تازه ترین مطلب  خصوصیات تمشک میوه ای ترش و شیرین و پرطرفدار
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> تازه ترین مطلب خصوصیات تمشک میوه ای ترش و شیرین و پرطرفدار

تازه ترین مطلب خصوصیات تمشک میوه ای ترش و شیرین و پرطرفدار

  • زمان درج : 35 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2016-04-09 00:00:00
  • تعداد بازدید : 812
    بازدید ماه:812
    بازدید هفته:5
  • بخش مربوطه :

تمشک میوه ای ترش و شیرین و پرطرفدار است که میانه ی مناسبی با گونه های دسرها دارد. این توت خوشرنگ و خوشمزه افزون بر طعم و زیبایی، خصوصیات بسیاری نیز دارد. در این مطلب شما را با گوشه ی کوچکی از خصوصیات این میوه آشنا می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

خصوصیات تمشک

تمشک برای زنانی باردار
اسیدفولیک موجود در تمشک برای زنانی باردار فوق العاده است. در شروع بارداری این میوه قادراست به پرورش مناسب جنین یاری کند. در دنباله نیز استفاده دمنوش یا چای برگ تمشک نیز قادراست به تسکین حالت تهوع یاری کرده و ریسک سقط جنین و دردهای بارداری را کم شدن دهد. این میوه برای تسهیل زایمان نیز پیشنهاد می شود. در نهایت بایست گفت که تمشک سبب غنی شدن و افزایش شیر مادر می شود.


تمشک برای مقاومت با یبوست
تمشک لبریز از فیبر است و به این ترتیب نیز به تندرستی روده ها یاری می کند. سلولز موجود در دانه های ریز موجود در این میوه با مسائل مربوط به هضم غذا مقاومت کرده و دفع غذا را شتاب می دهد. به این ترتیب که با یبوست مقاومت می کند. درنتیجه اگر از این مسئله رنج می برید می توانید به این میوه اطمینان نمایید.


تمشک برای مقاومت با مریضی های قلبی عروقی
نتایج پژوهش های متعدد نشان می دهند که تمشک برای مقاومت با اکسایش کلسترول بد مؤثر بوده و به این ترتیب به کم شدن ریسک مریضی های قلبی عروقی یاری می کند. نتایج بررسی های دیگر نیز نشان می دهند که الاژیک اسید موجود در این میوه سبب کم شدن رسوب پلاک در آئورت شده و کلسترول خون را کم شدن می دهد.
تمشک یک معالجه طبیعی برای مقاومت با پیری سلول ها بوده و جوانی پوست را حفظ می کند. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه ی کوچک سبب بهبود فایده ارتجاعی پوست شده و قوام آن را بالا می برد

تمشک؛ ضد سرطان

تمشک شامل گونهی از فلاوونوئیدها به نام آنتوسیانین است که رنگ زیبای آن نیز مدیون این رنگدانه های قرمز می باشد. این رنگدانه ها خصوصیات آنتی اکسیدانی بالایی دارند و به طور طبیعی تاثیرات رادیکال های آزاد را در جسم کم شدن می دهند. تمشک همینطور سبب کم شدن پرورش سلول های سرطانی شده و از بروز مریضی های قلبی و دیگر مریضی های مزمن پیشگیری می کند.


تمشک؛ منشا ویتامین ها و مواد معدنی
تمشک با 1300 میلی گرم ماده ی معدنی برای هر 100 کیلوکالری یکی از میوه های تازه و لبریز از مواد معدنی است. این میوه ی قرمز همینطور لبریز از ویتامین c است. هر 100 گرم از این میوه محدوده 30 درصد احتیاج هر روزه ی جسم به این ویتامین را تأمین می کند. برای اینکه سرحال و شاداب باشید و از خستگی های زودگذر دور بمانید حتماً تمشک را وارد سبد میوه تان بنمایید.


تمشک؛ لذت خوردن یک ماده ی خوراکی سالم
خوردن این میوه لذت قسمت است و شما می توانید بدون ترس از چاق شدن از آن نوش جان نمایید. هر 100 گرم تمشک 38 کیلوکالری دارد و یک سهم خوراکی از آن کمتر از 2 درصد کالری کل هر روزه را به جسم می رساند. شاخص گلیسمی پایین میوه برای تمام و بخصوص مردم مبتلا به دیابت یک نقطه ی قوت محسوب می شود.


تمشک برای داشتن پوست سالم و صاف
تمشک یک معالجه طبیعی برای مقاومت با پیری سلول ها بوده و جوانی پوست را حفظ می کند. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه ی کوچک سبب بهبود فایده ارتجاعی پوست شده و قوام آن را بالا می برد. این میوه برای مقاومت با قرمزی پوست نیز سودمند است چون سبب تقویت رگ های خونی شده و سرخی پوست را کم شدن می دهد. به یاد داشته باشید هر چه تمشک تیره تر باشد قدرت آنتی اکسیدانی آن بیشتر است. این قانون در خصوص آب تمشک نیز صدق می کند.

دیگر خصوصیات تمشک
تمشک محرک جنسی و اشتهاآور است. به علت وجود پکتین در این میوه می توان آن را یک ملین طبیعی دانست. تمشک یک میوه ی ضد روماتیسم، ادرارآور، تقویت و تصفیه کننده است که وضعیت تندرستی عمومی را بهبود می دهد. این میوه برای مقاومت با تب و نقرس نیز سودمند است. مردمی که از افسردگی رنج می برند می توانند به این میوه اطمینان کنند. ترکیب آب تمشک با دیگر میوه های ریز و توت ها برای مقاومت با تب و عفونت های ادراری و عفونت ها و مسائل دهانی سودمند است.


دم کرده ی برگ این میوه به همراه عسل برای مقاومت با اسهال و اسهال خونی سودمند بوده و قرقره با آن گلودرد را تسکین می دهد. تانین موجود در برگ های تمشک برای مقاومت با التهاب مخاط دهان، گلو و روده ها مؤثر است. دم کرده برگ تمشک برای بهبود و معالجه هموروئید یا همان بواسیر سودمند است. این مردم بایست داخل وان یا تشت شامل این دم کرده بنشینند. شما می توانید از دم کرده ی گل های تمشک نیز برای کم شدن تب و بهبود سرماخوردگی و رماتیسم مصرف نمایید.
تمشک همینطور سبب کم شدن پرورش سلول های سرطانی شده و از بروز مریضی های قلبی و دیگر مریضی های مزمن پیشگیری می کند

موارد منع استفاده
استفاده تمشک برای مردمی که از مسائل کلیوی رنج می برند پیشنهاد نمی شود. البته قبل از این تصور می شد مردمی که از دیورتیکولوز (وجود چندین دیورتیکول در کولون) رنج می برند نبایست میوه هایی مانند تمشک، شاه توت و توت فرنگی و غیره بخورند. چون امکان دارد دانه های ریز در دیورتیکول ها گیر کنند. اما نتایج بررسی های علمی چنین فرضیه ای را تائید نمی کنند. به گفته ی پژوهشگران احتیاجی نیست که در صورت ابتلا به دیورتیکولوز از استفاده تمشک پیشگیری شود. البته در بعضی مردم دانه های ریز موجود در میوه ها قادراست سبب برانگیختن روده شوند. اگر چنین احساسی دارید حتماً با کارشناس غذا مشورت نمایید.


مواد تمشک
اسید سیتریک
اسید مالیک
اسید سالیسلیک
سلولز (در هر 100 گرم 3.5 میلی گرم)
آب (85 درصد)
آهن
فیبر (در هر 100 گرم 7.4 میلی گرم)
گلوکز
چربی (در هر 100 گرم 1.1 میلی گرم)
کربوهیدرات
Niacin
پکتین
پروتئین
املاح معدنی
قند (در هر 100 گرم 5 میلی گرم)
ویتامین A،B1(در هر 100 0.30 میلی گرم)،B2،B3(در هر 100 گرم 0.3 میلی گرم)،C(در هر 100 گرم 20 میلی گرم)

تبیان

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 11 ساعت قبل
    • 2019-03-19 21:00:02
    • چرا کودکان شروع به جویدن ناخن میکنند

      ناخن جویدن یکی از عادت های بد شمرده می شود و بیشتر پدرومادر از بروز این موضوع در بچه شان ناآسان هستند. اما امروز در این قسمت از شیثار می خواهیم به جنبه دیگری از جویدن ناخن توسط بچه ها بپردازیم. با ما همراه باشید تا درباره خاصیت ها ناخن جویدن بچه ها زیادتر بدانید
    • 2 روز قبل
    • 2019-03-17 21:00:03
    • برنجی که می ماند چه تغییراتی میکند و چرا نباید برنج مانده را خورد

      یکی از علت ها باارزش مسمومیت های خوراکی میل کردن خوراکی های شب مانده است که به علت مناسب گرم نکردن و وجود باکتری هایی در آن سبب بروز مسمومیت های خوراکی می شود. در دنباله می خواهیم درباره پیامد میل کردن برنج مانده با شما صحبت کنیم. با شیثار همراه باشید
    • 2 روز قبل
    • 2019-03-17 09:00:01
    • استرس در زنان همراه بااین بیماری هاست

      دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که استرس فاکتور خیلیی از مریضی ها است. امروز در شیثار می خواهیم درباره مسائل استرس در خانم ها و مریضی هایی که امکان پذیر است ایجاد کند و یا سبب بیشتر شدن این مریضی شود صحبت کنیم
    • 3 روز قبل
    • 2019-03-16 09:00:02
    • با ماسک زردچوبه پوست صورتتون رو متفاوت کنید و زیباتر باشید

      زردچوبه افزون بر خصوصیات غذا بیشماری که برای جسم به ویژه کبد دارد دارای خصوصیات بیشماری برای پوست و زیبایی می باشد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها زردچوبه برای زیبایی پوست زیادتر توضیح دهیم. با ما همراه باشید
    • 4 روز قبل
    • 2019-03-15 21:00:03
    • روغن فندق چه تاثیراتی بر روی زیبایی شما دارد

      مصرف روغن های طبیعی و گیاهی برای پوست به علت بی آسیب بودن آنان خیلی پیشنهاد می شود. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها روغن فندق برای زیبایی پوست و موی شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید
    • 5 روز قبل
    • 2019-03-14 09:00:02
    • چجوری اسهال ناشی از آنتی بیوتیک رو کنترل کنیم

      استفاده آنتی بیوتیک ها گاهی در مردم متفاوت پیامد گوناگونی را نشان می دهد. اسهال یکی از پیامدهای است که انسان ها پس از استفاده آنتی بیوتیک ها امکان پذیر است به آن گرفتار شوند. داروهای آنتی بیوتیک گونهی از داروهای مورد مصرف برای معالجه کردن عفونت های باکتریایی هستند. آنتی بیوتیک
    • 6 روز قبل
    • 2019-03-13 21:00:03
    • خاصیت های گوشت شترمرغ که خبر نداشتید

      گوشت شترمرغ از دسته گوشت های قرمز به شما می آید و خصوصیات خیلی بیشتری برای تندرستی دارد. گوشت شترمرغ طبعی گرم و خشک دارد به همین علت آسیبهای گوشت گاو و گوسفند را نیز ندارد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خصوصیات گوشت شتر مرغ با شما صحبت کنیم
    • 7 روز قبل
    • 2019-03-12 21:00:02
    • مراحل نهایی بیماری ایدز چیست

      به زمانیکه شخص آلوده به HIV به مرحله نهایی یعنی مریضی ایدز برسد آن زمانیست که تعداد سلولهای دفاعی اوکم شدن یافته است تا جایی که ارگانیسم شخص توانایی جنگیدن با فاکتور های مریضی زا را نداشته باشد.از این پس عفونتهای مجال طلبپرورش یافته که میتوانند سبب دردهای جانکاهی باشند.اغلب
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-11 09:00:03
    • چه ماسکی میتواند تیرگی پوست را از بین ببرد

      حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که در برهه ای از وقت پوست تان کدر و تیره می شود. در این وقت ها مصرف ماسک های طبیعی و خانگی برای برطرف کردن تیرگی پوست خیلی اثربخش است. امروز میخواهیم ماسک هایی به شما معرفی کنیم برای برطرف کردن تیرگی پوست . با شیثار همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-08 21:00:01
    • زنان شاغل به چه صورت باید از بیماری قلبی پیشگیری کنند

      خانم ها شاغل به علت مشغله بیشتری که دارند و ناچارند هم در خانه کار کنند هم در بیرون از منزل گرفتار استرس و مسائل بیشتری می شود. استرس خود فاکتور خیلیی از مریضی ها از جمله مریضی های قلبی است. امروز می خواهیم درباره تندرستی خانم ها شاغل و جلوگیری از دچاری آنان به مریضی های قلبی صحب
    • 20 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 49 ماه قبل
    • 2015-02-08 00:00:00
    • اختلال هراس یا پانک قلب چیست

      14،اختلال هراس یا پانیک قلب چیست و آیا درباره این اختلال قلبی آگاهی دارید ، پانیک نوعی تپش قلب است
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-11 00:00:00
    • با انار این بیماری های شایع را درمان کنید!

      14انار سرشار از آنتی اکسیدان ها است و همیشه خواص آن برای مقابله با بیماری های قلبی عروقی و برخی از سرطان ها مورد بررسی پژوهشگران قرار گرفته است. اما اخیراً محققان به این نتیجه رسیده اند که فواید انار فراتر از این حرف ها است.
    • 30 ماه قبل
    • 2016-08-25 00:00:00
    • با سلامتی مطلب هایی در وقت خریدن خرما

      14خرما جزء آن دسته از مواد غذایی است که در ایران طرفدار فراوان دارد. خرما جزء معدود اقلامیست که هم وارد میشود هم صادر و ما باید بین این نوع خرما فرق بگذاریم؛
    • 35 ماه قبل
    • 2016-04-09 00:00:00
    • تازه ترین مطلب خصوصیات تمشک میوه ای ترش و شیرین و پرطرفدار

      14تمشک میوه ای ترش و شیرین و پرطرفدار است که میانه ی خوبی با انواع دسرها دارد. این توت خوشرنگ و خوشمزه علاوه بر طعم و زیبایی، خواص زیادی نیز دارد. در این مطلب شما را با گوشه ی کوچکی از خواص این میوه آشنا می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
    • 37 ماه قبل
    • 2016-02-05 00:00:00
    • مطلبی تازه درباره درباره آهن یکی از مهمترین ریز مغذی ها

      14یکی از مهمترین ریز مغذی هاست که متاسفانه کمبود آن در بیشتر جوامع وجود دارد و شایعترین کمبود تغذیه ای دنیاست. کمبود آن موجب کم خونی ناشی از فقر آهن می گردد که این مسئله در خانمها به علت وجود عادت ماهیانه بسیار شایع تر از مردان می باشد.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-03 00:00:00
    • آیا خواص بی نظیر آناناس را می دانید؟!

      از آناناس می توانیم برای درمان سرفه کمک بگیریم و موجب درمان آن و بهبود این عارضه شویم آب آناناس خاصیت درمان کنندگی برای سرفه دارد و می تواند برای رفع آن موثر باشد.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-02 00:00:00
    • با این مواد غذایی قوای ذهنی خود را پرورش دهید!

      با چه مواد خوراکی می توانیم به پرورش قوای ذهن خود کمک کنیم و مانع زوال عقل و بروز مشکلات در آن شویم چه مواد خوراکی کمک شایانی در این زمینه به ما می کنند در این مطلب لیستی از بهترین مواد غذایی را برایتان آورده ایم.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-03 00:00:00
    • برای درمان التهاب در بدن چه بخوریم؟

      از چه خوراکی هایی برای مقابله با التهاب بدن می توان استفاده کرد چه درمان های خوراکی برای این عارضه وجود دارد چگونه از طریق مواد غذایی می توانیم با التهاب بدنمان را برطرف کنیم.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-02 00:00:00
    • خوردن سوپ چه فوایدی برای بدن دارد!

      خوردن سوپ چه تاثیرات مفیدی روی بدن میگذارد و چه فوایدی برای بدن ما دارد چه بیمارانی باید سوپ میل کنند و سوپ مرغ برای چه بیمارانی مفید است؟در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-03 00:00:00
    • عواقب استفاده زیاد از شکر!

      شکر پرطرفدارترین ماده خوراکی برای انواع دسرها و پیش غذاها و شیرینی هاست مصرف آن برای دیابتی ها و افراد مسن بسیار مضر است می خواهیم در مورد عواقب استفاده از آن بیشتر بدانیم.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-02 00:00:00
    • راه های برطرف کردن پرخوری بخاطر استرس

      با چه روش هایی می توانیم با پرخوری عصبی مقابله کنیم و روش های کنترل این مشکل کدامند با چه روش هایی می توانیم هورمون استرس و هورمون های عصبی منجر به این عارضه را سرکوب کنیم.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-04 00:00:00
    • هر مزاجی چه نوع گوشتی باید مصرف کند !

      هر مزاجی چه نوع گوشتی باید مصرف کند و توصیه های مختلف طب سنتی برای مصرف انواع گوشت در انواع مزاج ها چیست و چه کسانی با چه نوع طبعی از چه گوشتی باید استفاده کنند.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-01-04 00:00:00
    • مصرف مکرر سیب زمینی چه عوارضی دارد!

      آیا می دانستید با مصرف غذاهای حاوی سیب زمینی به مبتلاشدن به دیابت یک قدم نزدیکتر خواهید شد بهتر است برای سیب زمینی جایگزینی مناسب پیدا کنید و از مصرف آن پرهیز کنید و اشکال مختلف آن را در غذاهایتان کنار بگذارید.
    • 38 ماه قبل
    • 2015-12-31 00:00:00
    • آشنایی با خاصیت های بی نظیر لیموشیرین

      لیموشیرین میوه ای از خانواده ی مرکبات است که بومی آسیای جنوب شرقی است. درخت آن تا 60 متر رشد می کند و در سال های پنجم تا هفتم از رشد درخت، میوه می دهد؛ میوه هایی به رنگ زرد و گرد که با رشد بیشتر کاملاً زردرنگ می شوند.
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید