‌ترین محصولات کدامند؟

با این حال گفته می‌شود شرکت‌های بزرگ و معروف به‌دلیل نظارت وزارت بهداشت نمی‌توانند در تولید سوسیس و کالباس تخلفات گسترده داشته باشند. نگرانی اصلی بیشتر متوجه کارخانه‌های کوچک و واحدهای به اصطلاح زیرپله‌ای یا غیرقانونی می باشد که عمدتا محصولات خود را به‌صورت فله‌ای به فروش می‌رسانند. متاسفانه بسیاری از رستوران‌ها و فروشندگان غذاهای مهیا به‌علت قیمت بسیار پایین‌تر سراغ این نوع محصولات می‌روند و سلامت مردم را به خطر می‌اندازند.

تنها توصیه‌ای که در حال حاضر می‌توان به مصرف‌کنندگان کرد این می باشد که نیاز خود را از شرکت‌های معروف تامین کنند و تا حد امکان برای خرید فست‌فود سراغ رستوران‌های معتبر بروند. البته باید توجه داشت که با هیچ‌کدام از این کارها نمی‌توان صددرصد از سلامت مواد غذایی اطمینان پیدا کرد.

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 1 روز قبل
    • 2019-03-19 21:00:02
    • چرا کودکان شروع به جویدن ناخن میکنند

      ناخن جویدن یکی از عادت های بد شمرده می شود و بیشتر پدرومادر از بروز این موضوع در بچه شان ناآسان هستند. اما امروز در این قسمت از شیثار می خواهیم به جنبه دیگری از جویدن ناخن توسط بچه ها بپردازیم. با ما همراه باشید تا درباره خاصیت ها ناخن جویدن بچه ها زیادتر بدانید
    • 3 روز قبل
    • 2019-03-17 21:00:03
    • برنجی که می ماند چه تغییراتی میکند و چرا نباید برنج مانده را خورد

      یکی از علت ها باارزش مسمومیت های خوراکی میل کردن خوراکی های شب مانده است که به علت مناسب گرم نکردن و وجود باکتری هایی در آن سبب بروز مسمومیت های خوراکی می شود. در دنباله می خواهیم درباره پیامد میل کردن برنج مانده با شما صحبت کنیم. با شیثار همراه باشید
    • 3 روز قبل
    • 2019-03-17 09:00:01
    • استرس در زنان همراه بااین بیماری هاست

      دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که استرس فاکتور خیلیی از مریضی ها است. امروز در شیثار می خواهیم درباره مسائل استرس در خانم ها و مریضی هایی که امکان پذیر است ایجاد کند و یا سبب بیشتر شدن این مریضی شود صحبت کنیم
    • 4 روز قبل
    • 2019-03-16 09:00:02
    • با ماسک زردچوبه پوست صورتتون رو متفاوت کنید و زیباتر باشید

      زردچوبه افزون بر خصوصیات غذا بیشماری که برای جسم به ویژه کبد دارد دارای خصوصیات بیشماری برای پوست و زیبایی می باشد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها زردچوبه برای زیبایی پوست زیادتر توضیح دهیم. با ما همراه باشید
    • 5 روز قبل
    • 2019-03-15 21:00:03
    • روغن فندق چه تاثیراتی بر روی زیبایی شما دارد

      مصرف روغن های طبیعی و گیاهی برای پوست به علت بی آسیب بودن آنان خیلی پیشنهاد می شود. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها روغن فندق برای زیبایی پوست و موی شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید
    • 6 روز قبل
    • 2019-03-14 09:00:02
    • چجوری اسهال ناشی از آنتی بیوتیک رو کنترل کنیم

      استفاده آنتی بیوتیک ها گاهی در مردم متفاوت پیامد گوناگونی را نشان می دهد. اسهال یکی از پیامدهای است که انسان ها پس از استفاده آنتی بیوتیک ها امکان پذیر است به آن گرفتار شوند. داروهای آنتی بیوتیک گونهی از داروهای مورد مصرف برای معالجه کردن عفونت های باکتریایی هستند. آنتی بیوتیک
    • 7 روز قبل
    • 2019-03-13 21:00:03
    • خاصیت های گوشت شترمرغ که خبر نداشتید

      گوشت شترمرغ از دسته گوشت های قرمز به شما می آید و خصوصیات خیلی بیشتری برای تندرستی دارد. گوشت شترمرغ طبعی گرم و خشک دارد به همین علت آسیبهای گوشت گاو و گوسفند را نیز ندارد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خصوصیات گوشت شتر مرغ با شما صحبت کنیم
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-12 21:00:02
    • مراحل نهایی بیماری ایدز چیست

      به زمانیکه شخص آلوده به HIV به مرحله نهایی یعنی مریضی ایدز برسد آن زمانیست که تعداد سلولهای دفاعی اوکم شدن یافته است تا جایی که ارگانیسم شخص توانایی جنگیدن با فاکتور های مریضی زا را نداشته باشد.از این پس عفونتهای مجال طلبپرورش یافته که میتوانند سبب دردهای جانکاهی باشند.اغلب
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-11 09:00:03
    • چه ماسکی میتواند تیرگی پوست را از بین ببرد

      حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که در برهه ای از وقت پوست تان کدر و تیره می شود. در این وقت ها مصرف ماسک های طبیعی و خانگی برای برطرف کردن تیرگی پوست خیلی اثربخش است. امروز میخواهیم ماسک هایی به شما معرفی کنیم برای برطرف کردن تیرگی پوست . با شیثار همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-08 21:00:01
    • زنان شاغل به چه صورت باید از بیماری قلبی پیشگیری کنند

      خانم ها شاغل به علت مشغله بیشتری که دارند و ناچارند هم در خانه کار کنند هم در بیرون از منزل گرفتار استرس و مسائل بیشتری می شود. استرس خود فاکتور خیلیی از مریضی ها از جمله مریضی های قلبی است. امروز می خواهیم درباره تندرستی خانم ها شاغل و جلوگیری از دچاری آنان به مریضی های قلبی صحب
    • 20 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 55 ماه قبل
    • 2014-08-12 00:00:00
    • چند حدیث در مورد آب

      14پرهیز از زیاد نوشیدن اب: امام صادق ع :زیاد اب منوش زیرا منشآ هر دردی است پرهیز از نوشیدن اب بر روی غذای چرب: پیامبرخدا ص :اشامیدن اب بعد از چربی بیماری را تحریک میکند
    • 2 هفته قبل
    • 2019-03-05 09:00:03
    • اولین علائم شناسایی ایدز چیست

      14دچاری ده‌ها میلیون تن از مردم جهان در کمتر از ۲۵ سال اخیر به باارزشترین مریضی نوپدید قرن بیستم یعنی HIV یا ایدز نشان می‌دهد که این مریضی را بایست به درستی شناخت و با جلوگیری خوب از دچاری به آن پیشگیری کرد.پزشک ماندانا افشاریان، کارشناس مریضی‌های عفونی در گفت‌وگو با خبرنگار
    • 49 ماه قبل
    • 2015-02-08 00:00:00
    • اختلال هراس یا پانک قلب چیست

      14،اختلال هراس یا پانیک قلب چیست و آیا درباره این اختلال قلبی آگاهی دارید ، پانیک نوعی تپش قلب است
    • 5 ماه قبل
    • 2018-10-11 09:00:02
    • هپاتیت ب و ملتهب شدن کبد

      14ملتهب شدن کبد یا هپاتیت ب توسط چند ویروس انجام خواهد شد ، از بین ویروس ها می توان به مهم ترین و شایع ترین آنها یعنی نوع A و B اشاره داشت.
    • 6 ماه قبل
    • 2018-09-10 09:00:01
    • بیماری کبد چرب را جدی بگیرید !!!!

      14متأسفانه بیماری کبد چرب با علائم هشدار دهنده خاصی همراه نیست و زمانی تشخیص داده می شود که دیگر کار از کار گذشته و آسیب جدی به کبد وارد  کرده است.
    • 1 ماه قبل
    • 2019-01-27 09:00:02
    • برای داشتن سلامتی بیشتر این مواد غذایی را بیشتر استفاده کنید

      14حبوبات باارزش‌ترین منشا پروتئین گیاهی محسوب می‌شوند که در تامین احتیاج جسم به گونه های اسیدهای آمینه، مواد معدنی و… اثر به‌سزایی را ایفا می‌کنند. حبوبات به‌ویژه در مردم گیاهخوار که پروتئین حیوانی استفاده نمی‌کنند، باارزش‌ترین تامین‌کننده پروتئین هستند
    • 2 هفته قبل
    • 2019-03-03 21:00:01
    • پولیپ بینی چیست وچجوری درمان میشود

      14پولیپ بینی نرم، بدون درد و غیر سرطانی هستند که روی پوشش داخلی بینی یا سینوس هاپرورش می کنند و مثل انگور یا اشک آویزان هستند. پولیپ بینی دراثر التهاب مزمن است که قادراست بر تاثیر آسم، عفونت ، آلرژی یا حساسیت به داروها یا آشفتگیات ایمنی ویژه بوجود بیایند.
    • 1 روز قبل
    • 2019-03-19 21:00:02
    • چرا کودکان شروع به جویدن ناخن میکنند

      ناخن جویدن یکی از عادت های بد شمرده می شود و بیشتر پدرومادر از بروز این موضوع در بچه شان ناآسان هستند. اما امروز در این قسمت از شیثار می خواهیم به جنبه دیگری از جویدن ناخن توسط بچه ها بپردازیم. با ما همراه باشید تا درباره خاصیت ها ناخن جویدن بچه ها زیادتر بدانید
    • 3 روز قبل
    • 2019-03-17 21:00:03
    • برنجی که می ماند چه تغییراتی میکند و چرا نباید برنج مانده را خورد

      یکی از علت ها باارزش مسمومیت های خوراکی میل کردن خوراکی های شب مانده است که به علت مناسب گرم نکردن و وجود باکتری هایی در آن سبب بروز مسمومیت های خوراکی می شود. در دنباله می خواهیم درباره پیامد میل کردن برنج مانده با شما صحبت کنیم. با شیثار همراه باشید
    • 3 روز قبل
    • 2019-03-17 09:00:01
    • استرس در زنان همراه بااین بیماری هاست

      دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که استرس فاکتور خیلیی از مریضی ها است. امروز در شیثار می خواهیم درباره مسائل استرس در خانم ها و مریضی هایی که امکان پذیر است ایجاد کند و یا سبب بیشتر شدن این مریضی شود صحبت کنیم
    • 4 روز قبل
    • 2019-03-16 09:00:02
    • با ماسک زردچوبه پوست صورتتون رو متفاوت کنید و زیباتر باشید

      زردچوبه افزون بر خصوصیات غذا بیشماری که برای جسم به ویژه کبد دارد دارای خصوصیات بیشماری برای پوست و زیبایی می باشد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها زردچوبه برای زیبایی پوست زیادتر توضیح دهیم. با ما همراه باشید
    • 5 روز قبل
    • 2019-03-15 21:00:03
    • روغن فندق چه تاثیراتی بر روی زیبایی شما دارد

      مصرف روغن های طبیعی و گیاهی برای پوست به علت بی آسیب بودن آنان خیلی پیشنهاد می شود. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها روغن فندق برای زیبایی پوست و موی شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید
    • 6 روز قبل
    • 2019-03-14 09:00:02
    • چجوری اسهال ناشی از آنتی بیوتیک رو کنترل کنیم

      استفاده آنتی بیوتیک ها گاهی در مردم متفاوت پیامد گوناگونی را نشان می دهد. اسهال یکی از پیامدهای است که انسان ها پس از استفاده آنتی بیوتیک ها امکان پذیر است به آن گرفتار شوند. داروهای آنتی بیوتیک گونهی از داروهای مورد مصرف برای معالجه کردن عفونت های باکتریایی هستند. آنتی بیوتیک
    • 7 روز قبل
    • 2019-03-13 21:00:03
    • خاصیت های گوشت شترمرغ که خبر نداشتید

      گوشت شترمرغ از دسته گوشت های قرمز به شما می آید و خصوصیات خیلی بیشتری برای تندرستی دارد. گوشت شترمرغ طبعی گرم و خشک دارد به همین علت آسیبهای گوشت گاو و گوسفند را نیز ندارد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خصوصیات گوشت شتر مرغ با شما صحبت کنیم
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-12 21:00:02
    • مراحل نهایی بیماری ایدز چیست

      به زمانیکه شخص آلوده به HIV به مرحله نهایی یعنی مریضی ایدز برسد آن زمانیست که تعداد سلولهای دفاعی اوکم شدن یافته است تا جایی که ارگانیسم شخص توانایی جنگیدن با فاکتور های مریضی زا را نداشته باشد.از این پس عفونتهای مجال طلبپرورش یافته که میتوانند سبب دردهای جانکاهی باشند.اغلب
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-11 09:00:03
    • چه ماسکی میتواند تیرگی پوست را از بین ببرد

      حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که در برهه ای از وقت پوست تان کدر و تیره می شود. در این وقت ها مصرف ماسک های طبیعی و خانگی برای برطرف کردن تیرگی پوست خیلی اثربخش است. امروز میخواهیم ماسک هایی به شما معرفی کنیم برای برطرف کردن تیرگی پوست . با شیثار همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-08 21:00:01
    • زنان شاغل به چه صورت باید از بیماری قلبی پیشگیری کنند

      خانم ها شاغل به علت مشغله بیشتری که دارند و ناچارند هم در خانه کار کنند هم در بیرون از منزل گرفتار استرس و مسائل بیشتری می شود. استرس خود فاکتور خیلیی از مریضی ها از جمله مریضی های قلبی است. امروز می خواهیم درباره تندرستی خانم ها شاغل و جلوگیری از دچاری آنان به مریضی های قلبی صحب
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید