خلاصه ای از مناسبتر است بعضی میوه ها را با پوست شان استفاده نمایید!
مناسبتر است بعضی میوه ها را با پوستشان استفاده نمایید و از اثرات و فایده های سودمند پوست آن ها بهره مند شوید در دنباله فهرستی از ان ها را در اختیارتان قرار میدهیم.
پوست میوه
شاید درباره استفاده پوست میوهها بسیار شنیده باشید. «لی باخ»، متخصص اپرورش غذا و مواد خوراکی از «کلرادو» آمریکا میگوید، واقعیت دو سویه سرگذشت این است که پوست میوهها با توجه به اینکه دارای «فیتواندکیکال»های گیاهی، فیبر و دیگر مواد غذایی هستند، میتوانند آلودگی هایی را نیز به میز خوراکی ی ما بیاورند. در صورت تمایل به مصرف پوست میوهها و سبزیها بایست توجه داشته باشیم که از محصولات ارگانیک مصرف کنیم.
پیشنهادهای این متخصص اپرورش غذا را در مطلب زیر بخوانید.
مرکبات
پوست مرکباتی نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو، اگرچه تلخ و دیرهضم هستند، اما مقادیر بیشماری ویتامین C، ریبو فلاوین، ویتامین B6، کلسیم، منیزیم، پتاسیم به همراه «فلانوئید»های ضد التهاب دارند. لایه سفیدی که بین پوست و میوه قراردارد نیز دارای فیبر استثنائی بالایی است. سعی نمایید به هنقدم استفاده پرتقال این لایه را بسیار برندارید. پوست مرکبات میتوانند به صورت خلالی و رنده شده در سس سالاد و یا در ترکیب با میزانی شکر، روغن یا سرکه استفاده شوند.
پیاز
هرچند میل کردن پوست پیاز ایده بسیار جالبی نیست، اما متخصصان استفاده مقادیر بسیاری از این ماده را پیشنهاد میکنند. پوست پیاز قرمز منشای غنی از «کوئرستین» است که مانع تشکیل رادیکالهای آزاد شده میشود و به بهبود جریان خون سالم در عروق یاری میکند. کوئرستین همینطور سبب اتساع عروق خونی و زیاد شدن پمپاژ خون در عضلات میشود. افزون بر این، پوست پیاز قرمز لبریز از مواد شیمیایی است که میتوانند از جسم در برابر سرطانها محافظت کنند. پوست پیاز را همینطور میتوان یک منشا آنتیباکتریال به شمار آورد.
موز
پوست موز اگرچه مزه تلخ و بافت زمختی دارد، اما دارای مقادیر بسیاری پتاسیم، لوتئین (آنتی اکسیدانی قوی برای چشم) و تریپتوفان (که سبب زیاد شدن تولید سروتونین –هورمون شادی- در جسم میشود) است. مصرف پوست این میوه در آشامیدنیها یا جوشانیدن و پختن آن، به استفاده آسانتر این ماده یاری میکند.
خیار
خیارهای پوست کنده کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K کمتری نسبت به یک خیار کامل دارند و تقریباً تمام فیبر خیار در پوست آن است. حجم عمده میوه داخل پوست را آب تشکیل میدهد.
کدو سبز
پوست کدو سبز دارای مقادیر بسیاری ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدانهایی نظیر کاروتنوئید، لوتئین و زیگزانتین است. پوست کدو مسما اگرچه اندکی تلخ مزه است، اما قادراست به صورت پخته و در ترکیب با دیگر مزهها مورد مصرف قراربگیرد.
سیب
با پوست گرفتن سیب مقادیر بسیاری «پکتین»- فیبر محلول و مرتب کردن کننده LDL یا کلسترول بد و قند خون – را از دست خواهید داد. پکتین همینطور هضم را کند کرده و سبب میشود کمتر احساس گرسنگی نمایید.
سیب زمینی
تحقیقات نشان داده اند، هر گرم پوست سیب زمینی دارای مقادیر زیادتری فیبر، آهن، پتاسیم، ویتامین B، ویتامین C و فولیک اسید نسبت به ماده اصلی است.
کیوی
پوست کیوی فلانوئید، آنتی اکسیدان و ویتامین C زیادتری نسبت به میوه داخل آن دارد. میتوانید پرزهای ناخوشایند پوست کیوی را بتراشید.
بادمجان
پوست بادمجان غنی از آنتی اکسیدانی به نام «ناسونین» است که مانع از ضرر سلولهای مغزی میشود و همینطور دارای مقادیری پتاسیم، منیزیم و فیبر مؤثر در لاغری شکم میباشد. رنگ ارغوانی پوست بادمجان به دلیل آنتی اکسیدانی از خانواده «آنتوسیانین» هاست که در خود بادمجان به میزان زیاد کم وجوددارد.
هویج
هویج غنی از موادی هستند که «پلی استیلن» ندلگرمیه میشوند و در از بین بردن سرطان تأثیر داشته و خصوصیات ضد قارچ، ضد باکتری و ضد التهاب دارند. هویج ها همینطور غنی از کاروتن و آنتی اکسیدانهای متفاوت هستند، اما تمام این مواد غذایی در زیر پوست هویج متمرکز شده اند.
قدس آنلاین

برچسب های خلاصه ای از مناسبتر است بعضی میوه ها را با پوست شان استفاده نمایید! پوست میوه - فواید پوست میوه ها - پوست موز - پوست سیب - پوست کیوی - پوست پیاز - فواید پوست سیب - خواص پوست میوه -
آمار و ارقام زمان قرار گرفتن در سایت :1395/02/30-33 ماه قبل کل بازدید : 741 تعداد بازدید ماه جاری : 741 تعداد بازدید در هفته جاری : 1 تعداد علاقه مندی ها : 0
مطالب مرتبط با خلاصه ای از مناسبتر است بعضی میوه ها را با پوست شان استفاده نمایید!
- مطلبی از خصوصیات سودمند میوه ی خوشمزه موز!
با استفاده از موز می توانید زودتر به لاغری برسید کاهش وزن سریع به کمک این میوه امکانپذیر خواهد بود بد نیست از خواص مفید این میوه بهره مند شوید. - دید سلامتی توت فرنگی گونه ای میوه ممنوع برای بارداری!
توت فرنگی نوعی میوه ممنوعه برای بارداری به شمار میرود و خانم هایی که باردار هستند بهتر است از مصرف این میوه پرهیز کنند علت آن هم وجود سم های کشاورزی در منافذ این میوه به شمار می رود. - دید سلامتی ماست را نبایست با این میوه ها استفاده نمایید!
ماست را نباید با میوه های ترش مصرف کنید این ماده غذایی در صورت مخلوط شدن با انواع میوه های ترش مزه می تواند مشکلات گوارشی برایتان ایجاد کند. - از نگاه سلامت خاصیت های استفاده میوه در رده سنی نوجوانی!
طی یک تحقیق پژوهشگران متوجه شدند مصرف میوه در رده سنی نوجوانی باعث پیشگیری از مبتلاشدن افراد به سرطان سینه می شود. - با سلامتی کم شدن وزن با استفاده این میوه کم کالری!
ایا مصرف خیار تاثیری روی کم شدن وزن ما میگذارد می خواهیم در این مطلب به اهمیت استفاده از آن برای کاهش وزن افرادی که در رژیم غذایی به سر میبرند اشاره کنیم. - مطلبی تازه درباره از چه میوه هایی می توانیم ویتامین سی بگیریم!
از چه میوه هایی می توانیم ویتامین ث دریافت کنیم چه میوه هایی این ماده معدنی را در خود جای داده اند و در چه زمینه هایی این ویتامین برای بدنمان فایده دارد. - با سلامتی جلوگیری از سرطان با آب گونه های میوه ها و سبزیجات!
آب انواع میوه ها و سبزیجات می تواند تاثیرات مثبت زیادی روی سلامتی تان بگذارد و مانع مبتلا شدن شما به انواع سرطان های مختلف شود. - همه چیزدرباره میوه بلوبری چه فایده های سودمندی دارد؟!
میوه بلوبری چه خاصیت های مفیدی با خود به همراه دارد مصرف این میوه بیشتر برای چه رده سنی پیشنهاد می شود ارزش تغذیه ای آن چگونه است؟ - با سلامتی آشنایی با بعضی از سودمندترین دانه های میوه!
برخی دانه های میوه خاصیت های درمانی مختلفی دارند می خواهیم با برخی از مفیدترین دانه های میوه شما را آشنا کنیم با استفاده از آن ها سلامتی تان را تضمین کنید.