هوالرزاق






آموزش درست کردن  خوشمزه ترین زولبیا ویژه ماه رمضان

آموزش درست کردن خوشمزه ترین زولبیا ویژه ماه رمضان

در ماه مبارک رمضان بازار زولبیا و بامیه حسابی داغ است و بیشتر هموطنان رزه دار خرید زولبیا و بامیه را در خریدهای روزانه خود جای می دهند . ایرانی ها از دیر باز علاقه بسیار زیادی به این شیرینی به ویژه در ماه مبارک رمضان داشته و دارند

متاسفانه بعضی از شیرینی پزی ها بامیه را با استفاده از روغن سوخته و مواد بی کیفیت تهیه می کنند و بدست روزه داران می دهند بنابراین ما به هموطنان عزیز توصیه می کنیم برای بهداشت و سلامتی بیشتر زولبیا و بامیه را در منزل تهیه کنند بنابراین در مطلب زیر طرز تهیه زولبیا بدون جوش شیرین رو براتون گذاشتم امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید

مواد لازم
آب ولرم : ۳/۴ پیمانه
مایه خمیر : ۱ قاشق چایخوری (۳گرم ) 
آرد : یک پیمانه ( ۱۲۰گرم )
شکر  : ۱ قاشق چایخوری ( ۶گرم )
پودر نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری ( ۳۰ گرم )
پودر هل : ۱/۸ قاشق چایخوری
زعفران : ۱/۸ قاشق چایخوری
ماست : ۲ قاشق غذاخوری ( ۶۰ گرم )
روغن مایع : ۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت زولبیا
شکر : دو پیمانه
آب : یک پیمانه
گلاب : دو قاشق غذاخوری
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری ( یا جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری )
زعفران : یک چهارم قاشق چایخوری
 
روش تهیه
کمی شکر توی آب ریخته و خمیر مایه رو اضافه میکنیم، میذاریم تا حدود 5 دقیقه بمونه و عمل بیاد
آرد، نشاسته، هل و زعفرون رو مخلوط میکنیم
خمیر مایه عمل اومده و ماست رو به آرد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا چنگال هم میزنیم
حدود 1 ساعت میذاریم استراحت کنه ( من تو یخچال میذارم ) بیشتر از 1 ساعتم بمونه ایرادی نداره
روغن رو اضافه کرده و هم میزنیم. یه مایه نسبتاً شل بهمون میده ( نه خیلی سفت نه رقیق ). اگه دیدین سفته کمی ( چند قطره ) آب اضافه کنین
توی ظرف سس یا قیف مخصوص زولبیا ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم بهش فرم میدیم و وقتی سرخ شد سریع تو شربت داغ میندازیم و 20 ثانیه میمونه و بعد درمیاریمش و همونجا سرِ گاز از خجالت چندتاش درمیاییم! 
 
نکته
شربت رو از قبل طبق معمول سایر شربتها آماده میکنیم و کنار میذاریم
از روغن زولبیا میشه برای بامیه استفاده کرد اما برعکسش نمیشه!
این مقدار زولبیا بسیار مناسب و کم هست ( همین مقداری که تو عکس میبینین به جز چند تا که خورده شد! )
اما اگه فقط 4 تا دونه درست کردین میتونین اضافی مایع زولبیا رو تو ظرف در بسته در یخچال تا 1 هفته نگه دارین و هر بار تازه تازه درست کنین. ولی حتما در یه ظرف بزرگتر بریزین!! چون خمیر مایه داره و بازم عمل میاد و پف میکنه و سرریز میشه

مزه اش با زولبیای جوش شیرین دار تفاوتی نداره! به نظرم سالمتر و تردترم هست!  فکر کنم بخاطر نشاسته ذرت و خمیرمایه ترد هست!


آموزش درست کردن  خوشمزه ترین زولبیا ویژه ماه رمضان

برچسب های
آموزش درست کردن خوشمزه ترین زولبیا ویژه ماه رمضان - - - - - - -

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :
کل بازدید : 3,398
تعداد بازدید ماه جاری : 2,644
تعداد بازدید در هفته جاری : 3
تعداد علاقه مندی ها : 0
تعداد 0رای به آموزش درست کردن خوشمزه ترین زولبیا ویژه ماه رمضان داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به آموزش درست کردن خوشمزه ترین زولبیا ویژه ماه رمضان