پیامد نقرس چه ممگونهیات خوراکی دارد مردم مبتلا چه ممگونهیات خوراکی دارند و چه پرهیزهای خوراکی بایست داشته باشند پیشنهاد کارشناسان به این مردم چیست؟
مریضی نقرس
محمد تقی انوشه کارشناس غذا و رژیم معالجه ای گفت: یکی از مریضی های رایج امروزی (نقرس)است که به علت ته نشین شدن اسید اوریک اضافی خون در مفاصل ایجاد می شود.
انوشه دنباله داد: نقرس در تاثیر میل کردن گوشت و مرغ بویژه گوشت قرمز ایجاد می شود و سبب قرمزی، تورم و گرگرفتگی درد و التهاب یک یا چند مفصل شده که زیادتر در انگشت شست ،پاشنه پا، قوزک پا، زانو و ارنج مشخص می شود.
مبتلایان به نقرس مناسبتر است از گوشت سفید مصرف کنند و مقدار استفاده این دسته از مواد خوراکی یک یا دو بار در هفته باشد. مریضان مبتلا به نقرس میتوانند از گونه های ماهیها مصرف کنند اما تنها گونه ماهی که استفاده آن برای مریضان منع شده ماهی قزل آلا و کولی است.
وی اذعان داشت:رژیم خوراکی خوب و قرار دادن میوه و سبزیجات تازه در سبد خوراکی برای معالجه نقرس پیشنهاد می شود و همینطور این مردم بایست از میل کردن گوشت قرمز،حبوبات،قارچ،اسفناج،مارچوبه،دلو جیگرپرهیز کنند.
انوشه گفت:در کنار رعایت رژیم خوراکی خوب استفاده مکرر آب در طول روز و قبل از خواب تاکید شده زیرا آشامیدن آب اسید اوریک اضافی را از جسم دفع می کند، همینطور مریضان مبتلا به نقرس می توانند برای معالجه از قرص “کولشیزسین” با تجویز دکتر مصرف کنند.
انوشه اظهار داشت: همینطور قرار دادن پاها در آب ونمک، ورزش و تنفس در هوای پاک یاری شایانی به معالجه نقرس می کند.
باشگاه خبرنگاران
نام فایل | توضیحات | رمز | لینک دانلود |
---|
سئوالی که برای همه ما گاه و بی گاه پیس می آید مصرف یا عدم مصرف دل و جبگر است
امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب
فعلا خالی
در حال ساخت
از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید