از نگاه سلامت  خوراکی هایی که می توانند سبب بروز مسمومیت در بدنتان شوند!
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> از نگاه سلامت خوراکی هایی که می توانند سبب بروز مسمومیت در بدنتان شوند!

از نگاه سلامت خوراکی هایی که می توانند سبب بروز مسمومیت در بدنتان شوند!

  • زمان درج : 57 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2016-06-27 00:00:00
  • تعداد بازدید : 555
    بازدید ماه:555
    بازدید هفته:1
  • بخش مربوطه :

بعضی خوراکی ها می توانند سبب بروز مسمومیت در بدنتان شوند مواظب پیامد دراثر آن ها باشید تا به تندرستی تان ضرری وارد نشود.

خوراکی های مسموم کننده

بعضی مسمومیت های خوراکی اگرچه ظرف یک یا دو روز از بین می روند ولی در بعضی موارد مسمومیت قادراست تهنظر کننده حیات باشد و برای همین باارزش است که مطمئن شوید چه فاکتور هایی منجر به بروز مسمومیت های خوراکی در شما می شوند.


،کلید پیشگیری از مسمومیت، این است که بدانید کدام خوراکی ها پرمخاطره هستند و چطور می توان از آنان بدون مریض شدن مصرف کرد. نوزادان و سالمندان از مردمی هستند که زیادتر در معرض ریسک مسمومیت قرار دارند، البته شما هم در صورت موارد زیر در معرض مسمومیت هستید:


اگر مریضی ویژهی دارید مثل مریضی مادرزادی یا دیابت
از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردار باشید
زیادتر در حال سفر باشید


در عین حال خانم ها باردار و یا مادرانی که دوران شیدستهی را می گذارنند بایست زیادتر مواظب مسمومیت و مواد خوراکی آلوده باشند.


در اینجا 7 ماده خوراکی شایع که توسط آنان مسمومیت زیادتر رخ می دهد، معرفی شده است:


سبزیجات برگ سبز: بر هیچ کس پوشیده نیست که این سبزیجات لبریز از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، فیبر و دیگر مواد خوراکی سودمند هستند. اما در صورتی که این سبزیجات با آب آلوده آبیاری شده باشند، شامل باکتری های پنهان برای ایجاد مسمومیت خواهند بود. سبزیجاتی نظیر کاهو، کنگر فرنگی، اسفناج، کلم پیچ، برگ چغندر و … قبل از استفاده بایست به طور کامل شسته و ضد عفونی شوند.


تخم مرغ: تخم مرغ گزینه سالم برای استفاده در هر کدام از نوبت های خوراکی است. در این میان سالمونلا، گونهی باکتری است که درون و بیرون تخم مرغ را آلوده می کند و سبب مریضی شخصی می شود که این ماده خوراکی را خام و نیم پز استفاده کدسته است. تخم مرغ، مرغ، گوشت و دیگر مواد خوراکی، وقتی ایمن می شوند که به مناسبی پخته شده باشند. تخم مرغ و مرغ خامی که درون یخجال نگهداری و دقایقی پیش از طبخ خارج و پس از طبخ مجدد به یخچال بازگردانده شوند عاری از باکتری سالمونلا خواهند بود.


ماهی تن: اگرچه شامل پروتئین بالا، کم چرب و کم کالری است اما قادراست ریسک مسمومیت با جیوه و سم بوتولیوم را نیز زیاد شدن دهد. نشانه ها بوتولیسم در اغلب موارد 18 تا 36 ساعت پس از استفاده کنسرو آلوده بروز می یابد. هرقدر مقدار سم وارد شده به جسم زیادتر باشد نشانه ها زودتر آغاز می شود و شنظرتر خواهد بود. نشانه های مثل تاری نظر و دوبینی، افتادن پلک ها، خشکی دهان و آشفتگی در بلع، جویده جویده صحبت کردن، اسهال و استفراغ، ضعف دست و پا و فلج نتیجه دچار به بوتولیسم است. نارسایی تنفسی حاصل از بوتولیسم نیز به مرگ شخص منجر می شود. برای جلوگیری از این ریسک مهلک بایست حتما به تاریخ استفاده محصول توجه نمایید و کنسروهایی که قوطی آن برآمده است یا بدبو و بدمزه هستند را استفاده ننمایید، به علاوه حتما قبل از استفاده قوطی کنسرو را 20 دقیقه در آب بجوشانید.


سیب زمینی: سیب زمینی به طور طبیعی با سمی به نام گلیکو آلکالویید از خود در برابر فاکتور های خارجی دفاع می کند اما این سم قادراست برای انسان پرمخاطره باشد. سیب زمینی هایی بسیار در برابر نور خورشید قرار می گیرند بخش های سبزرنگ زیادتری دارند، درنتیجه سعی نمایید محصولات تازه را خریداری نمایید. البته کارشناسان معتقدند با جدا کردن بخش های سبزرنگ می توانید بقیه آن را استفاده نمایید.


پنیر: پنیرهایی که در فشیوهگاه ها در دمای خوب نگه داشته نمی شوند، می توانند با باکتری های پرمخاطره نظیر سالمونلا یا فهرستریا آلوده شده باشند. در موقع خرید پنیر حتما از دید دمای خوب آن را چک نمایید و به تاریخ استفاده آن دقت نمایید.


گوجه فرنگی: لبریز از ویتامین آ و فیبر است اما ماده ای سمی به نام سولانین در گوجه فرنگی سبز و نارس وجود دارد که میل کردن آن سبب مسمومیت می شود و دل پیچه، اسهال و باز شدن مردمک چشم ایجاد را می کند. از میل کردن گوجه فرنگی نارس پرهیز نمایید چون افزون بر این که سمی استف هضمش هم سنگین است و سبب ایجاد دل درد می شود.


جوانه ها: جوانه ها لبریز از فیبر، کم کالری و کم چرب هستند اما می توانند آلودگی باکتریایی هم داشته باشند. جوانه‌ گندم،‌ ماش‌ و‌ …‌ جزو‌ سبزیجاتی‌ هستند‌ که‌ تمیز‌ کردن‌ آنان‌ زیاد‌ سخت‌ است.‌ آنان‌ همینطور‌ در‌ محیط‌ های‌ گرم‌ و‌ مرطوب‌پرورش‌ می‌ کنند‌ که‌ مناسبترین‌ مکان‌ برای‌پرورش‌ باکتری‌ ها‌ محسوب‌ می‌ شود.‌ نظیر هر میوه و سبزی دیگر، کارشناسان غذا پیشنهاد می کنند که جوانه ها نیز به طور کامل شسته شوند.

آوای تندرستی

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
برچسب ها

  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 5 ماه قبل
    • 2020-10-27 10:15:05
    • نوشیدنی های انرژی زا

      ناوبری ثانویه حامله شدن من باردارم زایمان و تولد نوزاد شما نوزادان و کودکان نوپا لباس کودک نوزادان خیلی سریع رشد می کنند. در هفته های اول تنها چیزی که نیاز دارید لباس کافی است تا از گرم و تمیز بودن کودک اطمینان حاصل کنید. احتمالاً به موارد زیر احتیاج دارید
    • 15 ماه قبل
    • 2019-12-29 09:00:02
    • انواع راههای پیشگیری و درمان بیماری پوستی اگزما

      اگزما گونهی مریضی پوستی است که بر تاثیر خشکی پوست و به علت حساسیت و یا مسئله وجودی در جسم رخ میدهد. مناسبترین شیوه معالجه این مریضی عدم مصرف وسایل حساسیت زا نظیر دستکش ،نرم کننده و… است. در بخش زیر گونه های روشهای معالجه مریضی پوستی اگزما را گذاشته ایم. برای آشنایی با گونه های م
    • 15 ماه قبل
    • 2019-12-23 09:00:07
    • اطلاعاتی درباره زگیل و روش های پیشگیری

      امکان پذیر است مردم متفاوتی برتاثیر رعایت نکردن بهداشت به مریضی زگیل تناسلی مبتلا شوند که اگر این مریضی به موقع شناسایی داده نشود تبدیل به سرطان می شود. می توانید از واکسن این ویروس به منظور جلوگیری از زگیل تناسلی مصرف نمایید. در بخش زیر نکاتی باارزش در ارتباط با واکسن زگیل را
    • 16 ماه قبل
    • 2019-12-22 00:00:00
    • روش هایی برای کنترل ترشح اسید معده

      پذیر است معده تان اسیدی شده باشد در اینصورت از میل کردن خوراکی های اسیدی بپرهیزید همینطور مناسبتر است برای کم شدن اسید معده از میل کردن خوراکی های چرب و سنگین پیشگیری نمایید و سه ساعت قبل از خواب چیزی نخورید. مصرف داروهای آنتی اسید نیز برای کم شدن اسید در معده سودمند است. در بخ
    • 16 ماه قبل
    • 2019-12-21 09:00:01
    • راه حل هایی برای حل مشکلات ناحیه تناسلی

      گاهی امکان پذیر است در ناحیه تناسلی گرفتار مسئله شده باشید. صابون و مواد بهداشتی سبب حساسیت و مسئله در ناحیه تناسلی میشود. زگیل تناسلی نیز یکی دیگر از مسائل ناحیه تناسلی است که از طریق نزدیکی منتقل می شوند و دراثر همان ویروس های زگیل دست می باشد. در بخش زیر شیوه معالجه مسائل دست
    • 18 ماه قبل
    • 2019-10-19 09:00:01
    • دلایل ابتلا به کهیر و روش های کنترل کهیر

      خیلیی از مردم به ویژه در فصل تابستان مبتلا به کهیر می شوند.کهیر به شکل ورم ‌دانه‌های گرد سرخ بر روی پوست که با خارش شدید همراه است.از علت ها دچار به کهیر می توان بعضی خوراکی ها ،حشرات و خز حیوانات را نام برد.در بخش زیر گونه های روشهای معالجه کهیر و علت ها دچار به آن را گذاشته
    • 18 ماه قبل
    • 2019-10-17 09:00:01
    • آیا سیر درمانی برای بواسیر است؟

      بواسیر نام یک مریضی است که در این مریضی یک رگ خونی در ناحیه مقعد ملتهب و متورم می شود. یبوست و اسهال مزمن از دلیل های رایج مریضی بواسیر هستند. بواسیر هم نظیر آپاندیس در تمام مردم وجود دارد اما این مشکل در مردمی حاد می شود که زمان دفع بیش از اندازه به خودشان فشار می آورند. استفاده
    • 45 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 70 ماه قبل
    • 2015-06-01 00:00:00
    • جلوگیری از اثرات منفی گوشت قرمز

      14زیاده‌روی در مصرف گوشت قرمز احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، فشارخون بالا، کلسترول خون و برخی از سرطان‌ها را افزایش می‌دهد. در نتیجه لازم است که با ترفندها و روش‌هایی اثرات منفی گوشت قرمز را کاهش دهید.
    • 83 ماه قبل
    • 2014-05-01 00:00:00
    • خوارکی های خطرناک

      14اندازه نگه دار که اندازه نکوست خوردن بعضی خوراکی ها بیشتر از حد یا به صورت خام ممکن است مهلک باشد
    • 58 ماه قبل
    • 2016-06-04 00:00:00
    • بخوانید خصوصیات بی شمار موهای ذرت!

      14موهای ذرت را معمولا دور می اندازیم غافل از فواید بی نظیری که با خود به همراه دارند و می توانند در بسیاری از مشکلات بدن به ما کمک کنند.
    • 72 ماه قبل
    • 2015-04-12 00:00:00
    • از خواص و مضرات باقلا چه می دانید؟

      14شكی نیست كه باقالا یكی از محبوب‌ترین حبوبات ایران به شمار می‌آید. طعم، بو و مزه آن به‌خصوص اگر با گلپر و سركه آبپز شود، خاطرات دربند و دركه و شب‌های سرد زمستان را به بهترین نحو تداعی می‌كند!
    • 63 ماه قبل
    • 2015-12-27 00:00:00
    • آشنایی با غذاهای شفابخش بیماران دیابتی!

      14شنبلیله، گزنه، آلوئه ورا، سیر، پیاز، دارچین، ریحان و ... برخی از مواد غذایی شفابخش در دیابت هستند که به بهبود علائم و عوارض ناشی از دیابت کمک می کنند.
    • 70 ماه قبل
    • 2015-06-01 00:00:00
    • سبزی گشنیز: از سم‌زدایی تا کنترل دیابت

      14سبزی گشنیز به‌عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم شناخته شده است و تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیم نیز می‌شود.
    • 58 ماه قبل
    • 2016-06-01 00:00:00
    • از سلامتی اثرات منفی پفک روی بدن!

      پفک تاثیرات منفی زیادی روی بدن میگذارد و موجب بیماری های زیادی در بدن افراد مصرف کننده می شود توصیه می کنیم از مصرف آن خودداری کنید.
    • 58 ماه قبل
    • 2016-06-02 00:00:00
    • با سلامتی قند موجود در گونه های مواد خوراکی

      برخی مواد غذایی حاوی انواع قندها هستند که می توانند برای سلامتی ما مضر باشند ممکن است از قند یا شکر موجود در آن ها بی اطلاع باشید مراقب خورد و خوراکتان باشید.
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید