هوالرزاق




ads


مقایسه غذاهای نیمه آماده و فست فودها

مقایسه غذاهای نیمه آماده و فست فودها

تحقیقات کارشناسان تغذیه نشان داده است غذای های یخ زده نیمه مهیا اهمیت غذایی بالاتری نسبت به همبرگر و سیب سرخ کرده دارند. در واقع کسانی که به صورت منظم از غذاهای یخ زده استفاده می‌کنند نسبت به آن‌هایی که به معتاد به فست فود هستند، نه تنها کالری و چربی کمتری دارند بلکه مواد مغذی بیشتری نیز دارند.

بر اساس مطالعات انجام شده روی افراد بالای 19 سال، آن عده از مردم که روزانه غذای یخ زده نیمه مهیا مصرف می‌کنند 12 درصد بیشتر از کسانی که عادت به استفاده از فست فود دارند مواد مغذی به بدنشان می‌رسد. این مواد مغذی شامل پروتئین، فیبر، پتاسیم، کلسیم، ویتامین A، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین E، منیزیم و مس است.

در طرف مقابل فست فودها حاوی هیچ یک از مواد یاد شده نیستند و در نتیجه به بدن انسان فایده خاصی نمی‌رسانند. بنابراین اگر زمان یا حوصله آشپزی ندارید، تلاش نمایید به جای رفتن به فست فودها  و خوردن انواع ساندویچ‌ها از غذاهای نیمه مهیا استفاده نمایید.

سلامانه


مقایسه غذاهای نیمه آماده و فست فودها

برچسب های
مقایسه غذاهای نیمه آماده و فست فودها - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :1394/03/20-42 ماه قبل
کل بازدید : 1,600
تعداد بازدید ماه جاری : 1,600
تعداد بازدید در هفته جاری : 1
تعداد علاقه مندی ها : 0

تعداد 0رای به مقایسه غذاهای نیمه آماده و فست فودها داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به مقایسه غذاهای نیمه آماده و فست فودها


مطالب مرتبط با مقایسه غذاهای نیمه آماده و فست فودها

آب مروارید چگونه اتفاق می افتد؟ آب مروارید چگونه اتفاق می افتد؟
بیماری های مربوط به چشم به دلیل آنکه می تواند از درصد بینایی ما بکاهد باید هرچه سریع تر پیگیری شوند. این بیماری ها در برخی از موارد آنقدر شایع می شوند که باید برای آنها چاره ای اندیشیده شود. برخی از محققان عقیده دارند که شاید ژنتیک در ابتلا به برخی از بیماری ها نقش داشته باشد. هپاتیت ب و ملتهب شدن کبد هپاتیت ب و ملتهب شدن کبد
ملتهب شدن کبد یا هپاتیت ب توسط چند ویروس انجام خواهد شد ، از بین ویروس ها می توان به مهم ترین و شایع ترین آنها یعنی نوع A و B اشاره داشت. معرفی بیماری و علائم مربوط به هپاتیت A معرفی بیماری و علائم مربوط به هپاتیت A
هپاتیت A نوعی بیماری مربوط به آب و غذا خواهد بود ، در بیماری هپاتیت بررسی ها نشان می دهد که متاسفانه درمان دارویی تأثیر زیادی نخواهد داشت. بیماری آبله مرغان در کودکان بیماری آبله مرغان در کودکان
آبله مرغان یا بیماری chicken pox در زمره ی بیماری هایی قرار دارد که بسیار مسری بوده و در کمترین زمان توسط تماس از فردی به فرد دیگر منتقل می شود. راه های کنترل و درمان آلرژی فصلی راه های کنترل و درمان آلرژی فصلی
بسیاری از ما با تغییر فصل شروع فصل جدید و تغییرات آب و هوایی دچار مشکلات آلرژی فصلی می شود سرفه آبریزش یکی از مهمترین مشکلات شایعه این بیماری می باشد میخچه چیست و چگونه درمان می شود؟ میخچه چیست و چگونه درمان می شود؟
میخچه نوعی بیماری بر روی نقاط فشاری بدن بخصوص در پاها می باشد که حالت پینه بسته شدن پوست بوده و معمولا به صورت خودبه خودی از بین خواهد رفت. بیماری کبد چرب را جدی بگیرید !!!! بیماری کبد چرب را جدی بگیرید !!!!
متأسفانه بیماری کبد چرب با علائم هشدار دهنده خاصی همراه نیست و زمانی تشخیص داده می شود که دیگر کار از کار گذشته و آسیب جدی به کبد وارد  کرده است. آشنایی با غذاهای سالم منبع بمب انرژی آشنایی با غذاهای سالم منبع بمب انرژی
غذا خوردن میتونه یکی از لذت های زندگی هر فردی باشه  است اما برای خیلی ها مهم است که چه غذایی استفاده بکنند و چی کار بکنند که انرژی بیشتری به بدن فرد جذب بشه و به قولی بتونین بمب انرژی غذایی داشته باشند چیزی که خیلی ها از ورزشکار گرفته تا دانشجو و.. دنبالش هستند مختصری در مورد هیدروسل مختصری در مورد هیدروسل
هیدروسل به نام لاتین Hydrocele به بیماری تجمع مایع در داخل اسکروتوم یا داخل بخش بیضه است در اصطلاح عادی به آن آب آوردن بیضه گفته میشود خواص درمانی میوه ی زرشک خواص درمانی میوه ی زرشک
زرشک میوه ای است که نه تنها به صورت خام بلکه در غذا هم می توانید از طعم خوشمزه آن استفاده کنید ، زرشک پلو یکی از معروف ترین غذاهایی است که با استفاده از آن طبخ می شود.
گردآوری از  استفاده خوراکی هایی برای حذف ریسک ابتلا به سنگ صفرا گردآوری از استفاده خوراکی هایی برای حذف ریسک ابتلا به سنگ صفرا
مصرف بعضی غذاها می تواند به شما کمک کند تا، خطر ابتلا به سنگ صفرا را حذف کنید. محصولات لبنی با چربی کم، مانند شیر کم چرب مصرف کنید و از مصرف روغن های اضافی موجود در سرشیر جلوگیری کنید. گردآوری از  پاستا میل کردن چه اثراتی روی وزن ما می گذارد؟! گردآوری از پاستا میل کردن چه اثراتی روی وزن ما می گذارد؟!
پاستا خوردن چه تاثیراتی روی وزن ما میگذارد انواع پاستاهای مختلف چه عوارضی برای افزایش وزن ما دارند پاستا از نظر متخصصین تغذیه چه ارزش غذایی دارد. تازه ترین مطلب  ریسکهای  بسیار پنیر سویا! تازه ترین مطلب ریسکهای بسیار پنیر سویا!
بهتر است از این نوع پنیر برای مصرف روزانه خود استفاده نکنید توصیه می کنیم پنیرهای دیگری را جایگزین آن کنید چون می تواند خطرات زیادی برای سلامتی تان بهمراه داشته باشد. مطلبی از  استفاده کلسیم چه اثراتی روی تندرستی جسم ما میگذارد؟! مطلبی از استفاده کلسیم چه اثراتی روی تندرستی جسم ما میگذارد؟!
مصرف کلسیم چه تاثیراتی روی سلامت بدن ما میگذارد باعث چه تغییراتی درون بدن ما می شود ترشح غدد بزاقی تا چه میزان از این ماده تاثیر میپذیرد می خواهیم در مورد اهمیت مصرف کلسیم برای بدن بیشتر بدانیم. خلاصه ای از  مواردی که انگور قادراست اثربخش و سودمند باشد! خلاصه ای از مواردی که انگور قادراست اثربخش و سودمند باشد!
دانه انگور در بسیاری از موارد می تواند موثر و مفید باشد و خواص درمانی زیادی دارد محققین به تازگی متوجه شده اند دانه انگور می تواند در درمان انواع سلول های سرطانی موثر باشد. تازه ترین مطلب  با این مواد خوراکی وزن خود را افزایش دهید! تازه ترین مطلب با این مواد خوراکی وزن خود را افزایش دهید!
با مصرف برخی مواد غذایی می توانید به اضافه وزن دست یابید و کمبود وزن خود را جبران کنید توصیه می کنیم با استفاده از برخی خوراکی های مقوی در این زمینه به صورت طبیعی باعث افزایش وزن خود شوید. بخوانید  چرا بعضی مردم مدام احساس گرسنگی می کنند؟! بخوانید چرا بعضی مردم مدام احساس گرسنگی می کنند؟!
چرا برخی افراد مدام احساس گرسنگی می کنند علت مهم برای این امر چیست چرا این حالت در برخی افراد دائمی و مدام تکرار می شود آیا دستگاه گوارش ان ها مشکلاتی دارد یا خیر؟ از نگاه سلامت  زیان آوررات استفاده چغاله بادام و گوجه سبز! از نگاه سلامت زیان آوررات استفاده چغاله بادام و گوجه سبز!
چغاله بادام و گوجه سبز چگونه تهیه می شوند این دو خوردنی پرطرفدار معمولا همراه با نمک میل می شوند این میوه های بهاری چه عوارضی با خود به همراه دارند. تازه ترین مطلب  مواد خوراکی اثربخش در صبحانه برای افزایش وزن! تازه ترین مطلب مواد خوراکی اثربخش در صبحانه برای افزایش وزن!
افرادی که با مصرف صبحانه قصد افزایش وزن دارند بهتر است در انتخاب مواد غذایی برای ناشتای خود دقت بیشتری به خرج دهند توصیه می کنیم در ادامه مطلب با مواد غذایی موثر در این زمینه آشنا شوند. خلاصه ای از  غذا هایی اثربخش برای کم شدن وزن! خلاصه ای از غذا هایی اثربخش برای کم شدن وزن!
بهتر است به کم کردن وزنتان اهمیت بیشتری دهید و مانع بالارفتن آن شوید توصیه می کنیم با خوراکی هایی موثر در این زمینه آشنا شوید این امر برای سلامتی شما نقش موثری ایفا میکند.


این مواد غذایی را وارد لیست تابستانی خود کنید! این مواد غذایی را وارد لیست تابستانی خود کنید!
مواد غذایی هم درست مثل ما هویت دارند. مثلا کافیست کمی قهوه بنوشید تا انرژی پیدا کنید. از طرف دیگر، آب بدن شما را با آرامش می پوشاند!تابستان امسال باید یاد بگیرید که تعدادی از مواد غذایی را در بالای لیست خود قرار داده و تعدادی را هم از این لیست خارج کنید.
مدل مو بالا مختص عروس خانمها مدل مو بالا مختص عروس خانمها
مدل مو بالا مختص عروس خانمها
مذل کفش مجلسی زنانه مختص شب مذل کفش مجلسی زنانه مختص شب
مذل کفش مجلسی زنانه مختص شب
سلامتی این ارگان بدن با روزانه 3 عدد خرما و یک فنجان آب انار سلامتی این ارگان بدن با روزانه 3 عدد خرما و یک فنجان آب انار
مصرف روزانه سه عدد خرما و یک لیوان آب انار برای سلامتی قلب مفید است. چرا؟ به خاطر اینکه باعث باز شدن سرخرگ‌ها شده و خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش می‌دهد.
بهترین و بدترین نوع آدامس کدام است؟ بهترین و بدترین نوع آدامس کدام است؟
صمغی که برای تهیه آدامس استفاده می‌شود مثل سنگ سفت و قالبی است و باید حتماً در داخل میکسر (مخلوط کن) به همراه دیگر ترکیبات در مدت زمان مشخصی حرارت ببیند تا ورز آمده و آب شود.
مدل دسته گل عروس جدید مدل دسته گل عروس جدید
مدل دسته گل عروس جدید
مدل لباس نوزاد جدید و بامزه مدل لباس نوزاد جدید و بامزه
مدل لباس نوزاد جدید و بامزه
نظر متخصصان طب سنتی درباره انجیر نظر متخصصان طب سنتی درباره انجیر
انجیر خواص ضدسرطانی و ضد سرماخوردگی دارد و برای درمان سوء هاضمه، یبوست و التهاب ریه کاربرد دارد. این ماده خوراکی ارزشمند دارای بیشترین میزان کلسیم است و به دلیل کالری بالا، برای زنان باردار و کودکان توصیه می‌شود.
مشکلات هاضمه برای کسانی که آلرژی غذایی دارند مشکلات هاضمه برای کسانی که آلرژی غذایی دارند
کار هضم از دهان ، جایی که غذا جویده می شود، آغاز می شود و اولین مرحله هضم از طریق شدن آنزیهای هاضمه با بزاق دهان شکل می گیرد که در نتیجه آن غذا خمیر می شود از اینجا از راه مری به معده راه می یابد در معده با شیره های هضم یا یک محلول اسیدی قوی که غذا را تا زیادی تجزیه می کند روبرو می شود .
مدل پیراهن اسپرت مردانه جدید مدل پیراهن اسپرت مردانه جدید
مدل پیراهن اسپرت مردانه جدید
خرید بک لینک دانلود آهنگ دانلود بازی کم حجم مدل آستین مانتو