درباره میوه انبه و اهمیت غذا ای آن چه مقدار اطلاع دارید آیا میدانستید میوه انبه در زمینه تثبیت بینایی قادراست یاری بسیاری به شما بکند و ویتامین ها و املاح معدنی سودمندی برای قوه بینایی تان به همراه دارد پس استفاده این میوه را از یاد نبرید.
خصوصیات انبه
انبه میوهای زیاد خوشمزه است که خیلی زمانها امکان پذیر است دوستداران آن فراموش کنند که خاصیت ها زیاد بسیاری هم دارد. در دنباله خاصیت ها این میوه را بیان کدسته و به بعضی نکات جالب درمورد آن و احتیاطات لازم نیز ذکر میکنیم.مقدار بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه گونه های متفاوت کاروتنوئیدها سیستم ایمنی جسم شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
واقعیات و جزئیات
نسبت به تمام میوهها در سراسر جهان، مقدار استفاده انبه تازه از دیگر میوهها زیادتر است.
این میوه متعلق به ۴۰۰۰ سال پیش بوده است.
این میوه با گیاهان دیگری مثل پسته و بادامهندی همخانواده است.
این میوه که زیادتر در هندپرورش کدسته و استفاده میشود، به سافدا معروف است.
انبه ۱۰۰۰ گونه متفاوت دارد.
اهمیت خوراکی
یک فنجان (محدوده ۲۲۵ گرم) انبه شامل مواد زیر است:
۱۰۵ کالری، • ۷۶ درصد ویتامین C (آنتیاکسیدان و تثبیتکننده سیستم ایمنی)، ۲۵ درصد ویتامین A (آنتیاکسیدان و تثبیتکننده بینایی)، •۱۱ درصد ویتامین B۶ به اضافه دیگر ویتامینهای B (یاری به عملکرد مغز و جلوگیری از مریضیهای قلبی)، ۹ درصد فیبر سالم پروبیوتیک، ۹ درصد مس (مس یک کوعامل برای آنزیمهای باارزش جهت گلبولهای قرمز خون میباشد)، ۷ درصد پتاسیم (برای متوازن کردن استفاده بالای سدیم) و • ۴ درصد منیزیم.
تذکر
اگر به پلاستیک خام حساسیت داشته باشید، این احتمال وجود دارد که به انبه و بهویژه انبه کال هم حساسیت بدهید. این واکنش به دلیل وجود اسیدآناکاردیک است.
پوست و عصاره انبه شامل اوشیوهیول است، مادهشیمیایی موجود در پیچک سمی آمریکایی و سماق سمی که قادراست در بعضی مردم ایجاد حساسیت کند.بعضی فشیوهندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم مصرف میکنند که امکان پذیر است مسائل جدی برای تندرستی ایجاد کند، به همین علت مناسبتر است از انبه ارگانیک مصرف نمایید. اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک نیست، قبل از استفاده خیلی مناسب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس نمایید.
خاصیت ها انبه برای تندرستی
جلوگیری از سرطان: تحقیقات نشان میدهد که مواد آنتیاکسیدان انبه از سرطانهای روده، سینه، خون و پروستات جلوگیری میکند. این مواد شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیلگالات و همینطور آنزیمهای متفاوت میباشد.
کم شدن کلسترول: محتوی بالای فیبر، پکتین و ویتامین C در انبه به کم شدن کلسترول یاری میکند.
پاکسازی پوست: پوست و عصاره انبه برای پوست قابل مصرف است. انبه منافذ بسته شده پوست را باز کدسته و جوشها را از بین میبرد.
تندرستی چشم: یک فنجان انبه خرد شده ۲۵ درصد از مقدار مورداحتیاج هر روزه از ویتامین A را فراهم میکند که به بهبود بینایی یاری کدسته و از شبکوری و خشکی چشم پیشگیری میکند.
قلیایی کردن کل بدن: اسید تارتاریک، اسید مالیک و اندکی اسید سیتریک موجود در این میوه به حفظ ذخیره قلیایی جسم یاری میکند.
یاری به دیابتیها: انبه به مرتب کردن میزان انسولین در خون یاری میکند. در یک داروی خانگی قدیمی برگهای آن را در آب جوشانده، شب تا صبح در آب خوابانده و بعد جوشانده را صبح استفاده میکردند. انبه همینطور شاخص گلیسمی پایینی دارد (۶۰-۴۱) به همین دلیل استفاده متوسط از آن میزان قندخون را بالا نخواهد برد.
زیاد شدن قوای جنسی: انبه منشا زیاد مناسبی از ویتامین E میباشد. بااین حال رابطه مناسب بین میل جنسی و ویتامین E ابتدا با یک کلیتقسمتی اشتباه روی تحقیقات بر روی موشهای آزمایشگاهی ایجاد شد و تحقیقات زیادتر نشان داده است که میزان متعادل از آن در این زمینه سودمند است.
تثبیت گوارش: پاپایا تنها میوهای نیست که شامل آنزیمهایی است که پروتئین را تجزیه میکنند. میوههای بسیاری مثل انبه نیز هستند که این فایده سودمند را دارند. فیبر موجود در انبه همینطور به هضم و دفع خوراکی یاری میکند.
یاری به دفع گرما: گرفتن آب این میوه و مخلوط کردن آن با آب و شیرینکننده به خنک کردن جسم و پیشگیری از ضرر رسیدن به آن یاری میکند.
تثبیت سیستم ایمنی بدن: مقدار بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه گونه های متفاوت کاروتنوئیدها سیستم ایمنی جسم شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.
روزنامه آرمان
نام فایل | توضیحات | رمز | لینک دانلود |
---|
امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب
فعلا خالی
در حال ساخت
از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید