هوالرزاق






مطلبی از  تغییر بو و مزه ی مواد خوراکی بعد از قراردادن  در یخچال!

مطلبی از تغییر بو و مزه ی مواد خوراکی بعد از قراردادن در یخچال!

چرا پس از قراردادن مواد خوراکی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر نمایان میکند دلیل این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد غذا درون یخچال پنظر می آید.

قراردادن مواد خوراکی در یخچال

چرا پس از قراردادن مواد خوراکی در یخچال بو و مزه آن ها تغییر نمایان میکند دلیل این امر چیست؟چه تغییرات شیمیایی در مواد غذا درون یخچال پنظر می آید.


 ساوقت کنترل و جلوگیری از مریضی‌ها اعلام کرده که دمای 40 درجه فارنهایت و  35 تا 38 درجه فارنهایت برای دمای داخلی یخچال خوب است. در این دما، باکتری  موجود در مواد خوراکی کند پرورش کرده و خوراکی های مهیا نیز فاسد نمی‌شوند.


فریز کردن مواد خوراکی راهی خوب برای توقف پرورش باکتریایی است اما تا حد اندکی بافت و مزه زیادی از خوراکی ها را تغییر می‌دهد. از طرف دیگر بعضی مواد خوراکی در صورت قرار گرفتن در دمای یخچال، ساختار سلولی خود را از دست می‌دهند و دیواره سلولی آنان عدم موفقیته می‌شود  و گرفتار لکه و پلاسیدگی می‌شوند؛ دلیل لک شدن بعضی میوه‌ها و پلاسیدن بعضی سبزیجات موجود در یخچال نیز همین امر است.

زیادتر میوه‌ها و سبزیجات در دمای 50 تا 60 درجه فارنهایت مناسبترین حالت را دارند و زیادتر از دمای خیلی خنک، دمای اندکی خنک و گرم‌تر برای آن‌ها خوب است.


اگر دمای نگهداری آن‌ها خنک‌تر از حد عادی باشد مزه اصلی خود را از دست می‌دهند. مناسبتر است در فصل تابستان با مرتب کردن دمای خوب برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات آن‌ها را در یخچال بگذارید اما در فصل زمستان دمای محیط برای آن‌ها خوب‌تر از دمای یخچال است.

پزشک سلام


مطلبی از  تغییر بو و مزه ی مواد خوراکی بعد از قراردادن  در یخچال!

برچسب های
مطلبی از تغییر بو و مزه ی مواد خوراکی بعد از قراردادن در یخچال! - - - - -

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :
کل بازدید : 601
تعداد بازدید ماه جاری : 601
تعداد بازدید در هفته جاری : 1
تعداد علاقه مندی ها : 0

تعداد 0رای به مطلبی از تغییر بو و مزه ی مواد خوراکی بعد از قراردادن در یخچال! داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به مطلبی از تغییر بو و مزه ی مواد خوراکی بعد از قراردادن در یخچال!