مویز؛ از پوستی شاداب تا تقویت حافظه
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> مویز؛ از پوستی شاداب تا تقویت حافظه

مویز؛ از پوستی شاداب تا تقویت حافظه

  • زمان درج : 46 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2015-04-27 00:00:00
  • تعداد بازدید : 1913
    بازدید ماه:1913
    بازدید هفته:2
  • بخش مربوطه :

مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی است که مصرف آن موجب پیش‌گیری از بروز انواع سرطان، پیری، چروک شدن پوست و ...می‌شود.
 
دکتر احمدرضا درستی، کارشناس تغذیه و رژیم غذایی درباره فواید مصرف انگور سیاه و مویز گفت: به تمام افراد به خصوصخانم ها پیشنهاد می‌شود در تابستان روزانه حداقل 20 عدد انگور سیاه درشت و دانه‌دار مصرف کنند و در زمستان به دلیل محدودیت دسترسی به این میوه، مویز درشت و هسته‌دار را به همین تعداد مورد استفاده قرار دهند.
 
وی افزود: مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند و مصرف آن از بروز پیری، چروک صورت و ابتلای فرد به انواع سرطان‌ها پیشگیری می‌کند اما افراد باید توجه داشته باشند بیش از 20 عدد این میوه را استفاده نکنند زیرا به دلیل حاوی بودن مقداری قند موجب افزایش قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت می‌شود.
 
این کارشناس تغذیه و رژیم غذایی در ادامه یادآور شد: در بدن انسان واکنش‌های ناخواسته و خطرناک رخ می‌دهد که منجر به اکسیداسیون غیرعادی در بدن می‌شود و در نهایت باعث بروز پیری، سرطان و ... در افراد می‌شود بنابراین مصرف مواد حاوی آنتی‌اکسیدان از قبیل سبزی، میوه، انگور سیاه، مویز و... می‌تواند از بروز این عوارض و بیمار ی‌ها در انسان پیشگیری کند اما افراد باید توجه داشته باشند هرکدام از این مواد غذایی باید تحت دید متخصص تغذیه و به مقدار لازم مصرف شود.
 
درستی در پایان خاطرنشان کرد: به افراد پیشنهاد می‌شود میوه و سبزیجات رنگی‌تر و تیره را مورد استفاده قرار دهند زیرا هر چه رنگ میوه تیره‌تر باشد خاصیت آنتی‌اکسیدان آن بیشتر خواهد بود.

اثر معجزه‌آسای مویز در افزایش حافظه
 یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف کشمش سیاه (مویز) موجب تقویت مغز و حافظه می‌شود.مینا محمدپور، فوق تخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه (هر صبح) ناشتا 21 دانه کشمش سیاه موجب افزایش قدرت حافظه می‌شود.
 
وی افزود: مویز حاوی مقدار زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، هیدرات‌کربن و پروتئین است.مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند و مصرف آن از بروز پیری، چروک صورت و ابتلای فرد به انواع سرطان‌ها پیشگیری می‌کند.

این کارشناس با اشاره به اینکه مویز، فسفر و کلسیم سلول‌های مغز را تغذیه می‌کند اظهار داشت: علاوه بر خاصیت مذکور موجب تثبیت عناصر مورد احتیاج بافت‌ها، نسوج و سلول‌های حافظه در مغز می‌شود.
 
محمدپور خاطرنشان کرد: همچنین مصرف روزانه 3 تکه زنجبیل پرورده در عسل و آغشته به خردل همراه با غذا فراموشی را کم شدن و تقویت قدرت حافظه می‌شود.
 
وی تصریح کرد: ترکیب عسل و زنجبیل و خوردن آن رطوبت میان سلول‌ها و بافت‌های مغزی را از بین می‌برد. گفتنی است، مصرف بیش‌ازحد غذاهای سرد، یکی از عوامل فراموشی و نسیان است.

سلامت نیوز - باشگاه خبرنگاران

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 2 روز قبل
    • 2019-03-22 21:00:02
    • میگرن مقعدی چیست و چجوری باید آن را کنترل کرد

      درد در ناحیه مقعد علت ها متفاوتی دارد که از میان آن ها می توان به اسهال و یبوست مزمن ذکر کرد. میگرن مقعدی یکی از مسائلی است که بعضی مردم از آن شکایت دارند. در این مورد مریض از درد ناراحت کننده و ناآسان کننده ای در ۱۸۰ درجه در یک طرف مقعد شکایت می کند. میگرن مقعدی بیشترا در زنان دید
    • 4 روز قبل
    • 2019-03-21 09:00:02
    • سیستم دفاعی بدن ما در مقابله با ایدز چه میکنند

      اغلب مریضیهایی که ما بدان مبتلا میشویم مریضیهای عفونی هستند.در صورت بروز نشانه ها مریضی می فهمیم که مهاجم به سلول حمله کرده آنرا تضعیف نموده و درانتها منجر به مرگ سلول گشته است.بعضی ازاین مهاجمان باکتریها هستند که سبب مریضیهایی چون سل و تیفوئید میگردند، بعضی
    • 5 روز قبل
    • 2019-03-19 21:00:02
    • چرا کودکان شروع به جویدن ناخن میکنند

      ناخن جویدن یکی از عادت های بد شمرده می شود و بیشتر پدرومادر از بروز این موضوع در بچه شان ناآسان هستند. اما امروز در این قسمت از شیثار می خواهیم به جنبه دیگری از جویدن ناخن توسط بچه ها بپردازیم. با ما همراه باشید تا درباره خاصیت ها ناخن جویدن بچه ها زیادتر بدانید
    • 7 روز قبل
    • 2019-03-17 21:00:03
    • برنجی که می ماند چه تغییراتی میکند و چرا نباید برنج مانده را خورد

      یکی از علت ها باارزش مسمومیت های خوراکی میل کردن خوراکی های شب مانده است که به علت مناسب گرم نکردن و وجود باکتری هایی در آن سبب بروز مسمومیت های خوراکی می شود. در دنباله می خواهیم درباره پیامد میل کردن برنج مانده با شما صحبت کنیم. با شیثار همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-17 09:00:01
    • استرس در زنان همراه بااین بیماری هاست

      دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که استرس فاکتور خیلیی از مریضی ها است. امروز در شیثار می خواهیم درباره مسائل استرس در خانم ها و مریضی هایی که امکان پذیر است ایجاد کند و یا سبب بیشتر شدن این مریضی شود صحبت کنیم
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-16 09:00:02
    • با ماسک زردچوبه پوست صورتتون رو متفاوت کنید و زیباتر باشید

      زردچوبه افزون بر خصوصیات غذا بیشماری که برای جسم به ویژه کبد دارد دارای خصوصیات بیشماری برای پوست و زیبایی می باشد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها زردچوبه برای زیبایی پوست زیادتر توضیح دهیم. با ما همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-15 21:00:03
    • روغن فندق چه تاثیراتی بر روی زیبایی شما دارد

      مصرف روغن های طبیعی و گیاهی برای پوست به علت بی آسیب بودن آنان خیلی پیشنهاد می شود. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها روغن فندق برای زیبایی پوست و موی شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-14 09:00:02
    • چجوری اسهال ناشی از آنتی بیوتیک رو کنترل کنیم

      استفاده آنتی بیوتیک ها گاهی در مردم متفاوت پیامد گوناگونی را نشان می دهد. اسهال یکی از پیامدهای است که انسان ها پس از استفاده آنتی بیوتیک ها امکان پذیر است به آن گرفتار شوند. داروهای آنتی بیوتیک گونهی از داروهای مورد مصرف برای معالجه کردن عفونت های باکتریایی هستند. آنتی بیوتیک
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-13 21:00:03
    • خاصیت های گوشت شترمرغ که خبر نداشتید

      گوشت شترمرغ از دسته گوشت های قرمز به شما می آید و خصوصیات خیلی بیشتری برای تندرستی دارد. گوشت شترمرغ طبعی گرم و خشک دارد به همین علت آسیبهای گوشت گاو و گوسفند را نیز ندارد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خصوصیات گوشت شتر مرغ با شما صحبت کنیم
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-12 21:00:02
    • مراحل نهایی بیماری ایدز چیست

      به زمانیکه شخص آلوده به HIV به مرحله نهایی یعنی مریضی ایدز برسد آن زمانیست که تعداد سلولهای دفاعی اوکم شدن یافته است تا جایی که ارگانیسم شخص توانایی جنگیدن با فاکتور های مریضی زا را نداشته باشد.از این پس عفونتهای مجال طلبپرورش یافته که میتوانند سبب دردهای جانکاهی باشند.اغلب
    • 20 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 55 ماه قبل
    • 2014-08-08 00:00:00
    • علت سیخ شدن مو روی بدن چیست

      14سرما تنها علت سیخ شدن موهای بدن نیست . ترس یا عصبانیت نیز می تواند همان واکنش را ایجاد کند.   حتما تا به حای شنیده اید که می گویند : مو به بدنم سیخ شد !! اصلا آیا مو واقعا سیخ می شود یا این یک اصطلاح است ؟ شاید باور نکنید اما موی بدن انسان می تواند سیخ بشود یا بهتر بگوییم ایستا بشود!
    • 35 ماه قبل
    • 2016-04-04 00:00:00
    • جدید کمبود روی چه اثراتی روی بدن دارد؟!

      14وقتی بدن با کمبود روی مواجه می شود از چه روش هایی برای جبران آن باید کمک بگیرد چه نشانه هایی به شما می فهمانند که دچار کمبود روی شده اید بهترین توصیه های متخصصین در این زمینه کدامند؟
    • 5 ماه قبل
    • 2018-10-12 09:00:02
    • آب مروارید چگونه اتفاق می افتد؟

      14بیماری های مربوط به چشم به دلیل آنکه می تواند از درصد بینایی ما بکاهد باید هرچه سریع تر پیگیری شوند. این بیماری ها در برخی از موارد آنقدر شایع می شوند که باید برای آنها چاره ای اندیشیده شود. برخی از محققان عقیده دارند که شاید ژنتیک در ابتلا به برخی از بیماری ها نقش داشته باشد.
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-12 00:00:00
    • بعد از ورزش به سراغ این مواد غذایی نروید!

      14بعد از ورزش چه مواد غذایی را باید بخورید و سراغ چه خوراکی هایی نروید. این موضوع بحث امروز ما است که سراغ چه نوع از ماده های غذایی می توانیم برویم و بخوریم. شما ممکن است برنامه ورزشی درستی را دنبال کنید اما برنامه غذایی غلطی داشته باشید. پس بهتر است بعد از ورزش به این مواد غذایی نز
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-21 00:00:00
    • چرا باید هر روز آب آناناس بنوشیم

      با توجه به فلسفه آیورودا، باید صبح با معده خالی آب آناناس بخورید.آناناس یک منبع غنی از برخی از عناصر کم مصرف است که بدن شما نیاز دارد.
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-22 00:00:00
    • کسانیکه لبنیات نمی خورند چه بخورند

      اشخاصی که در رژیم غذایی شان لبنیات مصرف نمیکنند از مواد دیگر بجای ان استفاده میکنند .اینها یا به دلیل حساسیت غذایی، گیاه خواری، یا سایر مشکلات دیگر بخاطر سلامتی شان از لبنیات استفاده نمیکنند خیلی از مردم از لبنیاتی که از شیر گاو تهیه شده است استفاده نمیکنند
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-20 00:00:00
    • پنیر تبریزی، سفید یا خامه‌ای؟

      متخصصان تغذیه به این پرسش پاسخ می‌دهند . وقتی می‌خواهید صبحانه میل کنید، کدام پنیر انتخاب شماست؛ پنیر تبریزی، پنیر سفید یا پنیر خامه‌ای؟!
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-22 00:00:00
    • بخور نخورهای دوران قاعدگی

      ممکن است فکر کنید تغذیه در بهبود دردهای قاعدگی چندان تأثیری ندارد، اما متخصصان برعکس شما فکر می‌کنند و می‌گویند به کمک تغذیه مناسب می‌توان بسیاری از این مشکلات را کاهش داد و شرایط بهتری را در این دوران تجربه کرد.
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-20 00:00:00
    • كمبود آهن را جدي بگيريد!/تغذیه مناسب برای رفع كمبود آهن

      احتمالا بسياري از افراد نمي‌دانند كه تقريبا از هر 10 نفر افراد جامعه، به‌ويژه زنان و كودكان، پنج نفر مبتلا به كمبود آهن هستند. كمبود اين ريزمغذي ضروري از نظر اثربخشي آن روي رشد جسمي، رشد مغزي، قدرت يادگيري و. . . بسيار حائز اهميت است.
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-22 00:00:00
    • سال 94: سال پیوند با این مواد غذایی

      در این مطلب چند ماده‌ی غذایی کمابیش جدید را معرفی می‌کنیم و از شما می‌خواهیم در صورت دسترسی به این مواد غذایی از امتحان کردن آن‌ها غافل نشوید.
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-20 00:00:00
    • بخور نخورهای اصلی در حساسیت فصلی

      یکی از مشکلات شایعی که در فصل بهار برای برخی افراد پیش می آید، ابتلا به آلرژی بهاره به دلیل آغاز گرده افشانی گل ها و گیاهان است. بهتر است این افراد در فصل بهار، رژیم غذایی مناسبی داشته باشند که کمترین موارد حساسیت را برای آنها ایجاد کند.
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید