با سلامتی مواد غذایی و پرخاصیت برای افطار و سحری روزه داران نوجوان!
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> با سلامتی مواد غذایی و پرخاصیت برای افطار و سحری روزه داران نوجوان!

با سلامتی مواد غذایی و پرخاصیت برای افطار و سحری روزه داران نوجوان!

  • زمان درج : 41 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2016-06-19 00:00:00
  • تعداد بازدید : 820
    بازدید ماه:820
    بازدید هفته:1
  • بخش مربوطه :

روزه داری در سنین نوجوانی احتیاجمند بعضی مواظبت های غذا ای توسط پدرومادر است مناسبتر است از مواد غذایی و پرخاصیت برای افطار و سحری این مردم مصرف کنند.

افطار و سحری روزه داران نوجوان

بیش از ١٨ساعت پرهیز از میل کردن و نوشیدن آزمون سختی برای روزه‌داران است. در چند‌سال اخیر تقارن ماه رمضان با ایام گرم‌ سال این امتحان و خودسازی را بیش‌ازپیش برای روزه‌داران سخت کدسته است. گرمای شنظر هوا در نیمه‌خرداد و اوایل تیرماه، تعرق و تشنگی و تحمل گرسنگی ١٨ساعته احتیاج به صبر و تحمل زیادتر و البته رعایت اصول غذا دارد.


با این‌که روزه‌داری اثرات مثبت روحی، معنوی و جسمی بی‌شماری دارد، اما بی‌شک رعایت نکردن اصول غذا نه‌تنها خاصیت‌ای برای تندرستی جسم ندارد بلکه به شدت قادراست پرمخاطره باشد. به همین علت در چند‌سال گذشته دکتران و کارشناسان غذا به بحث غذا ایام ماه‌رمضان تأکید بسیاری دارند. به اعتقاد متخصصان غذا، روزه‌داران با پیروی از اصول علمی و درعین‌حال ساده غذا در ماه رمضان می‌توانند به اهداف تندرستی چون زیاد شدن سوخت‌و‌ساز چربی‌ها، کم شدن وزن در مردم چاق، کم شدن فشارخون، معالجه مریضی‌های دستگاه گوارش، کم شدن کلسترول خون و ورم مفاصل، ترک سیگار و حتی بهبود تندرستی‌روان دست یابند.


شیوه‌های کم شدن تشنگی در ایام روزه‌داری
تشنگی یکی از علامت‌های روزه‌داری به‌خصوص در ایام گرم‌ سال است. گرمای هوا، تعریق را زیاد شدن می‌دهد و همین تعریق سبب کم شدن آب جسم و درنهایت احساس تشنگی می‌شود. اما راهکارهایی برای پیشگیری از تشنگی در ایام روزه‌داری وجود دارد. دکتران و کارشناسان غذا راهکارهایی جالب و درعین‌حال ساده‌ای برای غلبه‌بر تشنگی و کم شدن پیامد فقدان آب جسم در طول مدت روزه‌داری توصیه می‌کنند. محمد پناهی، معاون طب‌قدیمی دانشگاه علوم‌دکتری البرز دراین‌باره به «شهروند» می‌گوید: «کم‌آبی و تشنگی، سبب آشفتگی در وضع آب و الکترولیت‌ها در جسم می‌شود و تندرستی جسم را تهنظر می‌کند.


به‌همین خاطر، یکی از اقداماتی که روزه‌داران بایست به آن توجه کنند، این است که آب را بین نوبت‌های خوراکی استفاده نکنند چون سبب بروز نفخ و آشفتگی در هضم خوراکی می‌شود، همینطور در نوبت افطار و سحر از خوراکی های نشاسته‌دار کمتر استفاده کنند چون این خوراکی ها برای هضم به آب بسیاری نیاز دارند.» او دنباله می‌دهد: «چون مزاج گرم در زیادتر مناطق ایران غالب است و در برخی مناطق این مزاج گرم با مزاج خشک همراه است، به روزه‌داران به‌خصوص مردمی که مزاج گرم و خشک دارند، پیشنهاد می‌شود، درفاصله سحر تا افطار حتما به اندازه کافی آب بنوشند.»


تشنگی ماه رمضان به‌خصوص در سال‌های اخیر که با ماه‌های گرم‌ سال مقارن شده است به قدری به روزه‌داران فشار می‌آورد که به‌محض رسیدن وقت افطار، خیلی‌ها، لیوان‌ها را با آب‌یخ پر کدسته و شروع به آشامیدن میزان بسیاری آب می‌کنند. کارشناسان غذا اما معتقدند، این شیوه اشتباه است. به گفته آنان، برای برطرف کردن تشنگی پس از افطار نیز آب سرد را نبایست به یک‌باره نوشید، بلکه بایست مزه‌مزه کرد و به آرامی نوشید، آشامیدن آب به یک‌باره، حرارت جسم را از بین نمی‌برد.

پناهی دراین‌باره می‌گوید: «استفاده آب‌یخ به‌شتاب به ساختار جسم ضرر می‌رساند، به‌ویژه کارکرد کبد را مختل می‌کند به همین دلیل ما به روزه‌داران پیشنهاد می‌کنیم که از آب‌ولرم برای برطرف کردن تشنگی مصرف کنند، اگر این آب را با اندکی عسل مخلوط کنند، نتیجه زیاد مناسبتری برای جسم دارد.»  استفاده چای و مواد قندی، یکی دیگر از مواردی است که آب بسیاری از جسم خارج می‌کند به همین خاطر به روزه‌داران پیشنهاد می‌شود که از استفاده چای پررنگ به‌خصوص در وقت سحری پیشگیری کنند. پرهیز از انجام فعالیت‌های شنظر بدنی، استحمام با آب داغ و پیشگیری از رفتن به سونا از دیگر پیشنهاد‌های دکتران برای کم شدن تعرق روزه‌داران است.


هندوانه فراموش نشود
دکتران و کارشناسان غذا در عین حال تأکید بسیاری بر رعایت مقدار و گونه تأمین آب مورداحتیاج جسم در فاصله افطار تا سحر دارند. مواردی که روزه‌داران در صورت رعایت آن کمتر به مسئله کم‌آبی و تشنگی گرفتار می‌شوند. استفاده ٨تا ١٢لیوان آب در فاصله افطار تا سحر، مصرف میوه و سبزیجات و کم شدن استفاده مواد قندی از پیشنهاد‌های عمومی دکتران و کارشناسان غذا در این ایام است، موضوعی که به‌گفته محمد پناهی، قادراست فقدان آب جسم را به مناسبی جبران کند: «خوشبختانه در این فصل از ‌سال میوه‌های متگونهی در بازار وجود دارد که صیفی‌جات با حجم بالای آب می‌توانند مکمل مناسبی برای برطرف کردن تشنگی در طول روز باشند.


هندوانه، طالبی، خربزه و خیار از میوه‌هایی است که استفاده آن در فاصله افطار تا سحر به روزه‌داران پیشنهاد می‌شود.» او همینطور پیشنهاد‌ای هم به مریضان کلیوی دارد: «به تمام مریضان به‌خصوص مبتلایان به نارسایی کلیه پیشنهاد اکید می‌شود که با مشورت و تأیید دکتر روزه بگیرند و درصورت اجازه دکتر علاوه‌بر آشامیدن ١٠ تا ١٢لیوان آب حتما از صیفی‌جات به‌خصوص هندوانه و طالبی در نوبت افطار و سحر مصرف کنند.»


روزه‌داران، افطار و شام را یکی نکنند
برطرف کردن گرسنگی به اندازه برطرف کردن تشنگی در ماه رمضان ارزش دارد. روزه‌دار پس از تحمل ١٨ساعت گرسنگی پس از افطار بایست غذا‌درستی داشته باشد. بعضی روزه‌داران در ﻣﺎه‌رﻣﻀﺎن ﯾﺎ ﺑﻌﺪ از آن به علت تغییر مدلی خوراکی دﭼﺎر اﺧﺘﻼﻻﺗﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﯾﺒﻮﺳﺖ، ﺳﻨﮓ‌کلیه یا ﻣﺠﺎری ادراری، ﺳﺮدرد، بی‌حوصلگی، عصبانیت و پرخاشگری می‌شوند درحالی‌که با یک‌رژیم خوراکی درست نه‌تنها هیچ پیامد‌ای برای روزه‌دار ایجاد نمی‌شود بلکه یاریی هم به تندرستی‌جسم می‌کند. از طرف دیگر، هموقتی ساعت افطار با صرف شام سبب می‌شود که خیلی از روزه‌داران یکی از نوبت‌های خوراکی را حذف می‌کنند یا افطار و شام را با هم میل می‌کنند؛ موضوعی که به شدت از سوی دکتران و کارشناسان غذا نهی شده است.


معاون طب‌قدیمی دانشگاه علوم‌دکتری البرز دراین‌باره توضیح‌می‌دهد: «پس از ١٨ساعت استراحت دستگاه گوارش، حجم بالای موادخوراکی برای جسم زیان آور است و ‌درصد جذب مواد غذایی را کم شدن می‌دهد، ما پیشنهاد می‌کنیم که حتما ٣ نوبت‌خوراکی افطار، شام و سحری را استفاده کنند. البته در استفاده این ٣ نوبت بایست نکاتی رعایت شود.» او دنباله می‌دهد: «اول آن‌که بین وقت افطار تا شام فاصله یک‌ساعته یا زیادتر در دید گرفته شود، چراکه دستگاه گوارش نیاز به وقت برای هضم نوبت‌اول یا همان افطاری را دارد. یک استکان آب‌جوش یا چای کم‌رنگ همراه دوعدد خرما، چند برش نان‌ همراه میزان اندکی  پنیر و گردو، حلوا، حلیم، شله‌زرد، سبزی، سوپ و یک لیوان شیر مناسبترین توصیه برای نوبت اول است.


البته با توجه به تقارن ماه رمضان با فصل تابستان مناسبتر است به جای حلوا، حلیم و شله‌زرد از میوه‌ها و مواد فیبری مصرف شود. در نوبت شام هم بایست از تمام گروه‌های اصلی مواد خوراکی استفاده شود. یکی از مناسبترین دستورات خوراکی نوبت‌شام ماه‌رمضان شامل سالادسبزی، کمتر از ١٠٠گرم مرغ یا گوشت‌قرمز یا ماهی، یک پیاله ماست، همراه چند قاشق برنج پخته است. برای سحری هم استفاده چای کم‌رنگ، سبزی و میوه‌های آب‌دار به‌همراه اندکی عسل و آبلیمو برای برطرف کردن تشنگی در طول روز زیاد سودمند است.» او درعین‌حال به روزه‌داران پیشنهاد می‌کند، از استفاده شربت‌های خیلی‌شیرین و نوشابه‌های گازدار و فست‌فود در نوبت‌های افطار، شام و سحری پیشگیری کنند.


سحری را حذف ننمایید
اما سحری یکی از نوبت‌های خوراکی روزه‌داران در ایام ماه مبارک رمضان است، نوبت‌ای که باوجود پیشنهاد دکتران و کارشناسان غذا در زیادی از موارد به آن توجه نمی‌شود. حذف سحری یا پرخوری در این نوبت، مسئله اصلی زیادتر روزه‌داران است. مسئلهی که به گفته دکتران و کارشناسان غذا، تندرستی شخص روزه‌دار را به مخاطره می‌اندازد. پناهی، درباره خاصیت ها و گونه موادخوراکی استفادهی در نوبت سحری می‌گوید: «با توجه به زیاد‌بودن ساعت‌های روزه‌داری، پیشنهاد می‌شود که به هیچ‌وجه نوبت سحر حذف نشود چراکه نمیل کردن سحری، منجر به افت قندخون، سردرد و سرگیجه می‌شود و در درازمدت ضرر‌های زیادتری به جسم وارد می‌کند.


زمان سحر بایست از میل کردن خوراکی ی چرب پیشگیری شود، پرخوری زمان سحر از احساس تشنگی نمی‌کاهد. استفاده خوراکی در نوبت سحر و افطار بایست به‌نوع‌ای باشد که هیچگاه احساس سیری کامل نشود، همینطور بایست از استفاده بسیار چای در سحر پیشگیری کرد.» او تأکید می‌کند: «میل کردن خوراکی های پروتیینی در نوبت سحری به علت زیاد شدن هورمون‌های القاکننده سیری بایست موردتوجه قرار بگیرد. استفاده کافی کربوهیدرات‌ها نیز برای تأمین ذخایر گلیکوژنی در این نوبت‌خوراکی پیشنهاد می‌شود. همینطور استفاده دو تا ٣ واحد میوه در نوبت‌سحری برای تأمین آب و موادغذایی مورداحتیاج جسم الزامی است.» با این وجود یکی از مناسبترین دستورهای خوراکی برای سحر یک لیوان شیر، چند برش نان سبوس‌دار، پنیر و گردو، چای‌شیرین، همراه عسل و کره و مربا است و نبایست بلافاصله پس از صرف نوبت سحری، دراز کشید یا خوابید چراکه این کار منجر می‌شود تا شخص گرفتار رفلاکس معده شود.


ماه رمضان و مجال خوب
برای ترک سیگار
به‌طورکلی روزه‌گرفتن هیچ منافاتی با تندرستی جسم ندارد. اگر هم مردمی در طول ماه مبارک رمضان با مسائلی مواجه می‌شوند، به‌علت رعایت‌نکردن موارد غذا‌ای است. این را سیدضیاالدین مظهری، رئیس انجمن غذا ایران به «شهروند» می‌گوید و دنباله‌می‌دهد: «در ماه رمضان از استفاده خوراکی های پرچرب و سرخ‌شده و خوراکی های شامل قند ساده نظیر زولبیا و بامیه تا حدامکان بایست پیشگیری شود. همینطور قطع استفاده سیگار و چای پررنگ برای پیشگیری از سوء‌هاضمه و نفخ نیز پیشنهاد می‌شود.»


به‌گفته مظهری، ماه رمضان مجال زیاد مناسبی برای مردمی است که قصد دارند استفاده سیگار را برای همیشه قطع کنند. ١٨ساعت نکشیدن سیگار قادراست شخص را از لحاظ روحی و جسمی برای قطع استفاده نیکوتین مهیا کند: «این مردم برای جبران نیکوتین مورداحتیاج بدنشان می‌توانند از گوجه‌فرنگی یاری بگیرند. گوجه‌فرنگی جانشین خوبی برای برطرف کردن احتیاج نیکوتین جسم است، سالاد و استفاده گوجه و خیار قادراست میل به سیگار را کم شدن دهد.»

همینطور قطع استفاده آشامیدنی‌های گازداری نظیر نوشابه، با زیاد شدن توانایی  جسم در جذب کلسیم میل و اشتها به سیگار را به‌شدت کم شدن می‌دهد. علاوه‌بر این، استفاده نوشابه، اشتها را برای مواد‌خوراکی سودمندی نظیر سبزی‌های تازه، میوه‌ها، پروتیین‌ها و لبنیات به شدت کم شدن می‌دهد. درمقابل به روزه‌داران توصیه می‌شود، از آبمیوه‌های تازه نظیر هندوانه و توت‌فرنگی، ‌طالبی و نعنا، آناناس، خیار و سکنجبین برای برطرف کردن تشنگی مصرف کنند. این آشامیدنی‌ها علاوه‌بر برطرف کردن تشنگی، ویتامین‌های طبیعی جسم را هم تأمین می‌کنند. از عسل می‌توان به‌عنوان یک شیرین‌کننده خوب برای این آشامیدنی‌ها مصرف کرد.


یکی از باارزش‌ترین علامت‌های عدم تناول خوراکی در ماه رمضان، تلخکامی و بوی بد دهان است. موضوعی که علاوه‌بر آزار شخص روزه‌دار، سبب ناراحتی دیگران هم می‌شود. موضوعی که به‌گفته رئیس انجمن غذا ایران، قادراست علت ها متفاوتی چون عفونت لثه‌ و دندان‌ها، دخانیات، استفاده بعضی داروها نظیر داروهای ضدافسردگی، ویتامین‌های تجویزی در دوران بارداری و حتی آنتی‌بیوتیک‌ها، رفلاکس معده، تغییرات هورمونی (استروژن) در دوران قاعدگی و بارداری، دیابت، کارکرد اشتباه کلیه‌ها و کبد و درست مواظبت‌نکردن از دهان و دندان داشته‌باشد. او درباره شیوه‌های جلوگیری از بوی بد دهان در ایام روزه‌داری می‌گوید: «روزه‌داران می‌توانند در نوبت افطار، با استفاده مرکبات و آشامیدن آب پرتقال یا آب‌لیمو که منجر به تولید زیادتر بزاق و شسته‌شدن مزه تلخ دهان در طول روز می‌شود، این مسئله را رفع یا کم‌رنگ کنند.»


او دنباله می‌دهد: « البته تلخکامی در دوران روزه‌داری، با بوی بد دهان نیز همراه است که این مسأله مزمانی است و مسئله جدی به‌شمار نمی‌رود، علت آن هم این است که شخص برای ساعت‌های زیاد خوراکی نمی‌خورد، به همین خاطر جسم به شکل طبیعی زمان استفاده‌نکردن کربوهیدرات یا با استفاده رژیم کم کربوهیدرات، مکانیسم تأمین انرژی سلول‌ها را از طریق متابولیسم چربی‌های ذخیره‌ای جسم انجام می‌دهد که سبب ایجاد بوی بد دهان می‌شود. به همین علت به روزه‌داران پیشنهاد می‌شود در روز چندبار بعد از نوبت‌های سحر، افطار و پیش از خواب، مسواک بزنند و پس از آن از نخ دندان و دهان‌شویه برای پیشگیری از تجمع جرم و باکتری‌ها مصرف کنند. مصرف نمک نیز در پیشگیری از تجمع باکتری‌ها زیاد سودمند است.»


روزه‌داری ورزشکاران حرفه‌ای
اساسا مردم در ماه رمضان، بایست میزان ورزش را از دید شدت و مدت کم شدن دهند. کارشناسان توصیه می‌کنند، یک‌ساعت پس از افطار مناسبترین وقت برای انجام تمرین‌های ورزشی در ماه رمضان است. مظهری معتقد است: «ورزش نه‌تنها با روزه منافاتی ندارد، بلکه اگر به صورت درست و اصولی انجام شود، روزه‌دار را در مقابل خستگی‌ها و دشواری‌های روزه به‌ویژه در هوای گرم مقاوم‌تر می‌کند، اما مطلب باارزش این است که وقت خوب برای ورزش یک‌ساعت پس از افطار تا دو ساعت قبل از سحر است.» به‌گفته مظهری، ورزش سبب سوختن چربی‌های جسم می‌شود و ذخایر چربی جسم را کم شدن می‌دهد، همینطور تعادلی میان سوختن کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها صورت می‌گیرد.

در وقت روزه‌داری به‌دلیل این‌که کربوهیدرات کمتری وارد جسم می‌شود، جسم چربی‌ها را زیادتر می‌سوزاند. این کارشناس غذا پیشنهاد می‌کند که روزه‌داران پس از افطار از میل کردن خوراکی های چرب و شیرین پرهیز کدسته و مایعات بسیاری بنوشند، همینطور لازم است قبل و زمان ورزش به میزان کافی آب استفاده شود تا تعادل آبی جسم حفظ شود.


مریضانی که می‌توانند روزه بگیرند
روزه‌داری در بهبود و معالجه زیادی از مریضی‌ها به‌خصوص مریضی‌ها و نارسایی‌های گوارشی زیاد سودمند است. سکته قلبی یکی از همین مریضی‌هاست که شخص با روزه گرفتن قادراست ریسک دچار به این پیامد پرمخاطره قلبی را به شدت کم شدن دهد. به‌گفته مظهری، محدوده ٢٠روز پس از شروع ماه مبارک رمضان مقدار «هموسیستئین» اصلی‌ترین فاکتور بروز سکته‌قلبی در خون به‌‌شدت کم شدن و مقدار کلسترول مناسب (HDL) نیز زیاد شدن می‌یابد و غلظت خون هم در حد طبیعی قرار می‌گیرد.

او در توضیح زیادتر خاصیت ها روزه‌داری برای کم شدن ریسک دچار به بعضی از مریضی‌ها می‌گوید: «در این ماه به‌علت این‌که مردم از پرخاشگری، رفتارهای تهاجمی، استرس و هیجان، کشیدن سیگار، استفاده چای و قهوه دوری می‌کنند، امکان بروز سکته قلبی در آنان کم شدن می‌یابد که مجموعه این تغییرات در وضع رفتار و غذا مردم، دو فاکتور باارزش برای حفظ تندرستی شخص در طول ماه مبارک رمضان است.» او پیشنهاد‌هایی هم به مریضان مبتلا به فشارخون می‌کند: «مردم مبتلا به پرفشاری خون، بایست در طول روز به‌صورت مداوم فشارخون خود را چک کنند. اگر در طول روز مریض گرفتار تغییر و بالا رفتن فشار خون شود، نبایست روزه بگیرد اما اگر در طول روز فشارخون شخص تغییر نکرد، روزه‌گرفتن موردی ندارد.»

روزنامه شهروند

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 4 هفته قبل
    • 2019-10-19 09:00:01
    • دلایل ابتلا به کهیر و روش های کنترل کهیر

      خیلیی از مردم به ویژه در فصل تابستان مبتلا به کهیر می شوند.کهیر به شکل ورم ‌دانه‌های گرد سرخ بر روی پوست که با خارش شدید همراه است.از علت ها دچار به کهیر می توان بعضی خوراکی ها ،حشرات و خز حیوانات را نام برد.در بخش زیر گونه های روشهای معالجه کهیر و علت ها دچار به آن را گذاشته
    • 4 هفته قبل
    • 2019-10-17 09:00:01
    • آیا سیر درمانی برای بواسیر است؟

      بواسیر نام یک مریضی است که در این مریضی یک رگ خونی در ناحیه مقعد ملتهب و متورم می شود. یبوست و اسهال مزمن از دلیل های رایج مریضی بواسیر هستند. بواسیر هم نظیر آپاندیس در تمام مردم وجود دارد اما این مشکل در مردمی حاد می شود که زمان دفع بیش از اندازه به خودشان فشار می آورند. استفاده
    • 1 ماه قبل
    • 2019-10-13 09:00:03
    • اطلاعاتی در مورد سرفه خشک شبانه

      سرفه یکی از بیمارهای خیلی ناراحت کننده است که دلایل متفاوتی دارد . خیلیی از دکتران هستند که باور دارند سرفه نگهبان ریه است . سرفه در تعریف دکتری یک بازدم انفجاری می باشد که مکانیزمی حفاظتی برای پاک کردن ریه ها از ترشحات و اجسام خارجی ایجاد می کند . افزون بر این تعریف ، سرفه یک زن
    • 1 ماه قبل
    • 2019-10-11 09:00:02
    • خوراکی های طبیعی برای ریزش مو

      زمانی نوبت به خوراکی های خوب برایپرورش و پرپشتی مو می رسد، بشقاب خوراکی ی شما بایست زیادتر شامل خوراکی های گیاهی باشد. یک رژیم خوراکیمناسب قادراست مواد خوراکی کلیدی برای تندرستی پوست، مو و ناخن را فراهم کند. با بعضی از مناسبترین مواد خوراکی برای پیشگیری از ریزش مو آشنا خواهید
    • 1 ماه قبل
    • 2019-10-07 09:00:01
    • معجزه مالیدن روغن زیتون به کف پا

      روغن زیتون یکی از پرفایده ترین روغن ها در جهان است که برای خیلی از مریضی ها و دردها استفاده دارد و به راحتی مریضی ها را معالجه می کند. امروز می خواهیم از خصوصیات مالیدن روغن زیتون به کف پا با شما صحبت کنیم. با شیثار همراه باشید تا درباره این شیوه زیادتر بدانید
    • 1 ماه قبل
    • 2019-09-29 09:00:02
    • چجوری از سنگ کلیه پیشگیری کنیم

      فاکتور های متفاوتی سبب ایجاد سنگ کلیه در جسم می شود ولی با رعایت چند مطلب از سنگ کلیه پیشگیری نمایید.برای اینکه به سنگ کلیه مبتلا نشوید مناسبتر است آب به میزان به اندازه بنوشید و از میوه ها و موادی که شامل اگزالات و کلسیم می باشد زیادتر مصرف نمایید.در متن زیر راههای پیشگیری از س
    • 28 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 4 هفته قبل
    • 2019-10-19 09:00:01
    • دلایل ابتلا به کهیر و روش های کنترل کهیر

      14خیلیی از مردم به ویژه در فصل تابستان مبتلا به کهیر می شوند.کهیر به شکل ورم ‌دانه‌های گرد سرخ بر روی پوست که با خارش شدید همراه است.از علت ها دچار به کهیر می توان بعضی خوراکی ها ،حشرات و خز حیوانات را نام برد.در بخش زیر گونه های روشهای معالجه کهیر و علت ها دچار به آن را گذاشته
    • 66 ماه قبل
    • 2014-05-01 00:00:00
    • خواص لیمو ترش و رفع کم خونی با آن

      14یك مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی با تاكید بر این كه نباید بدون انجام آزمایش و تشخیص پزشكی كم‌خونی، اقدام به مصرف قرص‌های آهن كرد،‌ گفت: افراد كم‌خون‌ می‌توانند در هر وعده غذایی، آب لیموی ترش تازه را به مقدار زیاد به غذای خود اضافه كنند
    • 66 ماه قبل
    • 2014-05-01 00:00:00
    • گیاهان مفید برای کبد انسان چه چیزهایی هستند؟

      14آب تره تقویت‌کننده کبد است. نقش کاسنی در رفع امراض کبدی قطعی است و کبد را زهکشی و مواد زاید را دفع می‌کند. بادام و روغن بادام (روغن آراشید) برای کبد و کیسه صفرا بسیار مفید است. از زرشک، شربت و مربا تهیه می‌کنند و زرشک‌پلو را چنانچه با زعفران میل کنند برای رفع اختلالات کبدی بسیا
    • 38 ماه قبل
    • 2016-09-18 00:00:00
    • گردآوری از معجونی برای خداحافظی از سرما خوردگی تا سرطان!

      14رفته رفته به فصل سرما و بیماری های مخصوص آن نزدیک میشویم. یکی از بیماری های شایع در پاییز و زمستان سرماخوردگی و عفونت مجاری تنفسی فوقانی میباشد؛ ولی شما میتوانید با خوردن معجون عسل و زنجبیل با تمام این بیماری ها خداحافظی کنید. ترکیب عسل و زنجبیل یک خلط آور فوق العاده محسوب می ش
    • 53 ماه قبل
    • 2015-06-09 00:00:00
    • آشنایی با خواص بی نظیر مارچوبه

      مواد آنتی‌اكسیدانی و ضدالتهابی موجود در مارچوبه، بسیاری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع 2 و بیماری‌های قلبی را متوقف می‌كنند.
    • 53 ماه قبل
    • 2015-06-08 00:00:00
    • رژیم غذای در بیماران دیابتی

      راههای کنترل این بیماری شامل رژیم درمانی، فعالت جسمانی، کنترل قندخون، درمان دارویی و آموزش خود کنترلی است.
    • 53 ماه قبل
    • 2015-06-10 00:00:00
    • سنگ‌شکن‌های طبیعی را بشناسید

      کاکل ذرت، خارخاسک، دم گیلاس و آلبالو از جمله گیاهان دارویی با کاربردهای متفاوت هستند که مهم‌ترین اثربخشی آن‌ها دفع سنگ‌های کلیوی و مجاری ادراری است.
    • 53 ماه قبل
    • 2015-06-08 00:00:00
    • پیشگیری از عفونت گوش در بچه‌ها با تغذیه

      اوتیت یا عفونت گوش میانی، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های عفونی در کودکان است. از هر چهار کودک، سه کودک تا سن دو سالگی حداقل یک بار دچار عفونت گوش می‌شود.
    • 53 ماه قبل
    • 2015-06-10 00:00:00
    • مقایسه غذاهای نیمه آماده و فست فودها

      وقتی اول شب است و به‌شدت احساس گرسنگی می‌کنید و به علت خستگی حوصله غذا درست کردن هم ندارید در چنین مواقعی چه می‌کنید؟ غذای فست فود می‌خورید یا غذاهای نیمه آماده منجمد را بر می گزینید؟
    • 53 ماه قبل
    • 2015-06-11 00:00:00
    • چهار نوشیدنی برای تسکین فوری درد

      در این مطلب چند نوشیدنی صد در صد طبیعی معرفی می‌کنیم که هم خوشمزه هستند و هم به دلیل دارا بودن خواص ضدالتهابی می‌توانند علائم بیماری‌های مختلف را کاهش داده و تسکین‌بخش دردهای روزمره باشند.
    • 53 ماه قبل
    • 2015-06-11 00:00:00
    • توصیه‌های تغذیه‌ای در عفونت مثانه و رحم

      نزدیک بودن دستگاه تناسلی زنان به دستگاه ادراری یکی از دلایل شیوع عفونت‌های ادراری در زنان است، زیرا باکتری‌ها می‌توانند زودتر وارد دستگاه ادراری آنان شوند.
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید