هوالرزاق






متفاوت متفاوت: شیوه تهیه گونه های شیرهای گیاهی!

اگر از آشامیدن شیر متنفر هستید پیشنهاد می کنیم از گونه های شیرهای گیاهی مصرف نمایید در دنباله شیوه تهیه آن ها را به شما آموزش خواهیم داد.

شیر گیاهی

تقریبا  75 درصد از بزرگسالان  با کم شدن فعالیت آنزیم لاکتوز (آنزیم لازم برای عدم موفقیتن قند شیر) در جسم خود مواجه و بعضی از مردم نیز مبتلا به عدم تحمل لاکتوز در بدنشان هستند اما ما به آن ها جانشین های مناسبی را پیشنهاد می کنیم.


برای کسانی که گرفتار مسئله آلرژی به شیر ، پیامد گوارشی دراثراستفاده فرآودسته های لبنی  و یا حتی کسانی که از فرآودسته های حیوانی مصرف نمی کنند جانشین های لبنی زیاد بسیار و دوست داشتنیی مثل بادام، برنج، کنف، شیر سویا و نارگیل وجود دارند  البته بایست مواظب باشید  که این شیرها و مواد خوراکی مواد افزودنی و قند غیرطبیعی نداشته باشند. بعضی از این محصولات نیز با مواد غذایی نظیر کلسیم، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین B12 غنی شده هستند.حال ما به شما  دو گونه شیر گیاهی پیشنهاد می کنیم که جانشین فرآودسته های لبنی گاوی هستند.


1. شیر بادام
این دستور را می توانید با فندق، بادام زمینی، گردو و نیز انجام دهید.
مواد لازم:
½ فنجان بادام خام (یک شب خیس شده)
1.5 فنجان آب سرد یا آب نارگیل
شیرین کننده که به اختیار می توانید استفاده نمایید (خرما، انجیر، و یا 1 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا)
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل، اختیاری
طرز تهیه:
بادام خام که حداقل 8 ساعت خیس یا ترجیحا یک شب خیس شده را به بقیه مواد اضافه کدسته و در مخلوط کن با شتاب بالا هم بزنید سپس آن را از یک توری ریز یا الک عبور دهید، شیر راتا چهار روز در ظرف دربسته درون یخچال و ماده خمیری مانده در الک را برای مصرف در دسرها میتوانید نگه داری نمایید.


خاصیت ها :
به طور طبیعی لبریز از کلسیم و منیزیم بوده که برای قوی شدن استخوان ها سودمند است.
شامل ویتامین E برای حفاظت از تندرستی پوست
بادام به ثبات قند خون و تندرستی قلب یاری می کند.


.2شیر شاهدانه
2 قاشق خوراکی خوری تخم شاه دانه
1.5  فنجان آب نارگیل سرد
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
همینطور می توانید  خرما، انجیر، عسل یا شیره افرا به آرامی اضافه نمایید تا  شیرین شود.
طرز تهیه:
تخم شاه دانه و آب نارگیل در محدوده 30 ثانیه با شتاب بالا مخلوط نمایید تا به رنگ سفید شیری در بیاید این مخلوط را می توانید در ظرف مهر و موم شده درون یخچال تا 4 روزنگهداری نمایید.


خاصیت ها این ترکیب:
شامل میزان بسیاری اسیدهای چرب امگا 3
منشا عالی پروتئین با قابلیت هضم بالا
اگر با مصرف آب نارگیل تهیه شود لبریز از پتاسیم است.
منشا مناسبی از آهن، منیزیم و روی  است.

پزشک سلام


برچسب های
متفاوت متفاوت: شیوه تهیه گونه های شیرهای گیاهی!

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :
کل بازدید : 601
تعداد بازدید ماه جاری : 601
تعداد بازدید در هفته جاری : 2
تعداد علاقه مندی ها : 0

تعداد 0رای به متفاوت متفاوت: شیوه تهیه گونه های شیرهای گیاهی! داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به متفاوت متفاوت: شیوه تهیه گونه های شیرهای گیاهی!


مطالب مرتبط با متفاوت متفاوت: شیوه تهیه گونه های شیرهای گیاهی!