هوالرزاق






تازه ترین مطلب مواد خوراکی که برای معده مسئله ایجاد می کنند!

مسائل گوارشی این روز ها سبب آزار و اذیت زیادی از مردم شده است ، از رایج ترین این مسائل می توان به ترش کردن و یا مسئلهی به نام زخم معده ذکر کرد. از اصلی ترین علت ها بروز چنین مسائلی ، مواد خوراکی است که در طول روز از آنان مصرف می کنیم.

مسائل معده

به طور متداول خوراکی های پخته شده فاکتور مسائل گوارشی هستند، زیرا گرما آنزیم های طبیعی موجود در غذا های خام را که به هضم خوراکی یاری می کنند از بین می برد و سبب کم شدن ۱۳ درصدی آنزیم ها طی یک دهه می شود که این امر خود نیز سبب کهولت و پیری انسان می شود. کسانی که از سندروم روده برانگیختن پذیر، سوزش سر دل، رفلاکس معده یا زخم معده رنج می برند نسبت به خوراکی ها و آشامیدنی های گوناگون واکنش های متفاوت نشان می دهند. به عقیده کارشناسان ۱۰ ماده خوراکی وجود دارد که معده نسبت به آنان حساسیت نشان می دهد و می توانند ناراحتی های نامبدسته را وخیم تر کنند.
 
 
نعناع
درحالی که قرص نعناع خاصیت ها زیادی دارد و به حل مسائل گوارشی یاری می کند، قادراست اثر معکوس نیز داشته باشد و نشانه ها سوزش سر دل را بیشتر شدن کند. نعناع با شل کردن دریچه مری به معده، ماهیچه ای که در انتهای مری واقع شده، احتمال بازگشت اسید معده (رفلاکس معده) را زیاد شدن می دهد و سبب می شود اسید معده از مری بالا برود. یادتان باشد هرچیزی که نعناع داشته باشد مثل چای نعناع، آدامس نعناع و قرص نعناع همین ویژگی را دارد.
 
 
سودا و آبمیوه صنعتی
در هر ۳۰ گرم از این دو آشامیدنی به طور متوسط سه چهارم قاشق چای خوری شکر است. حتما بارها شنیده اید که مردم گرفتار عدم تحمل لاکتوز باشند، اما عدم تحمل فراکتوز هم یکی دیگر از دلایل اساسی سندروم روده برانگیختن پذیر است. به طور کلی ۳۰درصد از بزرگسالان گرفتار سوءجذب فراکتوز هستند. یعنی جسم آنان کمتر از ۲۵ گرم فراکتوز (تقریبا شش قاشق) در هر نوبت جذب می کند. هرچه را که جسم قادر به جذب آن نیست مثل اسفنجی عمل می کند که آب را جذب روده های شما می کند و در همین حال سبب بروز عفونت در معده می شود.
 
قهوه
اسید های موجود در قهوه می توانند سبب ضرر رساندن به جداره معده و بنابراین تولید هیدروکلریک اسید اضافی شوند که منجر به سوءهاضمه و رفلاکس معده می شود، ریال به ویژه در کسانی که مبتلا به زخم معده یا مستعد سوزش سر معده هستند. شما می توانید روزی یک فنجان چای شیرین بیان را جانشین قهوه نمایید. شیرین بیان برای معالجه زخم معده و آرام کردن معده نیز مصرف می شود.
 
 
کلم بروکلی
کلم بروکلی جزو سبزیجاتی است که تولید گاز می کند و کسانی را که سندروم روده برانگیختن پذیر دارند، گرفتار مسئله می کند. بروکلی در دسته بندی فیبرهای محلول جای می گیرد و فیبری است که تا رسیدن به روده بزرگ، جایی که گوارش تولید گاز می کند، تجزیه نمی شود. افزون بر این، بروکلی شامل میزان اندکی رافینوز یا قند حبوبات است که تولید گاز می کند و در لوبیا هم یافت می شود.
 
 
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی قادراست مری را برانگیختن کند و قادراست علامت های مریضی رفلاکس اسید یا سوزش سرمعده را همراه داشته باشد و حتی سبب بیشتر شدن سوزش سر معده شود. این میوه آبدار و خوش رنگ به شدت اسیدی است و ترشح اسیدهای گوارشی اضافی در معده را برمی انگیزد. بنابراین این اسیدها می توانند به مری راه نمایان کنند، حساسیت آن را بیشتر شدن کنند یا به دیواره مری ضرر برسانند. غذا هایی که با گوجه فرنگی پخته می شوند مثل سس گوجه فرنگی، سس پیتزا و سس سالسا تمام از این قبیل هستند.
 
 
محصولات لبنی
انسان تنها نوع ای از موجودات است که قادراست بعد از شیر مادر باز هم شیر بخورد و زیادی از مردم با گام گذاشتن به دوران بزرگسالی دیگر توانایی هضم لاکتوز، قند موجود در شیر را ندارند. عدم تحمل لاکتوز به فقدان آنزیم لاکتاز در جسم برمی گردد که توسط سلول های جداره روده کوچک تولید می شود. درنتیجه هر لاکتوزی که هضم نمی نمایید، تبدیل به مزهه ای برای باکتری روده شده و سبب تولید گاز توسط باکتری می شود. شیر، بستنی، پنیر و محصولات لبنی ای که برچسب «بدون لاکتوز» خودسته اند مسئله شما را حل می کنند. همین طور می توانید شیر شامل لاکتاز استفاده نمایید و پنیر های سفت زیرا به طور طبیعی نسبت به پنیرهای نرم لاکتوز کمتری دارند.
 
 
خوراکی ی چرب
خوراکی های زیاد چرب مثل خوراکی های سرخ شده نشانه ها رفلاکس اسید و سندروم روده برانگیختن پذیر را زیاد شدن می دهند. به این دلیل که خوراکی های چرب دیرتر در جسم تجزیه می شوند. درنتیجه، مدت وقت زیادتری در معده می نظیر. بنابراین جسم به طور خودکار اسید معده زیادتری را برای یاری به گوارش ترشح می کند. به دلیل داشته باشید که به طور کلی پرخوری نیز قادراست عمل هضم خوراکی را به تاخیر بیندازد و سبب شود که معده، اسید زیادتری ترشح کند.
 
 
شکلات
شکلات، غذا دوست داشتنی ای است که میل کردنش شب و روز نمی شناسد و ثابت شده برای تندرستی قلب و عروق سودمند است و ریسک سکته را کم شدن می دهد. اما در عین حال سبب سوءهاضمه و سوزش سر دل می شود. شکلات شامل تئوبرومین، ترکیبی است که به طور طبیعی در زیادی از گیاهان مثل کاکائو، چای و قهوه یافت می شود. این ترکیب قادر است ماهیچه انتهای مری را شل کند و سبب تراوش اسید معده به مری شود. شکلات همینطور شامل کافئین است، فاکتور دیگری که سبب می شود معده اسید اضافه تولید کند.

پزشک سلام


برچسب های
تازه ترین مطلب مواد خوراکی که برای معده مسئله ایجاد می کنند!

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :
کل بازدید : 614
تعداد بازدید ماه جاری : 614
تعداد بازدید در هفته جاری : 7
تعداد علاقه مندی ها : 0

تعداد 0رای به تازه ترین مطلب مواد خوراکی که برای معده مسئله ایجاد می کنند! داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به تازه ترین مطلب مواد خوراکی که برای معده مسئله ایجاد می کنند!


مطالب مرتبط با تازه ترین مطلب مواد خوراکی که برای معده مسئله ایجاد می کنند!