مطلبی از  برای پختن سبزیجات از چه شیوه هایی می توانیم یاری بگیریم؟!
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> مطلبی از برای پختن سبزیجات از چه شیوه هایی می توانیم یاری بگیریم؟!

مطلبی از برای پختن سبزیجات از چه شیوه هایی می توانیم یاری بگیریم؟!

  • زمان درج : 29 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2016-10-21 00:00:00
  • تعداد بازدید : 1394
    بازدید ماه:1394
    بازدید هفته:1
  • بخش مربوطه :

برای پختن سبزیجات از چه شیوه هایی می توانیم یاری بگیریم آیا پختن سبزیجات اثرات مطلوبی روی کیفیت آن ها میگذارد یا نه؟

پختن سبزیجات

برای پختن سبزیجات از چه شیوه هایی می توانیم یاری بگیریم آیا پختن سبزیجات اثرات مطلوبی روی کیفیت آن ها میگذارد یا نه؟بعضی استفاده میوه ها و سبزیجات را بایست به صورت خام استفاده کرد اما بعضی دیگر با فرآیند پخته شدن گرفتار تغییر کیفیت قابل ملاحظه ای خواهند شد گوجه فرنگی ,  مارچوبه ,  اسفناج ,  قارچ  از جمله سبزی هایی هستند که در تاثیر پختن مناسبتر جذب جسم خواهند شد .
 
امکان پذیر است متضاد به دید برسد، اما بعضی میوه ها و سبزیجات زمانی که پخته می شوند از اهمیت غذا ای زیادتری برخوردار می شوند.


پختن میوه ها و سبزیجات سبب تغییر ظاهر، بافت و رنگ ها آنان می شود و از این رو جای شگفتی نیست که بعضی از مواد غذایی موجود در آنان نیز طی روند پخت از بین بروند. بر همین اساس، شاید این نوع در ذهن شما جا افتاده باشد که استفاده میوه ها و سبزیجات به صورت خام مفیدتر است.


به گزارش “تری هاگر”، اما برای بعضی از ما استفاده مواد خوراکی خام امکان پذیر است امکان پذیر نبوده و یا چندان راحت نباشد. از این رو، آگاهی از این مساله که تمام سبزیجات زمانی که خام هستند لزوما سالم‌تر نیستند قادراست دلگرمیوارکننده باشد. در دنباله با بعضی سبزیجات که پس از پخته شدن اهمیت خوراکی زیادتری نمایان می کنند زیادتر آشنا می شویم.
 
کدو تنبل و دیگر کدوهای زمستانی
کدو تنبل خام برای زیادی از مردم جهان یک جز اصلی از لیست خوراکی آنان را شامل نمی شود. اما اگر فکر می نمایید کدو تنبل و دیگر کدوهای زمستانی در حالت خام از مواد غذایی زیادتری برخوردار هستند، مناسبتر است این ذهنیت را تغییر دهید. کدو تنبل پخته دارای همه ی آنتی اکسیدان های استثنائی نظیر بتا کاروتن است که پس از حرارت نظرن جذب آنان آسان‌تر نیز می شود.


مارچوبه
مارچوبه در حالت خام نیز مصرف می شود اما پختن آن به عدم موفقیتن دیواره های سلولی ضخیم یاری می کند که این کار برای جسم دشوار است و بر همین اساس، جذب مواد غذایی موجود در مارچوبه نظیر ویتامین های A، C، و E، و فولات تسهیل می شود. پختن مارچوبه سبب می شود تا آنتی اکسیدان ها به ویژه اسید فرولیک زیادتر در دسترس باشند.


گوجه فرنگی
پخت گوجه فرنگی سبب می شود تا آنتی اکسیدان قدرتمند لیکوپن موجود در آن آزاد شود. استفاده بالای لیکوپن با کم شدن ریسک دچار به سرطان و حملات قلبی در رابطه است. پخت گوجه فرنگی سبب عدم موفقیتن دیواره های سلولی و آزاد شدن لیکوپن می شود که جسم از گرفتن آن سود می برد. البته پختن گوجه فرنگی قادراست به کم شدن محتوای ویتامین C این محصول منجر شود اما با استفاده منابع دیگر این ویتامین نظیر میوه های خانواده مرکبات می توانید این مساله را جبران نمایید.


هویج
بنابر گزارش وب سایت ساینتیفیک امریکن، هویج پخته دارای سطوح بالاتری از بتا کاروتن است. بتا کاروتن به گروهی از مواد آنتی اکسیدانی تعلق دارد که به نام کاروتنوئیدها شناخته می شوند و رنگ زرد، قرمز، و نارنجی را به میوه ها و سبزیجات می قسمتند. جسم انسان بتا کاروتن را به ویتامین A تبدیل می کند که این ویتامین اثر باارزشی در تندرستی بینایی، تولید مثل،پرورش استخوان و مرتب کردن سیستم ایمنی جسم ایفا می کند.


قارچ
گوارش قارچ های خام اساسا به سختی صورت می گیرد. افزون بر این، حرارت دادن به قارچ سبب آزاد شدن مواد غذایی موجود در آن می شود که از آن جمله می توان به پروتئین، ویتامین های B، و مواد معدنی و همینطور طیف گستدسته ای از مواد که در دیگر مواد خوراکی یافت نمی شوند، ذکر کرد. در سنت آسیایی، قارچ هم به عنوان یک ماده خوراکی و هم یک دارو در دید گرفته شده زیرا آنان می توانند از طریق تثبیت سیستم ایمنی به پشتیبانی از سدهای دفاعی طبیعی جسم یاری کنند.


اسفناج
فولات، ویتامین C، Niacin، ریبوفلاوین، و پتاسیم در اسفناج خام بی‌شمار‌تر هستند اما با پختن آن بر مقدار ویتامین A، ویتامین E، پروتئین، فیبر، روی، تیامین، کلسیم، و آهن گرفتنی افزوده می شود و همینطور کارتنوئیدهایی نظیر بتا کاروتن، لوتئین، و زیگزانتین در اسفناج پخته هر چه زیادتر قابل جذب می شوند.


در نهایت، بایست به این مطلب ذکر داشت که مقایسه مقدار مواد غذایی در سبزیجات خام و پخته پیچیده بوده و همواره بایست جوانب متفاوت آنچه به دست می آورید و آن چه از دست می دهید را روش و سنگین نمایید. روی های لیو، دانشمند مواد خوراکی از دانشگاه کورنل این مطلب را یادآوری می کند که همچنان رازهای زیادی درباره چگونگی تفاکتور مولکول های موجود در گیاهان با جسم انسان وجود دارند.


با توجه به آن چه می دانیم، به دید می رسد مناسبترین رویکرد میل کردن گونه های میوه ها وسبزیجات به شیوه های متفاوت است. بر همین اساس، اعتماد حاصل می شود که ترکیبی از مواد غذایی به واسطه شیوه های متفاوت تهیه مواد خوراکی را گرفتن می نمایید.
 
عصر ایران

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
برچسب ها

  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 2 روز قبل
    • 2019-03-22 21:00:02
    • میگرن مقعدی چیست و چجوری باید آن را کنترل کرد

      درد در ناحیه مقعد علت ها متفاوتی دارد که از میان آن ها می توان به اسهال و یبوست مزمن ذکر کرد. میگرن مقعدی یکی از مسائلی است که بعضی مردم از آن شکایت دارند. در این مورد مریض از درد ناراحت کننده و ناآسان کننده ای در ۱۸۰ درجه در یک طرف مقعد شکایت می کند. میگرن مقعدی بیشترا در زنان دید
    • 4 روز قبل
    • 2019-03-21 09:00:02
    • سیستم دفاعی بدن ما در مقابله با ایدز چه میکنند

      اغلب مریضیهایی که ما بدان مبتلا میشویم مریضیهای عفونی هستند.در صورت بروز نشانه ها مریضی می فهمیم که مهاجم به سلول حمله کرده آنرا تضعیف نموده و درانتها منجر به مرگ سلول گشته است.بعضی ازاین مهاجمان باکتریها هستند که سبب مریضیهایی چون سل و تیفوئید میگردند، بعضی
    • 5 روز قبل
    • 2019-03-19 21:00:02
    • چرا کودکان شروع به جویدن ناخن میکنند

      ناخن جویدن یکی از عادت های بد شمرده می شود و بیشتر پدرومادر از بروز این موضوع در بچه شان ناآسان هستند. اما امروز در این قسمت از شیثار می خواهیم به جنبه دیگری از جویدن ناخن توسط بچه ها بپردازیم. با ما همراه باشید تا درباره خاصیت ها ناخن جویدن بچه ها زیادتر بدانید
    • 7 روز قبل
    • 2019-03-17 21:00:03
    • برنجی که می ماند چه تغییراتی میکند و چرا نباید برنج مانده را خورد

      یکی از علت ها باارزش مسمومیت های خوراکی میل کردن خوراکی های شب مانده است که به علت مناسب گرم نکردن و وجود باکتری هایی در آن سبب بروز مسمومیت های خوراکی می شود. در دنباله می خواهیم درباره پیامد میل کردن برنج مانده با شما صحبت کنیم. با شیثار همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-17 09:00:01
    • استرس در زنان همراه بااین بیماری هاست

      دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که استرس فاکتور خیلیی از مریضی ها است. امروز در شیثار می خواهیم درباره مسائل استرس در خانم ها و مریضی هایی که امکان پذیر است ایجاد کند و یا سبب بیشتر شدن این مریضی شود صحبت کنیم
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-16 09:00:02
    • با ماسک زردچوبه پوست صورتتون رو متفاوت کنید و زیباتر باشید

      زردچوبه افزون بر خصوصیات غذا بیشماری که برای جسم به ویژه کبد دارد دارای خصوصیات بیشماری برای پوست و زیبایی می باشد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها زردچوبه برای زیبایی پوست زیادتر توضیح دهیم. با ما همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-15 21:00:03
    • روغن فندق چه تاثیراتی بر روی زیبایی شما دارد

      مصرف روغن های طبیعی و گیاهی برای پوست به علت بی آسیب بودن آنان خیلی پیشنهاد می شود. امروز در شیثار می خواهیم درباره خاصیت ها روغن فندق برای زیبایی پوست و موی شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-14 09:00:02
    • چجوری اسهال ناشی از آنتی بیوتیک رو کنترل کنیم

      استفاده آنتی بیوتیک ها گاهی در مردم متفاوت پیامد گوناگونی را نشان می دهد. اسهال یکی از پیامدهای است که انسان ها پس از استفاده آنتی بیوتیک ها امکان پذیر است به آن گرفتار شوند. داروهای آنتی بیوتیک گونهی از داروهای مورد مصرف برای معالجه کردن عفونت های باکتریایی هستند. آنتی بیوتیک
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-13 21:00:03
    • خاصیت های گوشت شترمرغ که خبر نداشتید

      گوشت شترمرغ از دسته گوشت های قرمز به شما می آید و خصوصیات خیلی بیشتری برای تندرستی دارد. گوشت شترمرغ طبعی گرم و خشک دارد به همین علت آسیبهای گوشت گاو و گوسفند را نیز ندارد. امروز در شیثار می خواهیم درباره خصوصیات گوشت شتر مرغ با شما صحبت کنیم
    • 1 هفته قبل
    • 2019-03-12 21:00:02
    • مراحل نهایی بیماری ایدز چیست

      به زمانیکه شخص آلوده به HIV به مرحله نهایی یعنی مریضی ایدز برسد آن زمانیست که تعداد سلولهای دفاعی اوکم شدن یافته است تا جایی که ارگانیسم شخص توانایی جنگیدن با فاکتور های مریضی زا را نداشته باشد.از این پس عفونتهای مجال طلبپرورش یافته که میتوانند سبب دردهای جانکاهی باشند.اغلب
    • 20 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 55 ماه قبل
    • 2014-08-08 00:00:00
    • علت سیخ شدن مو روی بدن چیست

      14سرما تنها علت سیخ شدن موهای بدن نیست . ترس یا عصبانیت نیز می تواند همان واکنش را ایجاد کند.   حتما تا به حای شنیده اید که می گویند : مو به بدنم سیخ شد !! اصلا آیا مو واقعا سیخ می شود یا این یک اصطلاح است ؟ شاید باور نکنید اما موی بدن انسان می تواند سیخ بشود یا بهتر بگوییم ایستا بشود!
    • 35 ماه قبل
    • 2016-04-04 00:00:00
    • جدید کمبود روی چه اثراتی روی بدن دارد؟!

      14وقتی بدن با کمبود روی مواجه می شود از چه روش هایی برای جبران آن باید کمک بگیرد چه نشانه هایی به شما می فهمانند که دچار کمبود روی شده اید بهترین توصیه های متخصصین در این زمینه کدامند؟
    • 5 ماه قبل
    • 2018-10-12 09:00:02
    • آب مروارید چگونه اتفاق می افتد؟

      14بیماری های مربوط به چشم به دلیل آنکه می تواند از درصد بینایی ما بکاهد باید هرچه سریع تر پیگیری شوند. این بیماری ها در برخی از موارد آنقدر شایع می شوند که باید برای آنها چاره ای اندیشیده شود. برخی از محققان عقیده دارند که شاید ژنتیک در ابتلا به برخی از بیماری ها نقش داشته باشد.
    • 47 ماه قبل
    • 2015-04-12 00:00:00
    • بعد از ورزش به سراغ این مواد غذایی نروید!

      14بعد از ورزش چه مواد غذایی را باید بخورید و سراغ چه خوراکی هایی نروید. این موضوع بحث امروز ما است که سراغ چه نوع از ماده های غذایی می توانیم برویم و بخوریم. شما ممکن است برنامه ورزشی درستی را دنبال کنید اما برنامه غذایی غلطی داشته باشید. پس بهتر است بعد از ورزش به این مواد غذایی نز
    • 31 ماه قبل
    • 2016-08-23 00:00:00
    • از نگاه سلامت سیر چه گونه فایده های معالجه ای دارد؟!

      14سیر چه نوع خاصیت های درمانی دارد این گیاه پرخاصیت می تواند بیماری های زیادی را برطرف کند و در زمینه سم زدایی از بدن بسیار تاثیرگذار است از انواع سرطان ها و بیماری های خطرناک به کمک این گیاه می توانید در امان بمانید.
    • 44 ماه قبل
    • 2015-06-27 00:00:00
    • آب‌های ویتامینه برای رفع عطش و تشنگی

      اگر روزه‌دار هستید و دنبال راهی برای رفع عطش و در عین حال می‌خواهید آب مصرفی‌تان کمی طعم‌دار باشد این مطلب به دردتان می‌خورد. چند آب ویتامینه و طعم‌دار برایتان داریم که علاوه بر رفع عطشتان جذب ویتامینتان را نیز بالا می‌برند. لطفاً با ما همراه باشید.
    • 44 ماه قبل
    • 2015-06-27 00:00:00
    • در ماه رمضان از خوردن این غذاها خودداری کنید!

      روزه گرفتن در روزهای گرم و بلند تابستان کمی با فصل‌های دیگر فرق دارد. زود تشنه می‌شوید و اگر شاغل باشید در طول روز با کاهش میزان انرژی و فعالیت‌های جسمی روبه رو می شوید.
    • 44 ماه قبل
    • 2015-06-29 00:00:00
    • شیوه های راحت برای لاغر شدن در ماه رمضان

      رمضان بهترین زمان برای خوردن غذاهایی است که دوست داریم و می توانیم این غذاها را در سفره افطار قرار دهیم رو داریم اما در عین حال، رمضان زمان خوبی برای بهبود تندرستی و لاغر شدن نیز می باشد. اگر دوست دارید در این ماه لاغر شوید، از شیوه های آسانی که دراین بخش به شما توصیه می شود پیر
    • 44 ماه قبل
    • 2015-06-29 00:00:00
    • انتخاب تغذیه سالم و مناسب

      سالم بودن این نیست که متناسب به نظر برسید، بلکه مهم این است که احساس خوبی داشته باشید. در این مطلب ما به شما می گوییم که چگونه احساس خوبی داشته باشید.
    • 45 ماه قبل
    • 2015-06-25 00:00:00
    • میوه های ضد چاقی، ضد فشارخون

      محققان آمریکایی دریافتند که مصرف هلو و شلیل می‌تواند چاقی را در افراد کاهش دهد و به کنترل فشار و قند خون کمک کند.
    • 45 ماه قبل
    • 2015-06-24 00:00:00
    • دارچین کلید مقابله با این سرطان خطرناک

      یک تحقیق جدید ادعا کرده است که ترکیب خاصی در دارچین پیدا کرده است که یک مهارکننده قوی سرطان روده بزرگ است، پس حالا ممکن است دارچین طعم خیلی بهتری به غذاهایتان اضافه کند!
    • 45 ماه قبل
    • 2015-06-24 00:00:00
    • رفع عطش‌ و تشنگی در ماه مبارک رمضان

      روزه در اوج گرما. امسال طولانی‌بودن زمان روزه‌داری و شدت یافتن گرما در طول روز، یکی از مسائلی است که روزه‌داران باید به آن توجه کنند و با استفاده از توصیه‌های پزشکان و متخصصان تغذیه، احتمال بروز کم‌آبی را در طول روزهای روزه به حداقل برساند.
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید