هوالرزاق






از نگاه سلامت  بیشترشدن فشار خون با استفاده این گونه غذا ها

از نگاه سلامت بیشترشدن فشار خون با استفاده این گونه غذا ها

استفاده چربی بسیار سبب بروز مریضیهای گوناگون نظیر تصلب شرایین و شنظرتر شدن فشار خون می شود.

فشار خون

استفاده چربی را کم شدن دهید. استفاده چربی بسیار ریسک دار است. در صورت بالا بودن چربی خون در معالجه و کنترل آن بکوشید. استفاده چربی بسیار سبب بروز مریضیهای گوناگون نظیر تصلب شرایین و شنظرتر شدن فشار خون می شود.


لازم است در آشپزخانه روغن های مایع نظیر ذرت، زیتون، آفتابگردان جای دیگر روغنها را بگیرد. پیش از پختن مرغ، پوست آن را جدا کرده و دور بریزید.

جدا کردن پوست مرغ تقریبا سه چهارم میزان چربی آن و 72 درصد میزان کل کالری آن را کم شدن می دهد. پیش از استفاده گوشت قرمز تمام چربی قابل رویت آن را جدا نمایید. به جای سرخ کردن پیاز با روغن آن را با آب بپزید.


از استفاده روغن زیتون غافل نشوید. روغن زیتون فاکتور اثربخشی در مقاومت با مریضیهای قلبی است. اثر روغن زیتون در رقیق کردن خون و از بین بردن لخته های خونی سبب کم شدن ریسک بروز سکته های ناشی از آن می شود همینطور فشار خون را پایین می آورد.

پزشک سلام


از نگاه سلامت  بیشترشدن فشار خون با استفاده این گونه غذا ها

برچسب های
از نگاه سلامت بیشترشدن فشار خون با استفاده این گونه غذا ها - - - - - - - -

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :
کل بازدید : 834
تعداد بازدید ماه جاری : 834
تعداد بازدید در هفته جاری : 7
تعداد علاقه مندی ها : 0

تعداد 0رای به از نگاه سلامت بیشترشدن فشار خون با استفاده این گونه غذا ها داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به از نگاه سلامت بیشترشدن فشار خون با استفاده این گونه غذا ها