خلاصه ای از  درباره شیوه تهیه بستنی سنتی چه مقدار اطلاع دارید؟!
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> خلاصه ای از درباره شیوه تهیه بستنی سنتی چه مقدار اطلاع دارید؟!

خلاصه ای از درباره شیوه تهیه بستنی سنتی چه مقدار اطلاع دارید؟!

  • زمان درج : 33 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2016-06-18 00:00:00
  • تعداد بازدید : 1107
    بازدید ماه:1107
    بازدید هفته:1
  • بخش مربوطه :

درباره شیوه تهیه بستنی قدیمی چه مقدار اطلاع دارید فرق مواد تشکیل دهنده این بستنی با دیگر بستنی ها در چیست؟مزه و مزه آن ها چه فرقی با بستنی های دیگر دارد.

بستنی قدیمی

مدیر کل نظارت بر فرآودسته‌های خوراکی، آرایشی و بهداشتی ساوقت خوراکی و دارو با ذکر به زیاد شدن استفاده گونه های بستنی در فصل تابستان بویژه میان بچهان، گفت: با توجه به روند رو بهپرورش استفاده گونه های بستنی در کشور و همینطور با توجه به موارد غیر بهداشتی مشاهده شده، همواره استفاده بستنی‌های صنعتی نسبت به بستنی‌های قدیمی در اولویت قرار می‌گیرد.
پزشک بهروز جنت در این باره گفت: شیر به علت داشتن مواد ویژه، مستعد آلودگی با مواد شیمیایی و باکتری‌هاست.


بستنی‌هایی با مزه آفتاب
وی افزود: در عین حال بایست توجه کرد که در صورت عدم انجام محافظت‌های لازم، نور غیرطبیعی و نور آفتاب قادراست آثار زیان‌باری روی زیادی از مواد غذایی شیر گذاشته و مزه آن را به مزه‌ای تحت عنوان “مزه آفتاب” که شبیه مزه مقوا و سنباده است، تغییر دهد.


جنت دنباله داد: همینطور عدم دسترسی به تسهیلات خوب شست‌وشو، مصرف شوینده‌ها و ضد‌عفونی‌کننده‌ها و آب با کیفیت عالی و همینطور مصرف تشت‌هایی تحت عنوان ظروف فرآوری که عموما جدار آنان پر از خراش بوده و منشا آلودگی شنظر میکروبی به حساب می‌آیند، بستنی‌های قدیمی را تا حد زیاد بسیاری غیر قابل اطمینان می‌سازد.


بستنی یا شیر یخی؟
وی با ذکر به مصرف زعفران و رنگ‌های جعلی در بعضی بستنی‌های قدیمی، پیشنهاد کرد: تا وقتی که از تندرستی چنین فرآودسته‌هایی اعتماد کامل حاصل نکرنظر، از آنان مصرف ننمایید. از طرفی مواد به کار رفته در بستنی مقیاس اصلی تقسیم بندی آنانست که اتفاقا در کشورهای متفاوت نیز با یکدیگر مختلف است. به طور کلی مقدار چربی بستنی شاخص باارزشی در طبقه‌بندی این فرآودسته لبنی دوست داشتنی، محسوب می‌شود. در بعضی کشورها حداقل مقدار چربی بستنی 9 درصد است و در غیر این صورت عنوان آن به “شیر‌یخی” تغییر می‌یابد.


جنت با بیان اینکه اگر بستنی با بیش از 12 یا 13 درصد چربی تولید شود، به عنوان کالای لوکس یا قیمتی درجه‌بندی می‌شود، اظهار کرد: حال چربی به کار رفته در تهیه این محصول، قادراست از گونه حیوانی یا گیاهی باشد. بر اساس قوانین بعضی کشورها چنانچه از چربی گیاهی در گونه های این فرآوده‌های لبنی مصرف شود، باز هم نمی‌توان آن را بستنی ندلگرمی، بلکه بر روی بسته‌بندی آن بایست عنوان “بستنی غیرلبنی” درج شود.


وی ضمن برشمردن مزایای بستنی‌های صنعتی، گفت: گونه های سالم و پاستوریزه بستنی که درکارخانه‌های معتبر تولید می‌شود، این حسن را دارد که شیر آنان سالم بوده و مطلب منفی بهداشتی در مورد آنان وجود ندارد.


مدیر کل نظارت بر فرآودسته‌های خوراکی، آرایشی و بهداشتی ساوقت خوراکی و دارو در دنباله صحبت‌هایش از عموم فرآودسته‌های شبه بستنی که با عناوینی متفاوت تولید می‌شود ذکر کرد و دنباله داد: فرآروده‌هایی نظیر سُوربت؛ بر پایه آب میوه، شُربت؛ شامل درصد نمایانی سُوربت به علاوه اندکی چربی و ماده خشک بدون چربی، ماست‌بستنی که مخلوطی از بستنی ضابطه‌مند و ماست بوده و به دلیل محتوای پایین چربی و کالری زیاد طرفدار دارد و سرانجام بستنی یخی که گونه دیگری از فرآودسته‌های شبه بستنی است و مخلوط شکر، کنستانتره میوه، پایدارکننده‌ها، مزه‌دهنده‌ها و رنگ غذا ترکیب‌شان آنان را به شدت مورد علاقه بچهان کدسته است.


جنت با بیان بیان اینکه بستنی بر اساس شیوه پرکردن با نام‌هایی چون قالبی، لیوانی یا اکسترود شده در گونه هایی نظیره بستنی چوبی، ساندویجی، دسری و گونه های قیفی تولید می‌شود، گفت: محصولات اکسترود شده اگرچه دارای مواد مشابه با بستنی قالبی و لیوانی هستند، اما به علت آنکه از غلظت زیادتری نسبت به گونه های دیگر برخوردارند، طبیعتا کیفیت بالاتری نیز دارند. ضمن اینکه بافت خامه‌ای‌تر آنان حس دهانی زیادتری نیز ایجاد می‌کند و امکان تزیین و پوشش‌دهی آنان نیز وجود دارد.


بچهانی که شیر نمی‌خورند، بستنی بخورند
وی با بیان اینکه یکی از جالب‌ترین کاربدستهای بستنی، علاقه‌مند کردن بچهان به لبنیات است، دنباله داد: به این صورت به بچهانی که شیر و ماست نمی‌خورند، روزی یک بستنی شیری و بدون کاکائو دهید تا به تدریج به لبنیات علاقه‌مند شوند.


لزوم غنی‌سازی خوراکی بستنی‌ها
جنت همینطور با ارائه توصیهی مبنی بر غنی‌سازی خوراکی بستنی با توجه به پر استفاده بودن این فرآودسته لبنی، گفت: بستنی غنی شده یا بستنی‌های کم چرب و کم شیرین در خارج از کشور به شکل گستدسته‌ای وجود دارد، اما فعلا ‌در ایران چنین گریزوده‌هایی شایع نیست. در حال حاضر زیادتر روی تگونه مزه و مزه بستنی کار می‌شود تا فایده آن .


مدیر کل نظارت بر فرآودسته‌های خوراکی، آرایشی و بهداشتی ساوقت خوراکی و دارو در دنباله اظهار کرد: مقدار شیرین‌کننده‌هایی که در بستنی‌ها به کار بدسته می‌شود، قادراست کمتر از مقدار مورد مصرف فعلی باشد. درنتیجه می‌توان با برنامه‌ریزی منسجم، صنعت را ترغیب به تولید بستنی‌هایی با چربی و شیرینی کمتر و بدون اسانس کدسته و تگونهی مطابق با احتیاجهای اقشار متفاوت جامعه ایجاد کرد.


و اما پیامد استفاده بسیار بستنی
جنت چاقی را اولین ریسک استفاده بسیار بستنی دانست و گفت: اگرچه مردمی که به جای استفاده خوراکی های سالم به مقدار بسیاری بستنی استفاده می‌کنند ظاهری حجیم و چاق نمایان می‌کنند، اما در حقیقت از لحاظ مواد معدنی و ویتامین‌ها فقیر می‌شوند. زیرا استفاده بستنی اشتهای آنان را کم شدن می‌دهد. در عین حال مواد افزودنی نظیر کاکائو به بستنی ‌نیز در مقیاس بسیار به تندرستی لطمه می‌زند . به عنوان مثال کاکائو اگر بسیار استفاده شود مانع از جذب کلسیم و روی می‌شود و محرک نیز هست. ضمن اینکه امکان ایجاد حساسیت به مواد غیرطبیعی موجود در بستنی نیز در بعضی زمان ها وجود دارد.


وی در پایان با بیان اینکه با استفاده به جا و به اندازه می‌توان از پیامد بستنی‌ها جلوگیری کرد، اظهار کرد: به طور کلی بستنی بایست به شکل تفننی و یک یا دو بار در هفته و به نوع‌ای استفاده شود که به نوبت اصلی خوراکی ی شخص لطمه وارد نکند.

ایسنا

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 2 روز قبل
    • 2019-03-22 21:00:02
    • میگرن مقعدی چیست و چجوری باید آن را کنترل کرد

      درد در ناحیه مقعد علت ها متفاوتی دارد که از میان آن ها می توان به اسهال و یبوست مزمن ذکر کرد. میگرن مقعدی یکی از مسائلی است که بعضی مردم از آن شکایت دارند. در این مورد مریض از درد ناراحت کننده و ناآسان کننده ای در ۱۸۰ درجه در یک طرف مقعد شکایت می کند. میگرن مقعدی بیشترا در زنان دید
    • 4 روز قبل
    • 2019-03-21 09:00:02
    • سیستم دفاعی بدن ما در مقابله با ایدز چه میکنند

      اغلب مریضیهایی که ما بدان مبتلا میشویم مریضیهای عفونی هستند.در صورت بروز نشانه ها مریضی می فهمیم که مهاجم به سلول حمله کرده آنرا تضعیف نموده و درانتها منجر به مرگ سلول گشته است.بعضی ازاین مهاجمان باکتریها هستند که سبب مریضیهایی چون سل و تیفوئید میگردند، بعضی
    • 5 روز قبل
    • 2019-03-19 21:00:02
    • چرا کودکان شروع به جویدن ناخن میکنند

      ناخن جویدن یکی از عادت های بد شمرده می شود و بیشتر پدرومادر از بروز این موضوع در بچه شان ناآسان هستند. اما امروز در این قسمت از شیثار می خواهیم به جنبه دیگری از جویدن ناخن توسط بچه ها بپردازیم. با ما همراه باشید تا درباره خاصیت ها ناخن جویدن بچه ها زیادتر بدانید
    • 7 روز قبل
    • 2019-03-17 21:00:03
    • برنجی که می ماند چه تغییراتی میکند و چرا نباید برنج مانده را خورد

      یکی از علت ها باارزش مسمومیت های خوراکی میل کردن خوراکی های شب مانده است که به علت مناسب گرم نکردن و وجود باکتری هایی در آن سبب بروز مسمومیت های خوراکی می شود. در دنباله می خواهیم درباره پیامد میل کردن برنج مانده با شما صحبت کنیم. با شیثار همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-17 09:00:01
    • استرس در زنان همراه بااین بیماری هاست

      دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که استرس فاکتور خیلیی از مریضی ها است. امروز در شیثار می خواهیم درباره مسائل استرس در خانم ها و مریضی هایی که امکان پذیر است ایجاد کند و یا سبب بیشتر شدن این مریضی شود صحبت کنیم
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-16 09:00:02
    • با ماسک زردچوبه پوست صورتتون رو متفاوت کنید و زیباتر باشید

      زردچوبه افزون بر خصوصیات غذا بیشماری که برای جسم به ویژه کبد دارد دارای خصوصیات بیشماری برای پوست و زیبایی می باشد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها زردچوبه برای زیبایی پوست زیادتر توضیح دهیم. با ما همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-15 21:00:03
    • روغن فندق چه تاثیراتی بر روی زیبایی شما دارد

      مصرف روغن های طبیعی و گیاهی برای پوست به علت بی آسیب بودن آنان خیلی پیشنهاد می شود. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها روغن فندق برای زیبایی پوست و موی شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-14 09:00:02
    • چجوری اسهال ناشی از آنتی بیوتیک رو کنترل کنیم

      استفاده آنتی بیوتیک ها گاهی در مردم متفاوت پیامد گوناگونی را نشان می دهد. اسهال یکی از پیامدهای است که انسان ها پس از استفاده آنتی بیوتیک ها امکان پذیر است به آن گرفتار شوند. داروهای آنتی بیوتیک گونهی از داروهای مورد مصرف برای معالجه کردن عفونت های باکتریایی هستند. آنتی بیوتیک
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-13 21:00:03
    • خاصیت های گوشت شترمرغ که خبر نداشتید

      گوشت شترمرغ از دسته گوشت های قرمز به شما می آید و خصوصیات خیلی بیشتری برای تندرستی دارد. گوشت شترمرغ طبعی گرم و خشک دارد به همین علت آسیبهای گوشت گاو و گوسفند را نیز ندارد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خصوصیات گوشت شتر مرغ با شما صحبت کنیم
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-12 21:00:02
    • مراحل نهایی بیماری ایدز چیست

      به زمانیکه شخص آلوده به HIV به مرحله نهایی یعنی مریضی ایدز برسد آن زمانیست که تعداد سلولهای دفاعی اوکم شدن یافته است تا جایی که ارگانیسم شخص توانایی جنگیدن با فاکتور های مریضی زا را نداشته باشد.از این پس عفونتهای مجال طلبپرورش یافته که میتوانند سبب دردهای جانکاهی باشند.اغلب
    • 20 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 55 ماه قبل
    • 2014-08-08 00:00:00
    • علت سیخ شدن مو روی بدن چیست

      14سرما تنها علت سیخ شدن موهای بدن نیست . ترس یا عصبانیت نیز می تواند همان واکنش را ایجاد کند.   حتما تا به حای شنیده اید که می گویند : مو به بدنم سیخ شد !! اصلا آیا مو واقعا سیخ می شود یا این یک اصطلاح است ؟ شاید باور نکنید اما موی بدن انسان می تواند سیخ بشود یا بهتر بگوییم ایستا بشود!
    • 35 ماه قبل
    • 2016-04-04 00:00:00
    • جدید کمبود روی چه اثراتی روی بدن دارد؟!

      14وقتی بدن با کمبود روی مواجه می شود از چه روش هایی برای جبران آن باید کمک بگیرد چه نشانه هایی به شما می فهمانند که دچار کمبود روی شده اید بهترین توصیه های متخصصین در این زمینه کدامند؟
    • 5 ماه قبل
    • 2018-10-12 09:00:02
    • آب مروارید چگونه اتفاق می افتد؟

      14بیماری های مربوط به چشم به دلیل آنکه می تواند از درصد بینایی ما بکاهد باید هرچه سریع تر پیگیری شوند. این بیماری ها در برخی از موارد آنقدر شایع می شوند که باید برای آنها چاره ای اندیشیده شود. برخی از محققان عقیده دارند که شاید ژنتیک در ابتلا به برخی از بیماری ها نقش داشته باشد.
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-12 00:00:00
    • بعد از ورزش به سراغ این مواد غذایی نروید!

      14بعد از ورزش چه مواد غذایی را باید بخورید و سراغ چه خوراکی هایی نروید. این موضوع بحث امروز ما است که سراغ چه نوع از ماده های غذایی می توانیم برویم و بخوریم. شما ممکن است برنامه ورزشی درستی را دنبال کنید اما برنامه غذایی غلطی داشته باشید. پس بهتر است بعد از ورزش به این مواد غذایی نز
    • 31 ماه قبل
    • 2016-08-23 00:00:00
    • از نگاه سلامت سیر چه گونه فایده های معالجه ای دارد؟!

      14سیر چه نوع خاصیت های درمانی دارد این گیاه پرخاصیت می تواند بیماری های زیادی را برطرف کند و در زمینه سم زدایی از بدن بسیار تاثیرگذار است از انواع سرطان ها و بیماری های خطرناک به کمک این گیاه می توانید در امان بمانید.
    • 37 ماه قبل
    • 2016-02-03 00:00:00
    • جدید ارتباط استرس مزمن و چاقی و پرخوری!

      برای کاهش استرس از چه روش هایی می توانیم بهره بگیریم و چگونه می توانیم در رفع این عارضه تاثیرگذار باشیم اضطراب و استرس طولانی تاثیرات مضری روی بدن ما میگذارد و باعث افزایش وزن و چاقی مفرط در افراد مبتلا می شود.
    • 37 ماه قبل
    • 2016-02-04 00:00:00
    • از نگاه سلامت دلیل مضر بودن لواشک فله ای!

      علاقه مندان به ترشی جات و لواشک‌های فله‌ای بهتر است اقدام به خرید نوع دست ساز و بدون بسته بندی آن ها نکنند و سعی کنند از خرید انواع فله آن ها خودداری کنند چون به سلامتی شان آسیب های زیادی وارد می کنند.
    • 37 ماه قبل
    • 2016-02-05 00:00:00
    • متفاوت متفاوت: 10 ماده ی غذایی که باعث ایجاد جوش و آکنه می شود!

      برخی از متخصصان بر این باور هستند که خورد و خوراک ربطی به بروز آکنه و جوش ندارد. اما خیلی ها معتقدند که محتویات بشقاب ها در داشتن پوستی زیبا و بدون آکنه تأثیر دارند. در این مطلب در خصوص 10 ماده ی غذایی که باعث ایجاد جوش و آکنه می شود بیشتر صحبت می کنیم.
    • 37 ماه قبل
    • 2016-02-02 00:00:00
    • با قهوه در برابر این بیماریها ایمن شوید!

      آیا می دانستید افرادی که روزانه قهوه مصرف می کنند نسبت به دیگران قلب سالم تری دارند و بیماری هایی مانند دیابت و افسردگی و چاقی در امان می مانند بهتر است با مصرف کافئین قلبتان را در برابر انواع مشکلات بیمه کنید.
    • 37 ماه قبل
    • 2016-02-05 00:00:00
    • جدید بهترین و سالمترین مواد غذایی در آشپزخانه ی مادرهای خوب

      برخی از مادرها و مادربزرگ ها وقتی آشپزی می کنند به جای روغن های سنتی و قدیمی خود از روغن نارگیل استفاده نمی کنند؛ اما در عوض بدون اینکه اهل مطالعه ی مقالات علمی باشند از بهترین و سالمترین مواد غذایی استفاده می کنند مانند تخم شربتی، دمنوش گل گاوزبان و ...
    • 37 ماه قبل
    • 2016-02-02 00:00:00
    • کمک موز برای ورزشکاران!!

      ورزشکاران و افرادی که علاقه مند به عضله سازی هستند بیشتر از دیگران موز مصرف می کنند چون پروتئین موجود در آن بهترین گزینه برای عضله سازی آن ها به شمار میرود مصرف موز با شیر یا آب برای آنها بهترین گزینه است.
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید