استفاده هات داگ چه پیامدهای برای تندرستی مان به همراه دارد این خوراکی ی محبوب از چه موادی تشکیل شده است و اهمیت غذا ای آن به چه صورت است می خواهیم پیامدهای متفاوت استفاده هات داگ را بدانیم.
استفاده هات داگ
هات داگ که هر در تابستان بیش از هفت میلیارد از آن به فشیوه میرسد، خوراکی لذیذ و دوست داشتنی و شماره یک امریکاییها محسوب میشود. زمانی هات داگ در قرن نوزدهم توسط مهاجران آلمانی به امریکاییها معرفی شد، خیابانهای این کشور را تسخیر کرد. این خوراکی ی دوست داشتنی به شتاب جایگاهی برجسته برای خود نمایان کرد و به قسمت اصلی فرهنگ خوراکی مردم امریکا تبدیل شد.
هات داگ
ولی زمانی به مواد تشکیلدهندهی هات داگ و نحوهی ساخت آن نگاه مینمایید، احتمالا با تعجب در مییابید چه ریسکاتی برای تندرستی آدمها در پسِ این خوراکی ی فوقالعاده دوست داشتنی پنهان شده است.
هاتداگ برای تندرستی زیان آور است
سوسیسها غذاهای فراوریشدهای هستند که هیچ اهمیت خوراکی ندارند. هیچ چیز طبیعی در ساختارشان وجود ندارد و کارخانهها این غذاها را به رباتیکترین شکل امکان پذیر تولید میکنند؛ به طوری که این کارخانهها به شکل حیرتآوری ۳۰۰، ۰۰۰ هاتداگ در ساعت تولید میکنند.
ترکیب قدیمی هاتداگ متشکل از گوشت خوک، گاو، و مرغ بوده است. در ساخت هات داگ از باقیماندههای برشهای استیک یا تکههای خوک و اضافات قابل میل کردن در کشتارگاهها مصرف میشود. این اضافات شامل بافت چربی، پوست، سر و پاهای حیوان است.
این اضافات کاملا خرد و با یکدیگر مخلوط و به یک خمیر سفت تبدیل میشوند. برای آنکه سوسیس خوشمزه شود، افزودنیهای زیادی به این خمیر اضافه میکنند؛ این افزودنیها شامل میزان بسیاری نمک، شربت ذرت، مونوسدیم گلوتامات (MSG)، نیترات، و مواد شیمیایی دیگر میشود.
گونه این مواد مزهدهنده بستگی به این دارد که هاتداگها در چه مناطقی به فشیوه میرسند؛ زیرا آدمها در مناطق متفاوت ذائقهها و سلیقهّهای متفاوتی دارند. وزارت کشاورزی ایالات متحده تولیدکنندگان را ملزم به درج لیست کامل مواد مزهدهنده بر روی برچسب سوسیسها نکدسته است، درنتیجه خودتان میتوانید بقیهی سرگذشت را حدس بزنید. مزهدهندهها شامل مواد وحشتناکی نظیر مونوسدیم گلوتامات و کارمین است – کارمین رنگی است که از جوشاندن پوستهی یک گونه سوسک کوچک در آمونیاک یا کربنات سدیم بهدست میآید.
هاتداگ قادراست سبب سرطان شود
نیترات و نیتریت مواد مسئلهساز دیگری در لیست افزودنیهای مورد مصرف در تولید هاتداگ هستند. این مواد در گرمای شنظر با آمینهای موجود در گوشت فراوریشده ترکیب میشوند و نیتروزامین تولید میکنند.
نیتروزامین مادهای است که قادراست سبب سرطان شود – به ویژه سرطان رودهی بزرگ، مثانه، معده، و لوزالمعده.
بر اساس موسسهی امریکایی تحقیقات سرطان، استفاده هر روزه یک هات داگ ریسک دچار به سرطان رودهی بزرگ را ۲۱ درصد زیاد شدن میدهد. حتی هات داگ های ارگانیک هم شامل نیتریت هستند، و حتی گاهی مقدار نیتریت هات داگ های ارگانیک زیاد بیشتر از هات داگ های متداولی است.
طبق یافتههای پژوهشی در دانشگاه هاوایی، به طور کلی گوشتهای فراوریشده ریسک دچار به سرطان لوزالمعده را تا ۶۷ درصد زیاد شدن میدهند.
درون هاتداگها چیزهایی عجیبوغریبتر نیز نمایان میشود
گاهی اوقات اجسام خارجی نیز در این غذا دوست داشتنی نمایان شده است. طبق گزارشها چیزهایی نظیر چسب زخم، خدسته شیشه، تیغ صورتتراشی، قطعات فلزی، کِرم و حشره، پای موش، و غیره در هات داگ ها نظره شدهاند.شتاب تولید قادراست سبب شود هرنوع آلایندهای بدون توجه مسئولان ناظر وارد محصول نهایی شوند، از این رو امکان پذیر است با هر شگفتی عجیبوغریبی در هاتداگها روبهرو شوید.
بازده
نام فایل | توضیحات | رمز | لینک دانلود |
---|
امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب
فعلا خالی
در حال ساخت
از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید