با سلامتی مواد غذایی و پرخاصیت برای افطار و سحری روزه داران نوجوان!
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> با سلامتی مواد غذایی و پرخاصیت برای افطار و سحری روزه داران نوجوان!

با سلامتی مواد غذایی و پرخاصیت برای افطار و سحری روزه داران نوجوان!

  • زمان درج : 37 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2016-06-19 00:00:00
  • تعداد بازدید : 808
    بازدید ماه:808
    بازدید هفته:1
  • بخش مربوطه :

روزه داری در سنین نوجوانی احتیاجمند بعضی مواظبت های غذا ای توسط پدرومادر است مناسبتر است از مواد غذایی و پرخاصیت برای افطار و سحری این مردم مصرف کنند.

افطار و سحری روزه داران نوجوان

بیش از ١٨ساعت پرهیز از میل کردن و نوشیدن آزمون سختی برای روزه‌داران است. در چند‌سال اخیر تقارن ماه رمضان با ایام گرم‌ سال این امتحان و خودسازی را بیش‌ازپیش برای روزه‌داران سخت کدسته است. گرمای شنظر هوا در نیمه‌خرداد و اوایل تیرماه، تعرق و تشنگی و تحمل گرسنگی ١٨ساعته احتیاج به صبر و تحمل زیادتر و البته رعایت اصول غذا دارد.


با این‌که روزه‌داری اثرات مثبت روحی، معنوی و جسمی بی‌شماری دارد، اما بی‌شک رعایت نکردن اصول غذا نه‌تنها خاصیت‌ای برای تندرستی جسم ندارد بلکه به شدت قادراست پرمخاطره باشد. به همین علت در چند‌سال گذشته دکتران و کارشناسان غذا به بحث غذا ایام ماه‌رمضان تأکید بسیاری دارند. به اعتقاد متخصصان غذا، روزه‌داران با پیروی از اصول علمی و درعین‌حال ساده غذا در ماه رمضان می‌توانند به اهداف تندرستی چون زیاد شدن سوخت‌و‌ساز چربی‌ها، کم شدن وزن در مردم چاق، کم شدن فشارخون، معالجه مریضی‌های دستگاه گوارش، کم شدن کلسترول خون و ورم مفاصل، ترک سیگار و حتی بهبود تندرستی‌روان دست یابند.


شیوه‌های کم شدن تشنگی در ایام روزه‌داری
تشنگی یکی از علامت‌های روزه‌داری به‌خصوص در ایام گرم‌ سال است. گرمای هوا، تعریق را زیاد شدن می‌دهد و همین تعریق سبب کم شدن آب جسم و درنهایت احساس تشنگی می‌شود. اما راهکارهایی برای پیشگیری از تشنگی در ایام روزه‌داری وجود دارد. دکتران و کارشناسان غذا راهکارهایی جالب و درعین‌حال ساده‌ای برای غلبه‌بر تشنگی و کم شدن پیامد فقدان آب جسم در طول مدت روزه‌داری توصیه می‌کنند. محمد پناهی، معاون طب‌قدیمی دانشگاه علوم‌دکتری البرز دراین‌باره به «شهروند» می‌گوید: «کم‌آبی و تشنگی، سبب آشفتگی در وضع آب و الکترولیت‌ها در جسم می‌شود و تندرستی جسم را تهنظر می‌کند.


به‌همین خاطر، یکی از اقداماتی که روزه‌داران بایست به آن توجه کنند، این است که آب را بین نوبت‌های خوراکی استفاده نکنند چون سبب بروز نفخ و آشفتگی در هضم خوراکی می‌شود، همینطور در نوبت افطار و سحر از خوراکی های نشاسته‌دار کمتر استفاده کنند چون این خوراکی ها برای هضم به آب بسیاری نیاز دارند.» او دنباله می‌دهد: «چون مزاج گرم در زیادتر مناطق ایران غالب است و در برخی مناطق این مزاج گرم با مزاج خشک همراه است، به روزه‌داران به‌خصوص مردمی که مزاج گرم و خشک دارند، پیشنهاد می‌شود، درفاصله سحر تا افطار حتما به اندازه کافی آب بنوشند.»


تشنگی ماه رمضان به‌خصوص در سال‌های اخیر که با ماه‌های گرم‌ سال مقارن شده است به قدری به روزه‌داران فشار می‌آورد که به‌محض رسیدن وقت افطار، خیلی‌ها، لیوان‌ها را با آب‌یخ پر کدسته و شروع به آشامیدن میزان بسیاری آب می‌کنند. کارشناسان غذا اما معتقدند، این شیوه اشتباه است. به گفته آنان، برای برطرف کردن تشنگی پس از افطار نیز آب سرد را نبایست به یک‌باره نوشید، بلکه بایست مزه‌مزه کرد و به آرامی نوشید، آشامیدن آب به یک‌باره، حرارت جسم را از بین نمی‌برد.

پناهی دراین‌باره می‌گوید: «استفاده آب‌یخ به‌شتاب به ساختار جسم ضرر می‌رساند، به‌ویژه کارکرد کبد را مختل می‌کند به همین دلیل ما به روزه‌داران پیشنهاد می‌کنیم که از آب‌ولرم برای برطرف کردن تشنگی مصرف کنند، اگر این آب را با اندکی عسل مخلوط کنند، نتیجه زیاد مناسبتری برای جسم دارد.»  استفاده چای و مواد قندی، یکی دیگر از مواردی است که آب بسیاری از جسم خارج می‌کند به همین خاطر به روزه‌داران پیشنهاد می‌شود که از استفاده چای پررنگ به‌خصوص در وقت سحری پیشگیری کنند. پرهیز از انجام فعالیت‌های شنظر بدنی، استحمام با آب داغ و پیشگیری از رفتن به سونا از دیگر پیشنهاد‌های دکتران برای کم شدن تعرق روزه‌داران است.


هندوانه فراموش نشود
دکتران و کارشناسان غذا در عین حال تأکید بسیاری بر رعایت مقدار و گونه تأمین آب مورداحتیاج جسم در فاصله افطار تا سحر دارند. مواردی که روزه‌داران در صورت رعایت آن کمتر به مسئله کم‌آبی و تشنگی گرفتار می‌شوند. استفاده ٨تا ١٢لیوان آب در فاصله افطار تا سحر، مصرف میوه و سبزیجات و کم شدن استفاده مواد قندی از پیشنهاد‌های عمومی دکتران و کارشناسان غذا در این ایام است، موضوعی که به‌گفته محمد پناهی، قادراست فقدان آب جسم را به مناسبی جبران کند: «خوشبختانه در این فصل از ‌سال میوه‌های متگونهی در بازار وجود دارد که صیفی‌جات با حجم بالای آب می‌توانند مکمل مناسبی برای برطرف کردن تشنگی در طول روز باشند.


هندوانه، طالبی، خربزه و خیار از میوه‌هایی است که استفاده آن در فاصله افطار تا سحر به روزه‌داران پیشنهاد می‌شود.» او همینطور پیشنهاد‌ای هم به مریضان کلیوی دارد: «به تمام مریضان به‌خصوص مبتلایان به نارسایی کلیه پیشنهاد اکید می‌شود که با مشورت و تأیید دکتر روزه بگیرند و درصورت اجازه دکتر علاوه‌بر آشامیدن ١٠ تا ١٢لیوان آب حتما از صیفی‌جات به‌خصوص هندوانه و طالبی در نوبت افطار و سحر مصرف کنند.»


روزه‌داران، افطار و شام را یکی نکنند
برطرف کردن گرسنگی به اندازه برطرف کردن تشنگی در ماه رمضان ارزش دارد. روزه‌دار پس از تحمل ١٨ساعت گرسنگی پس از افطار بایست غذا‌درستی داشته باشد. بعضی روزه‌داران در ﻣﺎه‌رﻣﻀﺎن ﯾﺎ ﺑﻌﺪ از آن به علت تغییر مدلی خوراکی دﭼﺎر اﺧﺘﻼﻻﺗﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﯾﺒﻮﺳﺖ، ﺳﻨﮓ‌کلیه یا ﻣﺠﺎری ادراری، ﺳﺮدرد، بی‌حوصلگی، عصبانیت و پرخاشگری می‌شوند درحالی‌که با یک‌رژیم خوراکی درست نه‌تنها هیچ پیامد‌ای برای روزه‌دار ایجاد نمی‌شود بلکه یاریی هم به تندرستی‌جسم می‌کند. از طرف دیگر، هموقتی ساعت افطار با صرف شام سبب می‌شود که خیلی از روزه‌داران یکی از نوبت‌های خوراکی را حذف می‌کنند یا افطار و شام را با هم میل می‌کنند؛ موضوعی که به شدت از سوی دکتران و کارشناسان غذا نهی شده است.


معاون طب‌قدیمی دانشگاه علوم‌دکتری البرز دراین‌باره توضیح‌می‌دهد: «پس از ١٨ساعت استراحت دستگاه گوارش، حجم بالای موادخوراکی برای جسم زیان آور است و ‌درصد جذب مواد غذایی را کم شدن می‌دهد، ما پیشنهاد می‌کنیم که حتما ٣ نوبت‌خوراکی افطار، شام و سحری را استفاده کنند. البته در استفاده این ٣ نوبت بایست نکاتی رعایت شود.» او دنباله می‌دهد: «اول آن‌که بین وقت افطار تا شام فاصله یک‌ساعته یا زیادتر در دید گرفته شود، چراکه دستگاه گوارش نیاز به وقت برای هضم نوبت‌اول یا همان افطاری را دارد. یک استکان آب‌جوش یا چای کم‌رنگ همراه دوعدد خرما، چند برش نان‌ همراه میزان اندکی  پنیر و گردو، حلوا، حلیم، شله‌زرد، سبزی، سوپ و یک لیوان شیر مناسبترین توصیه برای نوبت اول است.


البته با توجه به تقارن ماه رمضان با فصل تابستان مناسبتر است به جای حلوا، حلیم و شله‌زرد از میوه‌ها و مواد فیبری مصرف شود. در نوبت شام هم بایست از تمام گروه‌های اصلی مواد خوراکی استفاده شود. یکی از مناسبترین دستورات خوراکی نوبت‌شام ماه‌رمضان شامل سالادسبزی، کمتر از ١٠٠گرم مرغ یا گوشت‌قرمز یا ماهی، یک پیاله ماست، همراه چند قاشق برنج پخته است. برای سحری هم استفاده چای کم‌رنگ، سبزی و میوه‌های آب‌دار به‌همراه اندکی عسل و آبلیمو برای برطرف کردن تشنگی در طول روز زیاد سودمند است.» او درعین‌حال به روزه‌داران پیشنهاد می‌کند، از استفاده شربت‌های خیلی‌شیرین و نوشابه‌های گازدار و فست‌فود در نوبت‌های افطار، شام و سحری پیشگیری کنند.


سحری را حذف ننمایید
اما سحری یکی از نوبت‌های خوراکی روزه‌داران در ایام ماه مبارک رمضان است، نوبت‌ای که باوجود پیشنهاد دکتران و کارشناسان غذا در زیادی از موارد به آن توجه نمی‌شود. حذف سحری یا پرخوری در این نوبت، مسئله اصلی زیادتر روزه‌داران است. مسئلهی که به گفته دکتران و کارشناسان غذا، تندرستی شخص روزه‌دار را به مخاطره می‌اندازد. پناهی، درباره خاصیت ها و گونه موادخوراکی استفادهی در نوبت سحری می‌گوید: «با توجه به زیاد‌بودن ساعت‌های روزه‌داری، پیشنهاد می‌شود که به هیچ‌وجه نوبت سحر حذف نشود چراکه نمیل کردن سحری، منجر به افت قندخون، سردرد و سرگیجه می‌شود و در درازمدت ضرر‌های زیادتری به جسم وارد می‌کند.


زمان سحر بایست از میل کردن خوراکی ی چرب پیشگیری شود، پرخوری زمان سحر از احساس تشنگی نمی‌کاهد. استفاده خوراکی در نوبت سحر و افطار بایست به‌نوع‌ای باشد که هیچگاه احساس سیری کامل نشود، همینطور بایست از استفاده بسیار چای در سحر پیشگیری کرد.» او تأکید می‌کند: «میل کردن خوراکی های پروتیینی در نوبت سحری به علت زیاد شدن هورمون‌های القاکننده سیری بایست موردتوجه قرار بگیرد. استفاده کافی کربوهیدرات‌ها نیز برای تأمین ذخایر گلیکوژنی در این نوبت‌خوراکی پیشنهاد می‌شود. همینطور استفاده دو تا ٣ واحد میوه در نوبت‌سحری برای تأمین آب و موادغذایی مورداحتیاج جسم الزامی است.» با این وجود یکی از مناسبترین دستورهای خوراکی برای سحر یک لیوان شیر، چند برش نان سبوس‌دار، پنیر و گردو، چای‌شیرین، همراه عسل و کره و مربا است و نبایست بلافاصله پس از صرف نوبت سحری، دراز کشید یا خوابید چراکه این کار منجر می‌شود تا شخص گرفتار رفلاکس معده شود.


ماه رمضان و مجال خوب
برای ترک سیگار
به‌طورکلی روزه‌گرفتن هیچ منافاتی با تندرستی جسم ندارد. اگر هم مردمی در طول ماه مبارک رمضان با مسائلی مواجه می‌شوند، به‌علت رعایت‌نکردن موارد غذا‌ای است. این را سیدضیاالدین مظهری، رئیس انجمن غذا ایران به «شهروند» می‌گوید و دنباله‌می‌دهد: «در ماه رمضان از استفاده خوراکی های پرچرب و سرخ‌شده و خوراکی های شامل قند ساده نظیر زولبیا و بامیه تا حدامکان بایست پیشگیری شود. همینطور قطع استفاده سیگار و چای پررنگ برای پیشگیری از سوء‌هاضمه و نفخ نیز پیشنهاد می‌شود.»


به‌گفته مظهری، ماه رمضان مجال زیاد مناسبی برای مردمی است که قصد دارند استفاده سیگار را برای همیشه قطع کنند. ١٨ساعت نکشیدن سیگار قادراست شخص را از لحاظ روحی و جسمی برای قطع استفاده نیکوتین مهیا کند: «این مردم برای جبران نیکوتین مورداحتیاج بدنشان می‌توانند از گوجه‌فرنگی یاری بگیرند. گوجه‌فرنگی جانشین خوبی برای برطرف کردن احتیاج نیکوتین جسم است، سالاد و استفاده گوجه و خیار قادراست میل به سیگار را کم شدن دهد.»

همینطور قطع استفاده آشامیدنی‌های گازداری نظیر نوشابه، با زیاد شدن توانایی  جسم در جذب کلسیم میل و اشتها به سیگار را به‌شدت کم شدن می‌دهد. علاوه‌بر این، استفاده نوشابه، اشتها را برای مواد‌خوراکی سودمندی نظیر سبزی‌های تازه، میوه‌ها، پروتیین‌ها و لبنیات به شدت کم شدن می‌دهد. درمقابل به روزه‌داران توصیه می‌شود، از آبمیوه‌های تازه نظیر هندوانه و توت‌فرنگی، ‌طالبی و نعنا، آناناس، خیار و سکنجبین برای برطرف کردن تشنگی مصرف کنند. این آشامیدنی‌ها علاوه‌بر برطرف کردن تشنگی، ویتامین‌های طبیعی جسم را هم تأمین می‌کنند. از عسل می‌توان به‌عنوان یک شیرین‌کننده خوب برای این آشامیدنی‌ها مصرف کرد.


یکی از باارزش‌ترین علامت‌های عدم تناول خوراکی در ماه رمضان، تلخکامی و بوی بد دهان است. موضوعی که علاوه‌بر آزار شخص روزه‌دار، سبب ناراحتی دیگران هم می‌شود. موضوعی که به‌گفته رئیس انجمن غذا ایران، قادراست علت ها متفاوتی چون عفونت لثه‌ و دندان‌ها، دخانیات، استفاده بعضی داروها نظیر داروهای ضدافسردگی، ویتامین‌های تجویزی در دوران بارداری و حتی آنتی‌بیوتیک‌ها، رفلاکس معده، تغییرات هورمونی (استروژن) در دوران قاعدگی و بارداری، دیابت، کارکرد اشتباه کلیه‌ها و کبد و درست مواظبت‌نکردن از دهان و دندان داشته‌باشد. او درباره شیوه‌های جلوگیری از بوی بد دهان در ایام روزه‌داری می‌گوید: «روزه‌داران می‌توانند در نوبت افطار، با استفاده مرکبات و آشامیدن آب پرتقال یا آب‌لیمو که منجر به تولید زیادتر بزاق و شسته‌شدن مزه تلخ دهان در طول روز می‌شود، این مسئله را رفع یا کم‌رنگ کنند.»


او دنباله می‌دهد: « البته تلخکامی در دوران روزه‌داری، با بوی بد دهان نیز همراه است که این مسأله مزمانی است و مسئله جدی به‌شمار نمی‌رود، علت آن هم این است که شخص برای ساعت‌های زیاد خوراکی نمی‌خورد، به همین خاطر جسم به شکل طبیعی زمان استفاده‌نکردن کربوهیدرات یا با استفاده رژیم کم کربوهیدرات، مکانیسم تأمین انرژی سلول‌ها را از طریق متابولیسم چربی‌های ذخیره‌ای جسم انجام می‌دهد که سبب ایجاد بوی بد دهان می‌شود. به همین علت به روزه‌داران پیشنهاد می‌شود در روز چندبار بعد از نوبت‌های سحر، افطار و پیش از خواب، مسواک بزنند و پس از آن از نخ دندان و دهان‌شویه برای پیشگیری از تجمع جرم و باکتری‌ها مصرف کنند. مصرف نمک نیز در پیشگیری از تجمع باکتری‌ها زیاد سودمند است.»


روزه‌داری ورزشکاران حرفه‌ای
اساسا مردم در ماه رمضان، بایست میزان ورزش را از دید شدت و مدت کم شدن دهند. کارشناسان توصیه می‌کنند، یک‌ساعت پس از افطار مناسبترین وقت برای انجام تمرین‌های ورزشی در ماه رمضان است. مظهری معتقد است: «ورزش نه‌تنها با روزه منافاتی ندارد، بلکه اگر به صورت درست و اصولی انجام شود، روزه‌دار را در مقابل خستگی‌ها و دشواری‌های روزه به‌ویژه در هوای گرم مقاوم‌تر می‌کند، اما مطلب باارزش این است که وقت خوب برای ورزش یک‌ساعت پس از افطار تا دو ساعت قبل از سحر است.» به‌گفته مظهری، ورزش سبب سوختن چربی‌های جسم می‌شود و ذخایر چربی جسم را کم شدن می‌دهد، همینطور تعادلی میان سوختن کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها صورت می‌گیرد.

در وقت روزه‌داری به‌دلیل این‌که کربوهیدرات کمتری وارد جسم می‌شود، جسم چربی‌ها را زیادتر می‌سوزاند. این کارشناس غذا پیشنهاد می‌کند که روزه‌داران پس از افطار از میل کردن خوراکی های چرب و شیرین پرهیز کدسته و مایعات بسیاری بنوشند، همینطور لازم است قبل و زمان ورزش به میزان کافی آب استفاده شود تا تعادل آبی جسم حفظ شود.


مریضانی که می‌توانند روزه بگیرند
روزه‌داری در بهبود و معالجه زیادی از مریضی‌ها به‌خصوص مریضی‌ها و نارسایی‌های گوارشی زیاد سودمند است. سکته قلبی یکی از همین مریضی‌هاست که شخص با روزه گرفتن قادراست ریسک دچار به این پیامد پرمخاطره قلبی را به شدت کم شدن دهد. به‌گفته مظهری، محدوده ٢٠روز پس از شروع ماه مبارک رمضان مقدار «هموسیستئین» اصلی‌ترین فاکتور بروز سکته‌قلبی در خون به‌‌شدت کم شدن و مقدار کلسترول مناسب (HDL) نیز زیاد شدن می‌یابد و غلظت خون هم در حد طبیعی قرار می‌گیرد.

او در توضیح زیادتر خاصیت ها روزه‌داری برای کم شدن ریسک دچار به بعضی از مریضی‌ها می‌گوید: «در این ماه به‌علت این‌که مردم از پرخاشگری، رفتارهای تهاجمی، استرس و هیجان، کشیدن سیگار، استفاده چای و قهوه دوری می‌کنند، امکان بروز سکته قلبی در آنان کم شدن می‌یابد که مجموعه این تغییرات در وضع رفتار و غذا مردم، دو فاکتور باارزش برای حفظ تندرستی شخص در طول ماه مبارک رمضان است.» او پیشنهاد‌هایی هم به مریضان مبتلا به فشارخون می‌کند: «مردم مبتلا به پرفشاری خون، بایست در طول روز به‌صورت مداوم فشارخون خود را چک کنند. اگر در طول روز مریض گرفتار تغییر و بالا رفتن فشار خون شود، نبایست روزه بگیرد اما اگر در طول روز فشارخون شخص تغییر نکرد، روزه‌گرفتن موردی ندارد.»

روزنامه شهروند

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 1 روز قبل
    • 2019-07-20 21:00:02
    • دلیل درد آلت تناسلی آقایان چیست

      بعضی از آقایان از درد ناحیه تناسلی شان رنج می برند ولی پیگیر این دردشان نیستند. درد آلت تناسلی آقایان قادراست دلیل های متفاوتی داشته باشد نظیر عفونت پروستات یا مریضی های آمیزشی یا مسائل مربوط به مجاری ادرار. که هرکدام از اینها باشد بایست نزد دکتر رفته و اقدام به معالجه مریضی خ
    • 3 روز قبل
    • 2019-07-18 09:00:03
    • رازهایی ساده که در زیبایی شما تاثیر گزار است

      پوست صورت آیینه تمام نمای سیستم درونی شماست و تا حد بیشتری تندرستی جسم شما را نشان می دهد. خیلیی از مسائل پوستی با تغییر در روش زندگی و غذا رفع می شوند. امروز در شیثار میخواهیم چند راز زیبایی پوست را به شما معرفی کنیم که خیلی آسان و اثربخش است. با ما همراه باشید
    • 5 روز قبل
    • 2019-07-16 09:00:03
    • با این روش ها از ابتلا به زیگیل پیشگیری کنیم

      امکان پذیر است در هر بخش از جسم زیگیل بوجود بیایید ولی زیادترین احتمال بوجود آمدن زیگیل در ناحیه ی تحتانی و پاهاست.فاکتور های متفاوتی نظیر استخر،اگزما،برانگیختن پذیری و … سبب دچار به زیگیل می شوند.برای پیشگیری از دچار به زیگیل از پوشیدن کفش هایی که سبب عرق کردن پاهایتان می شو
    • 1 هفته قبل
    • 2019-07-13 21:00:01
    • چند روش و ماسک خانگی برای تقویت مو

      برخی از ماسک موهایی که در داروخانه ها برای خوب شدن ضرر های وارده بر مو و همینطور تثبیت موی سر به فشیوه می رسند، مسئله مو را حل می کنند ولی قیمت های خیلی بالایی هم دارند. در اینجا ما به شما ماسک موهای خانگی و طبیعی را، توصیه می کنیم که هم مقرون به صرفه هستند و هم با مصرف مداوم از آن
    • 1 هفته قبل
    • 2019-07-11 21:00:02
    • آشنایی با چند ماسک مناسب صورت

      نگهداری و مواظبت از پوست صورت کار ساده ای نیست و بایست هماهنگ با گونه پوست از آن مواظبت کرد. ماسک های که بریا پوست صورت توصیه میش ود بایست با توجه به خشک بودن و یا چرب بودن پوست به مناسبی و آگاهانه انتخاب شوند. ماسک خوب برای صورت را در شیثار ببینید
    • 6 روز قبل
    • 2019-07-15 11:09:34
    • مهمترین عوامل پوسیدگی دندان ها

      فاکتور های پوسیدگی دندان ها بیشتر است، در واقع پوسیده شدن دندان ها یک گونه مریضی است چندین فاکتور مختلف قادراست داشته باشد. یک از فاکتور های پوسیدگی دندان ها در مردم وجود باکتری در دهان است. هم چنین ارتباط دارا بودن زیاد مدت مواد خوراکی با دندان ها قادراست سبب پوسیدگی دندان شو
    • 2 هفته قبل
    • 2019-07-06 09:00:02
    • به رنگ ادرار خود توجه کنید و دلایل تفاوت رنگ را بدانید

      ادرار یک شیوه برای دفع سموم جسم به وسیله ی کلیه است.که می توانیم از روی رنگ ادرار تندرستی یا وجود مسائل در جسم را شناسایی دهیم.رنگ ادرار باتوجه به مقدار آبی که جذب می کند تغییر رنگ میدهد و گاها نیز به علت مسائل در جسم رنگ ادرار تغییر می کند.در متن زیر علت ها رنگ های متفاوت ادرار ر
    • 2 هفته قبل
    • 2019-07-06 00:00:00
    • چند دلیل شکستن ناخن ها

      می توانید با کاشت ناخن و ناخن مصنویی یا بصورت طبیعی ناخن هایتان را زیباتر نمایید.حال انتخاب با خودتان است که باکمی زمان گذاشتن بصورت طبیعی این کار را انجام دهید یا به وسیله ی کاشت و… ما نیز در بخش پایین راههای تندرستی ناخن را گذاشته ایم برای فهمیدن دلیل شکنندگی ناخن ها ما را در
    • 2 هفته قبل
    • 2019-07-03 09:00:02
    • نحوه صحیح استفاده از مسواک و نخ دندان

      مسواک‌ زدن یک راه بهداشتی برای تمیز کردن دهان و دندان می باشد. مسواک کردن دندان ها بایست به طور صیح انجام شود اگر نا به اندازه باشد سبب می‌ شود لایه‌ های مملو از میکروب میان دندان‌ ها و نزدیک لبه لثه‌ ها ایجاد شود که پلاک دندانی ندلگرمیه می‌ شود. این پلاک‌ ها سبب پوسیدگی دندا
    • 2 هفته قبل
    • 2019-07-02 09:00:01
    • تسکین دندان درد در خانه

      معالجه خانگی برای دندان درد در مردم برای شما آورده شده است. دندان درد های شدید و ناگهانی یکی از مسائلی است که همواره مردم حداقل یک‌ بار در زندگی خود آن را تجربه کرده‌ اند. رجوع به دندان دکتر روش خوبی برای معالجه قطعی مسئله است ولی در این میان می‌ توان تا زمان رجوع به دنداندکتر
    • 24 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 62 ماه قبل
    • 2014-05-01 00:00:00
    • با تب کودکان چه باید کرد؟

      14وقتی گرمتان می‌شود، عرق می‌کنید و حس می‌کنید حالتان خوب نیست، سراغ دماسنج می‌روید. اگر دماسنج نشان دهد که تب دارید، چه می‌کنید؟ قطعا سراغ قفسه داروها می‌روید و قرصی را نوش‌جان می‌کنید، اما آیا این کار که به نظرتان خیلی طبیعی است، کار خوبی است؟احساس خستگی و کسالت دارید، ع
    • 62 ماه قبل
    • 2014-05-01 00:00:00
    • اگر کاشت ناخن انجام داده اید ... بخوانید

      14افزایش طول ناخن ها ممکن است به وسیله ناخن‌های پلاستیکی که کل ناخن یا انتهای ناخن را می‌پوشاند انجام شود. ناخن‌های مصنوعی با چسب‌هایی چسبانده می‌شوند که حاوی methacrylate هستند که یک ماده حساسیت‌زا می‌باشد. چسب‌های بدون methacrylate ممکن است باعث شکاف و ترک ناخن شوند. جعبه‌های مخصوص
    • 50 ماه قبل
    • 2015-05-17 00:00:00
    • 10 میوه ای که آب زیادی دارد

      14آب برای اکسیژن رسانی بدن بسیار لازمست. بدن نمی تواند بدون آب کافی وظایفش را انجام دهد، 60 درصد از وزن بدن انسان را آب تشکیل می دهد. آب نقش های حیاتی در بدن دارد، از سم زدایی گرفته تا جذب مواد مغذی .
    • 32 ماه قبل
    • 2016-10-23 00:00:00
    • تازه ترین مطلب خاصیت ها خرمالوی نارس برای بدن!

      14همانطور که میدانید روده و معده ۲ جزء اصلی بدن هستند و انسان بدون آن ها توان زندگی کردن ندارد.بنابراین باید به این ۲ عضو مهم بدن توجه ویژه ای کرد،چرا که با بی توجهی انسان خودش آسیب میبیند و به مرور زمان سلامتی اش دچار خطرات جدی میشود.از این رو باید در تقویت بهبود روده و معده سعی م
    • 39 ماه قبل
    • 2016-04-09 00:00:00
    • تازه ترین مطلب خصوصیات تمشک میوه ای ترش و شیرین و پرطرفدار

      14تمشک میوه ای ترش و شیرین و پرطرفدار است که میانه ی خوبی با انواع دسرها دارد. این توت خوشرنگ و خوشمزه علاوه بر طعم و زیبایی، خواص زیادی نیز دارد. در این مطلب شما را با گوشه ی کوچکی از خواص این میوه آشنا می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
    • 9 ماه قبل
    • 2018-10-11 09:00:02
    • هپاتیت ب و ملتهب شدن کبد

      14ملتهب شدن کبد یا هپاتیت ب توسط چند ویروس انجام خواهد شد ، از بین ویروس ها می توان به مهم ترین و شایع ترین آنها یعنی نوع A و B اشاره داشت.
    • 62 ماه قبل
    • 2014-05-01 00:00:00
    • چگونه در کمترین زمان لاغر شویم

      14

      لاغزی و خوش هیکل بودن یکی از چیزهایی است که اکثر ما با هر سن و سالی از اون لذت میبریم و در پی اون هستیم اما اینکه چگونه در کمترین زمان ممکن این کار رو بکنیم خودش مسئله ای است

    • 42 ماه قبل
    • 2015-12-28 00:00:00
    • روغنی که تضمین کننده سلامتی می باشد!

      اگر به طور روزانه روغن زیتون مصرف کنید بدنتان را در برابر انواع بیماری ها و سرطان های مختلف بیمه می کنید و سلامت خود را تضمین می کنید روغن های گیاهی به ویژه روغن زیتون پیشنهاد اکثر متخصصین تغذیه برای تمام رده های سنی هستند.
    • 42 ماه قبل
    • 2015-12-27 00:00:00
    • حد و مرز استفاده از آجیل

      درست است که مصرف دانه های روغنی یکی از مهمترین توصیه های متخصصین تغذیه به شمار می رود اما مصرف کنندگان باید حد و مرز را در استفاده از آن باید رعایت کنند و سعی کنند بیش از حد مجاز میل نکنند.
    • 42 ماه قبل
    • 2015-12-27 00:00:00
    • آشنایی با غذاهای شفابخش بیماران دیابتی!

      شنبلیله، گزنه، آلوئه ورا، سیر، پیاز، دارچین، ریحان و ... برخی از مواد غذایی شفابخش در دیابت هستند که به بهبود علائم و عوارض ناشی از دیابت کمک می کنند.
    • 42 ماه قبل
    • 2015-12-29 00:00:00
    • عوارض غذاهای چرب ایرانی از چاقی تا فشارخون!

      غذاهای ایرانی سرشار از روغن و چربی های اشباع شده هستند و علاقه ما ایرانی ها به اینگونه خوردنی ها زیاد است و این امر باعث شده آمار چاقی در بین هموطنانمان بالا رود سفره های ایرانی سرشار از مواد قندی و روغنی ست بهتر است کمی در این زمینه دقت کنیم.
    • 42 ماه قبل
    • 2015-12-29 00:00:00
    • عوامل پنهان چاقی چیست؟! (2)

      در قسمت نخست این مطلب به مواردی از قبیل کمبود خواب، استرس، مصرف داروهای ضدافسردگی، کم کاری تیروئید، شروع یائسگی، سندرم تخمدان پلی کیستیک و غیره اشاره کردیم که جزو عوامل پنهان چاقی محسوب می شوند...
    • 42 ماه قبل
    • 2015-12-26 00:00:00
    • از خواص گیاه ریواس چه می دانید!؟

      از خواص گیاه ریواس چه می دانید و درباره روش های درمانی با آن چه میزان اطلاع دارید این گیاه چه تاثیراتی می تواند روی بدن ما بگذارد؟
    • 42 ماه قبل
    • 2015-12-30 00:00:00
    • با تغذیه در ایام امتحانات آشنا شوید!

      از آنجایی که اوج ساعت های مفید درس خواندن و مرور مطالب برای امتحان روز بعد، بین ساعت ۵ عصر تا ۹ شب است، بنابراین در این فاصله، هر یک ساعت تا یک ساعت و نیم، یک بار خوراکی مفیدی به فرزندتان بدهید.
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید