برای داشتن سلامتی بیشتر این مواد غذایی را بیشتر استفاده کنید
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سلامتی-->>> برای داشتن سلامتی بیشتر این مواد غذایی را بیشتر استفاده کنید

برای داشتن سلامتی بیشتر این مواد غذایی را بیشتر استفاده کنید

  • زمان درج : 4 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2019-01-27 09:00:02
  • تعداد بازدید : 71
    بازدید ماه:71
    بازدید هفته:2
  • بخش مربوطه :

خصوصیات حبوبات

حبوبات باارزش‌ترین منشا پروتئین گیاهی محسوب می‌شوند که در تامین احتیاج جسم به گونه های اسیدهای آمینه، مواد معدنی و…
اثر به‌سزایی را ایفا می‌کنند.
حبوبات به‌ویژه در مردم گیاهخوار که پروتئین حیوانی استفاده نمی‌کنند، باارزش‌ترین تامین‌کننده پروتئین هستند.
کالری حبوبات خام و پخته با یکدیگر مختلف است.

به این علت که حبوبات در حالت پخته هم‌وزن خود، آب جذب می‌کنند و سنگین می‌شوند.
پس تعداد حبوبات پخته در حجم یکسان از حبوبات خام کمتر بوده و کالری‌شان هم کم شدن می‌یابد.
در این مطلب سعی کرده‌ایم کالری حبوبات پراستفاده را اندازه بگیریم تا حواس‌تان زیادتر به اندازه کالری‌هایی که می‌خورید، باشد.

عدس

یکی از اعضای محبوب خانواده حبوبات ، عدس است که منشا پربار پروتئین گیاهی به شمار می‌رود.
عدس دیرهضم است و سیری زیاد‌مدتی ایجاد می‌کند درنتیجه قادراست عضو اصلی در رژیم‌های لاغری باشد.
همینطور عدس فیبر بالایی دارد درنتیجه قادراست در معالجه و برطرف کردن یبوست هم مفید باشد.
افزون بر این منشا پربار آهن گیاهی هم هست که اگر با لیموترش تازه به عنوان منشا ویتامین C استفاده
شود، جذب آهن آن زیاد شدن می‌یابد.
در هر ۱۰۰ گرم عدس خام۳۵۵ کیلوکالری و در هر ۱۰۰ گرم عدس پخته ۱۱۶ کیلوکالری انرژی نهفته است.

نخود

از پرفایده‌ترین حبوبات، نخود است که به عنوان بمب انرژی در بین حبوبات شناخته می‌شود.
نخود منشا پربار خیلیی از مواد معدنی و ویتامین‌های الزامی جسم است.
افزون بر آن، فیبر خیلی بالایی دارد و قادراست سبب کم شدن کلسترول بد و چربی‌های زیان آور جسم شود و همینطور
یبوست را هم رفع کند.
نخود به عنوان نفاخ‌ترین عضو خانواده حبوبات شناخته می‌شود.
خیساندن نخود و خالی کردن آب آن و همینطور کندن پوست نخود پخته سبب می‌شود فایده نفخ‌کنندگی آن به‌شدت کم شدن
یابد.
در هر ۱۰۰ گرم نخود خام ۳۶۰ کیلوکالری و در هر ۱۰۰ گرم نخود پخته، ۱۶۰کیلوکالری انرژی وجود دارد.

لپه

یکی دیگر از مصرف ترین حبوبات لپه است که سریع پخته می‌شود.
لپه پتاسیم بالا و سدیم خیلی اندکی دارد، از این رو انتخاب خوبی برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون است.
لپه منشا پربار فیبر هم هست و به همین علت برای جلوگیری از یبوست، کم شدن کلسترول خون، مرتب کردن قندخون و
کم شدن مریضی‌های قلبی پیشنهاد می‌شود.
لپه هم نظیر دیگر حبوبات نفاخ است اما چون پوست آن گرفته می‌شود به مراتب نفخش کمتر از دیگر حبوبات
است و خیلی احتیاج به خیس کردن از قبل ندارد.
در هر ۱۰۰ گرم لپه خام ۳۶۰ کیلوکالری و در هر ۱۰۰ گرم لپه پخته۱۲۰ کیلوکالری انرژی موجود است.

لوبیا چیتی

لوبیا چیتی از دوست داشتنی‌ترین حبوبات است که فاقد کلسترول بوده و قند موجود در آن در مقایسه با گونه های
لوبیا خیلی کمتر است.
لوبیا چیتی به علت دارا بودن پروتئین بی‌شمار، منشا خوراکی سودمندی برای تامین پروتئین هر روزه و جلوگیری از دچار به آشفتگیات
کلیوی و پوکی استخوان به شمار می‌رود.
مقدار پروتئین موجود در این گونه لوبیا از گونه های دیگر آن زیادتر است.
در هر ۱۰۰ گرم لوبیا چیتی خام ۳۶۵ کیلوکالری و در هر۱۰۰ گرم لوبیا چیتی پخته ۱۲۷ کیلوکالری انرژی نهفته
است.

لوبیا قرمز

یکی دیگر از اعضای خانواده حبوبات ، لوبیا قرمز است که شامل سدیم پایین و پتاسیم بالاست و قادراست
برای مردم مبتلا به پرفشاری خون سودمند باشد.
همینطور به علت آنکه قند موجود در آن به آرامی وارد جریان خون می‌شود و به اصطلاح شاخص گلایسمی پایینی
دارد برای دیابتی‌ها نیز سودمند است.
لوبیا قرمز منشا پربار فیبر محلول است که قادراست برای تندرستی دستگاه گوارش و همینطور جلوگیری از دچار به گونه های
سرطان دستگاه گوارش سودمند باشد.
در هر ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز خام ۳۳۰ کیلوکالری و در ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته ۱۵۵ کیلوکالری انرژی نهفته
است.

لوبیا سفید

لوبیا سفید، غذا دوست داشتنی آمریکایی‌ها و انگلیسی‌هاست! نتایج تحقیقات نشان داده که استفاده منظم و به اندازه لوبیا سفید
قادراست میزان کلسترول خون را پایین بیاورد.
به علاوه لوبیا سفید مناسبترین منشا گرفتن اسیدفولیک است و مواد غذایی موجود در آن قادراستپرورش سلول‌های سرطانی را
در جسم به تعویق بیندازد.
فراموش ننمایید لوبیا سفید در مقایسه با دیگر لوبیاها زیادترین میزان سدیم را دارد.
در هر ۱۰۰ گرم لوبیا سفید خام ۳۳۷ کیلوکالری و در هر ۱۰۰ گرم لوبیا سفید پخته ۱۴۰ کیلوکالری انرژی
وجود دارد.

لوبیا چشم بلبلی

لوبیا چشم بلبلی در مقایسه با دیگر لوبیاها نفخ کمتری دارد اما از دید اهمیت خوراکی مشابه آنانست و
فرق چندانی با آنان ندارد.
این لوبیا هم منشا پربار پروتئین و هم لبریز از ویتامین‌های گروه B است.
افزون بر آن این لوبیا منشا پربار از فیبر محلول است که به علت کم شدن جذب کربوهیدرات‌ها قادراست برای دیابتی‌ها
گزینه خوبی باشد.
در هر ۱۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی خام ۳۳۶ کیلوکالری و در هر ۱۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی پخته ۱۱۶
کیلوکالری انرژی موجود است.

ماش

ماش از دیگر اعضای گروه حبوبات است که جایگاه اندکی در رژیم خوراکی هر روزه ما دارد در حالی‌که با
توجه به خصوصیت های منحصر به شخصش بایست زیادتر در سبد خوراکی ما باشد.
ماش اسیدفولیک بالایی دارد و به علت دارا بودن پتاسیم خیلی بالا برای بیماران مبتلا به فشار خون خوب است.
همینطور ماش منشا پربار منگنز و سلنیوم است که به عنوان آنتی‌اکسیدان‌های قوی عمل می‌کنند.
جوانه آماده شده از ماش هم قادراست همین خواص سودمند را داشته باشد.
ماش نسبت به دیگر حبوبات کالری پایین‌تری دارد.
در هر ۱۰۰ گرم ماش خام ۳۳۰ کیلوکالری و در هر ۱۰۰ گرم ماش پخته ۱۰۰ کیلوکالری انرژی نهفته است.

لوبیا سیاه

مزه لوبیا سیاه، مزهی بین گوشت قرمز و قارچ غذا است که این مزه منحصر به شخص، سبب مقبولیت
این گونه لوبیا در میان خیلیی از مردم در کشورهای جنوبی قاره آمریکا نظیر برزیل و مکزیک شده است! لوبیا
سیاه یکی از پربار ترین منابع گرفتن گونه های آنتی‌اکسیدان‌هاست و از این دید یک ماده خوراکی ضدسرطان محسوب می‌شود.
یادتان باشد این لوبیا از دید میزان اسیدفولیک بر دیگر لوبیاها مزیت دارد.
در هر ۱۰۰ گرم لوبیا سیاه خام ۳۳۹ کیلوکالری و در هر ۱۰۰ گرم لوبیا سیاه پخته ۱۳۰ کیلوکالری انرژی
نهفته است.

مجله سیب سبز

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
برچسب ها
حبوبات، -
  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 1 روز قبل
    • 2019-06-24 09:00:02
    • آیا دندان عقل رو بکشیم یا نه

      دندان‌ عقل نام یک گونه از دندان ها در دهان انسان می باشد. همواره دندان‌ عقل در سنین هفده تا نوزده سالگیپرورش می کند. زیادتر بزرگسالان چهار عدد دندان عقل در دهان خود دارند اما برخی هم امکان پذیر است دندان های کمتری در دهان خود داشته باشند. دندان‌ عقل به طور متداول در زمانپرورش
    • 4 روز قبل
    • 2019-06-21 09:00:03
    • تومور خوشخیم تخمدان چیست و چه درمانی دارد

      تخمدان یکی از اعضای داخلی جسم در خانم ها می باشد. تخمدان از بافت‌ های ویژه در جسم انسان محسوب می‌شود زیرا سلول‌ های آن مثل سلول‌ های بنیادی بند ناف یا مغز استخوان، قابل تبدیل به بافت‌ های متفاوت می باشد. این امر سبب می گردد سرطان‌ هایی که از تخمدان نشات می گیرند شبیه به بافت‌
    • 5 روز قبل
    • 2019-06-20 21:00:02
    • چرا دچار گرفتگی کمر میشیم و راه درمانش چیست

      به گفته انجمن کایروپراکتیک آمریکا محدوده ۸۰ درصد جمعیت آمریکا در طول زندگی خود گرفتگی کمر و کمر درد را تجربه می کنند. اسپاسم پشت یا انقباض ناخواسته عضلات کمر سبب گرفتگی کمر
    • 1 هفته قبل
    • 2019-06-17 09:00:02
    • سوال و جواب هایی در مورد پروتز سینه

      دانستن تمام چیز درباره پروتز سینه در خانم ها پیش از انجام این عمل خیلی ضروری و الزامی می باشد. عمل پروتز سینه این روزها خیلی باب شده است. عمل جراحی پروتز سینه در خانم ها به روندی همراه با جراحی گفته می‌شود که با هدف زیاد شدن دادن حجم سینه در خانم ها و یا ایجاد تغییر در شکل ، انداز
    • 1 هفته قبل
    • 2019-06-12 21:00:02
    • تاثیر مستقیم سیگار کشیدن بر میزارن سرطان سینه

      سرطان نام یک مریضی می باشد که دراثرپرورش بیش از اندازه سلول ها در جسم می باشد. سرطان سینه یکی از گونه های سرطان است. مرگ و میر دراثر دچار به سرطان سینه در بین خانم ها در جهان آمار بالایی دارد و تقریبا یکی از پرمخاطره ترین مریضی های خانم ها به شمار می آید. اما سرطان سینه آقایان هم و
    • 2 هفته قبل
    • 2019-06-10 00:00:00
    • در مورد توده سینه در خانم ها بیشتر بدانید

      هم اکنون طبق آمارها به دید می رسد که سرطان سینه کشنده ترین سرطان در میان خانم ها است. ولی تمام توده هایی که در پستان ایجاد یا توسط زنان احساس می شود، لزوما سرطان نیست و جای دلهره و بی قراری وجود ندارد. همینطور بایست گفت که اگر این توده ها سرطانی هم باشد، با شناسایی زودرس و اقدام س
    • 3 هفته قبل
    • 2019-06-03 21:00:03
    • روش های برای حل مشکل خار پاشنه پا

      خار پاشنه رایج ترین دلیل درد کف پاشنه است. در این مقاله به تحقیق دلایل بروز این مسئله و همینطور راهکارهایی جهت معالجه خارپاشنه می پردازیم.
    • 3 هفته قبل
    • 2019-06-02 21:00:02
    • این غذاها برای زخم معده ممنوع است

      زخم معده از جمله مسائلی است که بعضی از انسان ها به آن گرفتار می شوند. زخم معده ضرری به دیواره دستگاه گوارش در جسم انسان می باشد. بیماران مبتلا به این مسئله بایست در انتخاب خوراکی برای میل کردن خیلی دقت کنند و از میل کردن خوراکی هایی که مسئله شان را حادتر می کند پرهیز کنند. برای م
    • 4 هفته قبل
    • 2019-05-27 09:00:03
    • مشکل استفاده از قرص های ضد بارداری در ماه رمضان

      عده ای از خانم ها هستند که برای به تاخیر انداختن وقت قاعدگی و پریود خود، از قرص‌ های ضد بارداری در ماه مبارک رمضان مصرف می کنند تا بتوانند روزه های خود را در این ماه عزیز کامل بگیرند. این کار اشتباه بوده و استفاده قرص های ضد بارداری در ماه رمضان برای خانم ها ریسکات و پیامدهای را
    • 23 ماه قبل
    • 2017-07-12 00:00:00
    • دلیل سیخ شدن موی سر

      14همواره برای همه ما پیشاومده که موی سرمون سیخ بشه یا این احساس رو داشته باشیم امروز نگاهی انداختیم به دلیل سیخ شدن موی سر
    • 61 ماه قبل
    • 2014-05-01 00:00:00
    • وقت مناسب برداشتن خال صورت

      14

      برای زیبایی تعدادی زما علاقه داریم که خال صورت را برداریم اما تعدادی از عمل های زیبایی سن مناسب خود را دارند و باید این کار در سروقت صورت گیرد

    • 58 ماه قبل
    • 2014-08-08 00:00:00
    • علت سیخ شدن مو روی بدن چیست

      14سرما تنها علت سیخ شدن موهای بدن نیست . ترس یا عصبانیت نیز می تواند همان واکنش را ایجاد کند.   حتما تا به حای شنیده اید که می گویند : مو به بدنم سیخ شد !! اصلا آیا مو واقعا سیخ می شود یا این یک اصطلاح است ؟ شاید باور نکنید اما موی بدن انسان می تواند سیخ بشود یا بهتر بگوییم ایستا بشود!
    • 58 ماه قبل
    • 2014-08-12 00:00:00
    • چند حدیث در مورد آب

      14پرهیز از زیاد نوشیدن اب: امام صادق ع :زیاد اب منوش زیرا منشآ هر دردی است پرهیز از نوشیدن اب بر روی غذای چرب: پیامبرخدا ص :اشامیدن اب بعد از چربی بیماری را تحریک میکند
    • 42 ماه قبل
    • 2015-12-26 00:00:00
    • پیامد و نتیجه خوردن کاچی چیست؟

      14به خانم هایی که تازه زایمان می کنند معمولا مصرف غذاهای مقوی و دسرهایی با طبع گرم پیشنهاد می شود و برای تجدید قوا و دریافت انرژی از دست رفته پس از وضع حمل اطرافیان به تهیه اینگونه غذاها می پردازند کاچی یکی از این غذاهاست.
    • 38 ماه قبل
    • 2016-04-07 00:00:00
    • بخوانید حبوبات چه اثرهایی روی جسم دارد؟!

      14با مصرف حبوبات بدنتان را مقابل اضافه وزن مصون نگه میدارید و می توانید مانع چاقی خود شوید توصیه می کنیم در رژیم غذایی تان از این خوراکی ها بیشتر استفاده کنید.
    • 40 ماه قبل
    • 2016-02-12 00:00:00
    • از سلامتی چرا لیموشیرین بعد از برش خوردن تلخ می شود؟

      در بین مرکبات، لیموشیرین، نارنج و گریپ فروت وقتی برش می خورند، تلخ می شوند اما خوب است بدانید که این تلخی ضرری برای سلامت ما ندارد. علت تلخی این ها وجود دو ماده ی آنتی اکسیدان است که در ادامه آن ها را معرفی کرده ایم.
    • 40 ماه قبل
    • 2016-02-12 00:00:00
    • تازه ترین مطلب خصوصیات زردک(هویج ایرانی) در طب سنتی!

      زمانی این نوع هویج (جزر) یکی از پر مصرف ترین خوراکی ها نزد ایرانیان بود. ولی متأسفانه امروزه مصرف آن فقط در بعضی شهرها رواج دارد و دیگر بچه های ایرانی که روزی از خوردن آن به عنوان تنقل لذت می بردند توجهی به آن نمی کنند.
    • 40 ماه قبل
    • 2016-02-12 00:00:00
    • دید سلامتی عوارض مصرف نوشابه های رژیمی!!

      «این نوشابه ها رژیمی هستند. چاق نمی کنند»! تا حالا چند بار این جمله را شنیده اید؟ آیا واقعاً چنین ادعایی را باور دارید؟ گفته می شود که این نوشابه ها حاوی قند کمتری هستند بنابراین سالم محسوب می شوند؛ اما ...
    • 40 ماه قبل
    • 2016-02-09 00:00:00
    • مطلبی تازه درباره چند ماده ی غذا مفید برای افزایش میزان کلسترول خوب!

      ما دو نوع کلسترول داریم: کلسترول خوب و کلسترول بد. HDL یا کلسترول خوب جداره ی عروق را تمیز می کند به همین دلیل باید میزان آن در حد قابل قبول بماند. در این مطلب شما را با چند ماده ی غذایی مفید برای افزایش میزان کلسترول خوب خونتان آشنا می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید