هوالرزاق




ads


عوارض غذاهای چرب ایرانی از چاقی تا فشارخون!

عوارض غذاهای چرب ایرانی از چاقی تا فشارخون!

غذاهای ایرانی سرشار از روغن و چربی های اشباع شده هستند و علاقه ما ایرانی ها به اینگونه خوردنی ها زیاد است و این امر باعث شده آمار چاقی در بین هموطنانمان بالا رود سفره های ایرانی سرشار از مواد قندی و روغنی ست بهتر است کمی در این زمینه دقت کنیم.

غذای چرب و چاقی

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: بر اساس مطالعات ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد زیر ۷۰ سال و ۴۸ درصد مرگ های افراد بالای ۷۰ سال با تغذیه ناسالم مرتبط است.دکتر زهرا عبداللهی در همایش ملی تغذیه با تاکید بر اصلاح مدلی مصرف صحیح قند، نمک و چربی که روز یکشنبه در سالن همایش های امام جواد (ع) وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: ۵۲ درصد علل مرگ ومیرها ناشی از ۴ بیماری شایع سرطان ها، دیابت نوع ۲ ، بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های مزمن تنفسی هستند که ریسک عاملهایی نظیر مصرف چربی زیاد، الکل، شیرینی و نمک زیاد و مصرف کم فیبر، میوه ها و سبزی ها علل اصلی آن است.


وی افزود: علل اصلی ۵ بیماری از ۷ بیماری فشارخون، چربی و قند خون بالا، بیماری های ناشی از مواد دخانی، چاقی و کم تحرکی تغذیه ناسالم است.وی ادامه داد: در دنیا ثابت شده است که با تغذیه سالم می توان از ۸۰ درصد بیماری های قلبی و ۳۰ درصد سرطان ها جلوگیری کرد.


عبداللهی در خصوص سرانه های مصرف برخی مواد غذایی در ایران گفت: سرانه مصرف نمک در کشور ۴۶ گرم است که باید ۳۵ گرم باشد، سرانه مصرف قند ۶۶ گرم است که میزان مطلوب آن در سبد غذایی باید ۴۰ گرم باشد، مصرف متوسط سرانه میوه توسط هر ایرانی در سال ۲۱۲ گرم است که باید ۲۸۰ گرم باشد، مصرف سبزی ۲۲۸ گرم است که باید ۳۳۰ باشد و مصرف سرانه شیر هم ۱۹۰ گرم است که باید ۲۵۰ گرم باشد.


مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه خاطرنشان کرد: میزان شیوع چاقی در سنین ۲۵ تا ۳۴ سالگی به ۵۰ درصد رسیده است که چربی خون در این رده سنی ۲۳ درصد شیوع دارد.عبدللهی میزان چاقی در افراد گروه سنی ۴۵ تا ۵۵ سال را نیز ۷۱.۷ درصد درزنان و ۵۵ درصد در آقایان اعلام کرد و گفت: این گروه سنی نیز ۴۴ درصد چربی خون دارند.


وی فشار خون افراد ۲۳ تا ۳۴ سال را ۱۱ درصد، افراد ۳۵ تا ۴۴ سال را ۲۰ درصد و افراد ۴۵ تا ۶۵ سال را بالغ بر ۴۸ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: مهم ترین علت فشار خون بالا ناشی از مصرف نمک بالاست که این میزان در کشور دو برابر میانگین جهانی است.


عبداللهی افزود: طبق پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی متوسط مصرف نمک باید روزانه ۵ گرم برای افراد زیر ۵۰ سال و ۳ گرم برای افراد بالای ۵۰ سال باشد.وی بیان داشت: قوت غالب مردم ایران نان است که هر ۳۱۰ گرم نان سه گرم، هر ۶۰ گرم پنیر ۲ گرم، هر ۱۰۰ گرم چیپس ۲.۷ گرم، یک برش پیتزا ۴ گرم، ۱۰ دانه زیتون یک گرم و ۳ برش کالباس ۴.۵ گرم نمک دارد.


عبداللهی تصریح کرد: نمک هم موجب افزایش سدیم بدن و فشار خون شده و هم به دلیل دفع ادراری کلسیم موجب پوکی استخوان می شود. نمک مصرفی باید ید دار بوده و مجوز وزارت بهداشت داشته باشد.وی سرانه مصرف ۴۲ لیتر نوشابه های گازدار توسط هر ایرانی را مورد اشاره قرار داد و گفت: این نوشابه ها به دلیل اسید سولفوریکی که دارند موجب ممانعت از جذب کلسیم شده و به پوکی استخوان منجر می شوند.


عبداللهی افزود: هر ۳۰۰ میلی لیتر نوشابه ۲۸ گرم شکر دارد که موجب ۱۲ کیلوکالری اضافه وزن می شود. بنابراین مصرف این نوشابه ها موجب چاقی نیز می شوند.وی گفت: طبق برآوردهای علمی باید کمتر از ۱۰ درصد انرژی روزانه از قند تامین شود و کسانی که بیشتر از ۲۰ درصد انرژی شان را از قند می گیرند ابتلا به بیماری قلبی در آنان تا ۳۸ درصد افزایش می یابد. همچنین شانس ابتلا به سرطان در دیابتی ها و بیماران قندی بیشتر است.


مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: یک شکلات یا شیرینی اضافه ۱۴۰ کیلوکالری وارد بدن می کند که برای سوزاندن آن لازم است ۱۹ دقیقه دوچرخه سواری یا ۳۰ دقیقه پیاده روی صورت گیرد.وی در خصوص مصرف روغن ها و چربی نیز گفت: سرطان های سینه، پروستات و کلون ناشی از مصرف زیاد چربی است. درباره روغن هم باید به مقدار و نوع مصرف روغن توجه کرد. مصرف روغن های جامد و نیمه جامد باید متوقف شوند زیرا حاوی اسیدهای چرب ترانس بوده و موجب افزایش LDL و کم شدن HDL می شوند.


عبدالهی در پایان به ارائه رهنمودهای غذایی موثر برای ایرانیان پرداخت و گفت: رعایت تنوع، تعادل و تناسب در مصرف مواد غذایی، برنامه روزانه پیاده روی تند هر بار ۳۰ دقیقه به صورت مرتب، حفظ وزن مطلوب، افزایش دریافت فیبر با مصرف غلات، نان های سبوس دار، سبزیجات، میوه ها و حبوبات، مصرف روزانه ۲ تا ۳ لیوان شیر، ماست و پنیر کم چرب، مصرف روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزی، مصرف گوشت سفید یعنی مرغ و ماهی و پرهیز ار مصرف بخش های پرچربی مرغ مثل پوست و بال مرغ، کم شدن مصرف گوشت قرمز یعنی مصرف دوبار در هفته، محدودسازی مصرف سوسیس و کالباس (مصرف روزانه ۵۰ گرم سوسیس و کالباس سرطانزاست)، کم شدن مصرف فست فودها به دلیل اسید چرب ترانس بالایی که دارند، کم شدن مصرف غذای کنسرو شده و طعم دادن به غذا با آبلیموی طبیعی، سیر، پیاز و ادویه.

مهر


عوارض غذاهای چرب ایرانی از چاقی تا فشارخون!

برچسب های
عوارض غذاهای چرب ایرانی از چاقی تا فشارخون!

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :1394/10/08-37 ماه قبل
کل بازدید : 1,643
تعداد بازدید ماه جاری : 1,643
تعداد بازدید در هفته جاری : 1
تعداد علاقه مندی ها : 0

تعداد 0رای به عوارض غذاهای چرب ایرانی از چاقی تا فشارخون! داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به عوارض غذاهای چرب ایرانی از چاقی تا فشارخون!


مطالب مرتبط با عوارض غذاهای چرب ایرانی از چاقی تا فشارخون!

چجوری از اضطراب و تپش قلب پیشگری کنیم چجوری از اضطراب و تپش قلب پیشگری کنیم
برای سلامت فرزندان پسرتان این موارد آلت تناسلی را چک کنید برای سلامت فرزندان پسرتان این موارد آلت تناسلی را چک کنید
برای داشتن سلامتی بیشتر این مواد غذایی را بیشتر استفاده کنید برای داشتن سلامتی بیشتر این مواد غذایی را بیشتر استفاده کنید
شکل شکم مادران باردار و وضعیت جنسی و جسمی جنین شکل شکم مادران باردار و وضعیت جنسی و جسمی جنین
چجوری با روش هایی ساده پوست سفیدتری داشته باشیم چجوری با روش هایی ساده پوست سفیدتری داشته باشیم
در روزهای اول بعد از زایمان چی بخوریم در روزهای اول بعد از زایمان چی بخوریم
رای بهبود زخم جسم پس از زایمان از بعضی راهکارهای اثربخش می توانید یاری بگیرید غذا در روزهای اول زایمان زیاد باارزش و حائز ارزش است برای بازیابی قوای جسمی مادر بعضی موادخوراکی سودمند به آن ها توصیه می کنیم که زیاد سودمند و پرفایده هستند این موادخوراکی سبب زیاد شدن شیر مادر و زیاد شدن تندرستی مادر و نوزاد نیز خواهند شد . مراقبت غذایی بعد از سقط جنین مراقبت غذایی بعد از سقط جنین
سقط جنین برای هر مادری موضوعی دردناک و آزادستهنده است.مادرانی که بچه خود را از دست می دهند افزون بر حمایت عاطفی احتیاج دارند از دید غذا تثبیت شوند.زیرا سقط جنین سبب ضعیف شدن جسم می شود راه کارهایی ساده برای بهبود بخیه زایمان راه کارهایی ساده برای بهبود بخیه زایمان
زایمان طبیعی نسبت به سزارین فرق های زیادی دارد. هر کس با توجه به توانایی بدنی و همینطور آمادگی روحی که دارد یکی از این شیوه ها را برای زایمان انتخاب می کند. هر دوی این شیوه ها پیامد ویژه خود را دارند. امروز در شیثار می خواهیم درباره شیوه های بهبود بخیه زایمان طبیعی با شما صحبت کنیم بررسی مشکل گودی کمر و کنترل درمان آن بررسی مشکل گودی کمر و کنترل درمان آن
گودی کمر یکی از مسائل مردم است که علت آن ایجاد انحنای بیش از اندازه در ستون فقرات جسم می باشد. با اصلاح روش نشستن و انجام ورزش های ویژه می توان این مسئله را برطرف کردن کرد. ایجاد گودی کمر دلایل مختلفی دارد که از بین آن ها می توان به بزرگی شکم مردم، چاقی و اضافه وزن و ضعیف بودن عضلات جسم ذکر کرد. حل مشکل دردهای معده با روش بوعلی سینا حل مشکل دردهای معده با روش بوعلی سینا
مردم امروزه بیشتر از هر وقت دیگری می‌ توانند از انواع گوناگون مواد غذایی استفاده کنند. ولی اکثرا به علت تغذیه نا مناسب و اشتباه به عوارض ناشی از آن غذاهای ناسالم مبتلا می‌شوند . برای درمان این عوارض ناچارند از داروهای شیمیایی استفاده کنند. ما در اینجا گیاهان دارویی به شما معرفی می کنیم تا درد‌ و ورم معده را به روش بوعلی‌سینا آرام کنید.
موهای گوش و بینی را از ریشه نکنید موهای گوش و بینی را از ریشه نکنید
خیلی ها عادت داردن به جای کوتاه کردن موهای گوش و بینی اون ها رو از ریشه ریشه کن کننده و از ریشه بکنند ، بدون توجه به اینکه تمامی اجزاء بدن برای ما ضروری است و هر کدام حتی این موهای کوچیک نقش مهمی در بدن دارند در زمان شستن صورت این نکات را به کارببرید در زمان شستن صورت این نکات را به کارببرید
شستشوی صورت در زمان های مختل حس خوبی رو در آدم ایجاد میکنه و ما اکثرا با عادت هایی که در شستشو داریم این کار رو انجام میدیم که همیشه عادت ها و حوه شست و شوی صورتمان خوب نیست ، ایبار کلید هایی رو براتون داریم که با اون ها میتونین صورتتو رو درستتر و بهتر بشویید خودتان بدنتان را چک آپ کنید خودتان بدنتان را چک آپ کنید
با راهکارهایی ساده و توجه به بعضی رفتار ها و خصوصیات فردی میتوان به راحتی خودتان مراقب سلامتی شخصی خودتون باشید و به اصطلاح خودتون رو چک آپ کنید با انار پوستی زیبا و جذاب را تجربه کنید با انار پوستی زیبا و جذاب را تجربه کنید
با انار پوستی زیبا و جذاب را تجربه کنید از خاویار و خواص آن بیشتر بدانیم از خاویار و خواص آن بیشتر بدانیم
چقدر با خاویار آشنایی دارید و از آن استافاده میکنید و آیا اصلا میدونید خاصیت های آن چیست با این داروی جدید استخوان ها دیرتر پیر میشوند با این داروی جدید استخوان ها دیرتر پیر میشوند
دانشمندان دارویی کشف کرده اند که با استفاده از آن میتوان روند پیر شدن استخوان ها را کند و کنترل نمود پنج یا هفت وعده میوه و سبزیجات در روز بخورید پنج یا هفت وعده میوه و سبزیجات در روز بخورید
در هر روز نیاز هست که ما از میوه و سبزی جات استفاده کنیم و میگویند حداقل مورد نیاز ما باید در روز پنج یا هفت وعده میوه و سبزی استفاده بکنیم تفاوت های کشک طبیعی و صنعتی و دلیل استفاده از هرکدام تفاوت های کشک طبیعی و صنعتی و دلیل استفاده از هرکدام
تازگی ها شایعی های زیبادی در مورد کشک های صنعتی مطرح شده است و اینکه باید از آن ها استفاده کرد یا نه و کلا کدامیک از این کشک ها بهتر و از کشک های صنعتی استفاده بکنیم یا نه سوالی است که در ذهن همه شکل گرفته است چشم را اینگونه تمیز کنید چشم را اینگونه تمیز کنید
چشم یکی از نواحی فوق العاده حساس بدن اسا و نمیتوان آنرا به هر صورتی که دوست داریم تمیز کنیم و باید جدا مراقب تمیزی آن بود و بهتر است با توجه به روش های زیر چشم را تمیز کنید باتوجه به این نکات غذای مان بهتر هضم میشود باتوجه به این نکات غذای مان بهتر هضم میشود
مشکل هضم غذا مشکلی است که تقریبا همه ما کم زیاد آنرا تجربه کرده ایم و شاید مشکلاتی نیز با آن داریم، امروز نکاتی براتون داریم که ميتونه مشکل هضم غذا رو کمتر کنه و احساس بهتری به شما بده همه ما با مشکلات سوء هاضمه آشنا هستیم و احساس بد آن را تجربه کرده‌ایم. خوشبختانه، گَوین بروکس، متخصص تناسب اندام و سلامتی، همکار و موسس NuYu، چند نکته برای هضم بهتر غذا توصیه می‌کند.   آهسته غذا بخورید عجله دارید؟ سرتان شلوغ است؟ دیرتان شده است؟ ما همه این‌ها را درک می‌کنیم. اما باید به جای قورت دادن، غذا را خوب بجوید، خوبِ خوب. آهسته غذا خوردن و جویدن صحیح و کامل غذا پیش از بلع، تاثیر زیادی در بهبود عملکرد سیستم گوارش دارد. زمان ی برای صرف صبحانه در نظر بگیرید صرف صبحانه آغازگر متابولیسم بدن است. فراموش ننمایید که می‌خواهید سیستم گوارش‌تان به خوبی کار کند، پس مهم‌ترین وعده غذایی روز را از دست ندهید. در خصوص اهمیت وعده صبحانه در سالم زی توصیه‌های مکرر کرده‌ایم. تحرک داشته باشید ورزش‌های خاصی برای هضم آسان غذا وجود دارد اما در حالت کلی هر حرکت فیزیکی به هضم غذا کمک می‌کند. بالا رفتن از پله‌ها، پیاده رفتن برای خرید، ترک میز کار و گشتی در اداره زدن، همگی در هضم بهترغذا موثرند. فقط کافی می باشد تحرک داشته باشید. زیاد غذا نخورید گاوین نام آن را «غذای متعادل» گذاشته است. مراقب مقدار غذای خود باشید. بدون این‌که توجه کنیم با چه مقدار از غذا سیر می‌شویم، عادت داریم کل غذای بشقابمان را تمام کنیم. سعی نمایید اوقاتی که در خانه هستید بشقاب را کامل پر ننمایید. کار سختی نیست. هن گام غذا خوردن در بیرون نیز مراقب مقدار غذایتان باشید. اگر غذای سرو شده زیاد به نظر می‌رسد، مجبور نیستید آن را تمام نمایید. تا حد امکان از مصرف کنسروها پیشگیری نمایید حساسیت ما نسبت به غذاهای حاوی GI کمتر (غذاهایی که سبب بالا رفتن قند خون می‌شوند) همواره ادامه دارد. ولی گّوین می‌گوید این فقط به غذاهای HI کم (غذایی که بشر در فرآوری آن دخالت کمی دارد) مربوط می‌شود. کنسروها دشمن هضم غذا هستند. دنبال مقصر می‌گردید؟ کنسرو را سرجای خود بگذارید. چیزی که شش ماه در قفسه مغازه مانده بهتر می باشد همان جا بماند. آب بنوشید آب بهترین و موثرترین ماده در بهبود هضم غذاست. حتما ۲۰ دقیقه قبل از وعده‌های غذایی یا بیشتر آب بنوشید. مصرف مشروبات الکلی را قطع نمایید علاقه خود را به مشروب و مستی کنار بگذارید. کمی عاقلانه فکر نمایید: اداره آمار استرالیا گزارش داده که، ۱۴ درصد مرگ و میر ناشی از بیماری‌های گوارشی مربوط به مصرف مشروبات الکلی‌ست. این آمار بدون درنظرداشتن سایر آثار شب بیداری (مانند مصرف غذاهای حاضری برای تمام وعده‌های روز) است. مشروب را کنار گذاشته و یا حداقل مصرف الکل را کم شدن دهید. هن گام ظهر کمی استراحت نمایید هن گام ظهر محل کار را ترک کرده و به پاهای خود استراحت دهید. به پارک یا فضای سبز اطراف بروید، کفش‌هایتان را در بیاورید و به آسمان نگاه نمایید. با پاهای برهنه سموم پا آزاد شده و می‌توانید ویتامین D بیشتری هم جذب نمایید. حتما چای نعناع را امتحان نمایید بعد از ظهرهایی که افسردگی به شما فشار می‌آورد، به چای ،قهوه ، چای نعناع را امتحان نمایید. چای نعناع بهترین تسکین‌دهندۀ معده است. زود شام بخورید زود شام بخورید. هن گام یکه قصد دارید بیرون شام بخورید، اولین زمان را رزرو نمایید. باید سه ساعت قبل از خواب غذا بخورید تا خواب‌های شیرین ببینید و غذایتان هضم شود.


بخوانید  خصوصیات بی شمار موهای ذرت! بخوانید خصوصیات بی شمار موهای ذرت!
موهای ذرت را معمولا دور می اندازیم غافل از فواید بی نظیری که با خود به همراه دارند و می توانند در بسیاری از مشکلات بدن به ما کمک کنند.
از نگاه سلامت  چهار غذا ای که ویتامین سی آنان چند برابر مرکبات است! از نگاه سلامت چهار غذا ای که ویتامین سی آنان چند برابر مرکبات است!
ویتامین سی یکی از مهم ترین ویتامین ها برای بدن و سلامتی است.
بیشتر بدانید  آیا آب هویچ سم زدا می باشد یا چاق کننده؟ بیشتر بدانید آیا آب هویچ سم زدا می باشد یا چاق کننده؟
آب هویج خواص بسیاری دارد. برخی می گویند آب هویج بخورید تا چاق شوید و برخی دیگر می گویند آب هویج سم زدا است. کدامیک از این گفته ها حقیقت دارد؟
جدید  لواشک های پرزرق و برق شامل رنگ های غیرقانونی! جدید لواشک های پرزرق و برق شامل رنگ های غیرقانونی!
آیا میدانستید لواشک های پرزرق و برق حاوی رنگ های غیرمجاز و غیرخوراکی هستند و ممکن است با استفاده از آن ها به سلامتی تان آسیب خواهید رساند.
مطلبی از  بستنی یخی و این زیان آوررات جانبی که دارد! مطلبی از بستنی یخی و این زیان آوررات جانبی که دارد!
با خوردن بستنی به وزنتان اضافه خواهد شد اما نه همه نوع بستنی ،ایا بستنی یخی نیز مانند سایر بستنی ها باعث اضافه وزن ما می شود یا خیر؟
بخوانید  تضمین  تندرستی جسم با خرما بخوانید تضمین تندرستی جسم با خرما
با مصرف خرما به صورت مداوم و روزانه سلامت بدن خود را تضمین می کنید و موجب پیشگیری از ابتلای خود به سرطان معده خواهید شد.
بیشتر بدانید  میل کردن باقلا این مریضان  را گرفتار کم خونی میکند! بیشتر بدانید میل کردن باقلا این مریضان را گرفتار کم خونی میکند!
از خواص درمانی باقلا چه میزان اطلاع دارید این گیاه در چه زمینه های درمانی به ما کمک میکنددر ادامه فایده های درمانی آن را بررسی می کنیم.
مطلبی از  توضیحاتی در مورد کالری سیب زمینی و اثرات آن در اضافه وزن! مطلبی از توضیحاتی در مورد کالری سیب زمینی و اثرات آن در اضافه وزن!
در این مطلب قصد داریم برای هواداران سیب زمینی توضیحاتی در مورد کالری و تاثیرات آن در اضافه وزن بدهیم این خوردنی پرطرفدار تا چه حد بر اضافه وزن ما تاثیرمیگذارد.
مطلبی تازه درباره  با این مواد خوراکی برای صبحانه لاغر شوید! مطلبی تازه درباره با این مواد خوراکی برای صبحانه لاغر شوید!
در انتخاب مواد غذایی برای صبحانه تان سعی کنید دقت کنید تا هم به سلامتی و هم به تناسب اندامتان کمک کنید
بیشتر بدانید  اگر به میزان کافی آب ننوشیم گرفتار چه مضرراتی خواهیم شد؟! بیشتر بدانید اگر به میزان کافی آب ننوشیم گرفتار چه مضرراتی خواهیم شد؟!
اگر به مقدار کافی آب ننوشیم دچار چه عوارضی خواهیم شد و با چه مشکلاتی مواجه خواهیم شد بیماری های ناشی از دریافت ناکافی آب چیست؟
خرید بک لینک دانلود آهنگ دانلود بازی کم حجم مدل آستین مانتو