از خاصیت های متفاوت استفاده ژلاتین چه میدانید این ماده غذا سبب چه تغییراتی در جسم مردم می شود آیا برای غضروف ها و مفاصل متفاوت جسم ما سودمند خواهد بود یا نه؟
استفاده ژله
ژلاتین ماده ای بدون مزه و شفاف است که از ترکیب اجزای متفاوت جسم جانوران از جمله استخوان و غضروف ساخته می شود. این ماده غذایی شامل پروتئین ها و اسیدهای آمینه مورد احتیاج جسم بوده و استفاده آن ضامن تندرستی و جوانی است.
در دنباله 19 مورد از مزایای استفاده ژلاتین در رژیم خوراکی مورد تحقیق قرار گرفته است.
1- تثبیت مفاصل
ژلاتین به واسطه کم شدن التهاب، سبب کم شدن درد و بهبود تندرستی مفاصل می شود.
2- تاثیر ضدپیری
ژلاتین شامل میزانی بسیاری کلاژن است. استفاده هر روزه کلاژن مانع چروک شدن پوست در تاثیر زیاد شدن سن می شود.
3- تعادل هورمونی
ژلاتین مقدار انسولین جسم را مرتب کردن کدسته و در دفع استروژن اضافی که در تاثیر استفاده محصولات آرایشی و بهداشتی سمی، آلودگی های محیطی، خوراکی های فرآوری شده و استفاده داروهای هورمونی به جسم وارد می شود، اثر اساسی دارد.
4- بهبود خستگی آدرنال
خستگی آدرنال، یک پیامد رایج است که زمانی جسم تحت فشار بسیاری قرار دارد، ایجاد می شود. در چنین زمان های جسم بیش از هر وقت دیگری به اسیدهای آمینه و مواد معدنی احتیاج دارد و ژلاتین یک منشا غنی برای این مواد محسوب می شود.
5- کم شدن وزن
ژلاتین قادر است مقدار ترشح هورمونپرورش و همینطور مقدار متابولیزم جسم را زیاد شدن دهد. همینطور استفاده ژلاتین در رژیم خوراکی برای مدتی نسبتا زیاد احساس سیری ایجاد می کند و بدین ترتیب سبب کم شدن مقدار کالری استفادهی و در نهایت کم شدن وزن می شود.
6- برطرف کردن سلولیت
باارزشترین دلیل سلولیت، فقدان کلاژن در جسم است. ژلاتین با تامین کلاژن مورداحتیاج جسم مانع بروز این پیامد می شود.
7- بهبود زخم ها و جراحت ها
اسید آمینه ای معروف به گلیسین که در ژلاتین وجود دارد، تاثیر ضد التهاب دارد و سبب بهبود زخم ها و جراحت ها می شود.
8- پوست شاداب و زیبا
ژلاتین منشا لبریز کلاژن است که سبب کشسانی و یکدستی پوست می شود. کلاژن محدوده یک چهارم از وزن جسم را تشکیل داده است و فاکتور اصلی شادابی و جوانی پوست محسوب می شود.
9- دفع سموم پروتئین حیوانی
گوشت و تخم مرغ شامل گونهی اسید آمینه معروف به میتونین هستند که سبب زیاد شدن هموسیستئین در خون می شود. هموسیستئین یکی از فاکتور های مریضی های قلبی، سکته و مریضی های روانی است. گلیسین موجود در ژلاتین، متونین موجود در گوشت را دفع کدسته و مانع بروز پیامد زیان آور استفاده پروتئین حیوانی می شود.
10- خواب راحت تر
با استفاده ژلاتین مقادیر بسیاری از گلیسین وارد جسم می شود که یکی از آثار آن، خواب راحت است.
11- بهبود تندرستی استخوان ها
یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده استخوان، کلاژن است که مقادیر بسیاری از آن در ژلاتین یافت می شود. نتایج تحقیقات متعددی نشان می دهد که استفاده ژلاتین سبب زیاد شدن تراکم استخوان می شود.
12- بهبود تندرستی کبد
یکی از تاثیرات باارزش گلیسین سم زدایی از جسم است. فقدان این ماده در جسم سبب آشفتگی عملکرد کبد می شود.
14- بهبود التهاب
وجود التهاب در جسم فاکتور زیادی از مریضی ها است و به همین دلیل مبارزه با التهاب، یکی از عملکدستهای الزامی سیستم دفاعی جسم است. استفاده ژلاتین یک راهکار ساده و خوش مزه برای مبارزه با التهاب محسوب می شود.
14- تمدد اعصاب و کم شدن نگرانی
گلیسین سبب تمدد اعصاب و کم شدن نگرانی در جسم می شود و استفاده هر روزه ژلاتین در رژیم خوراکی مقادیر بسیاری از این ماده را تامین می کند.
15- بهبود هاضمه
ژلاتین غذا با آب موجود در معده ترکیب شده و حرکت مواد خوراکی را در سیستم گوارشی تسهیل می کند. همینطور ژلاتین به ترشح اسید معده و بازسازی دیواره آن یاری می کند و در مجموع سبب زیاد شدن میزان تندرستی معده و دستگاه گوارش می شود.
16- معالجه آلرژی خوراکی
ژلاتین از طریق یاری به بازسازی دیواره معده، ورود مواد سمی و حساسیت زای موجود در غذا ها را به جسم دشوارتر می کند.
17- حفظ حجم عضلانی
در جریان مریضی های بلندمدت، از حجم عضلانی جسم کاسته می شود. اما مصرف ژلاتین در رژیم خوراکی مریضان مانع این رخداد می شود.
18- تثبیت مو و ناخن
ژلاتین شامل گونهی ماده غذایی معروف به کراتین است که فاکتور اصلی تشکیل دهنده ناخن و مو محسوب می شود. استفاده این ماده در رژیم خوراکی سبب تثبیت مو و ناخن می شود.
19-کم شدن هزینه پخت و پز
استفاده ژلاتین در رژیم خوراکی، قادراست پروتئین حیوانی مورد احتیاج جسم را بدون مصرف گوشت قرمز تامین کند. بدین ترتیب مصرف این ماده غذایی منجر به کم شدن هزینه های خوراک خانوار می شود.
مناسبترین روش استفاده ژلاتین، ترکیب آن با دیگر مواد خوراکی است. ژلاتین تجاری که به شکل دسرهای مهیا یا پودر دسر در بازار موجود است، شامل مقادیر بسیاری رنگ غیرطبیعی و مزه دهنده است و منشا خوبی برای ژلاتین ارگانیک محسوب نمی شود. مناسبترین گونه ژلاتین، پودر ژلاتین خالص است که از استخوان گاو تهیه می شود.
ایرنا
نام فایل | توضیحات | رمز | لینک دانلود |
---|
امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب
فعلا خالی
در حال ساخت
از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید