هوالرزاق






دستور تهیه پنکیک

دستور تهیه پنکیک

امروز براتون دستور تهیه پنکیک رو در خانه براتون داریم

دستوری که پیش روی شماست برای 3 نفر است

پنکیک یا کیک تابه ای نوعی کیک نازک، تخت و گرد می باشد که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شربت و گوشت مصرف می کنند. کیک های تابه ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان مختلف است.

مواد لازم برای 3 نفر:

آرد: 1/5 پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک: ‌نصف قاشق چای خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

طرز تهیه:

شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نمایید.

تخم مرغ، کره و شیر را به مخلوط اضافه نمایید و با استفاده از یک همزن ، آن ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.

در یک تابه نچسب، کره را ذوب نمایید.

یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمان ی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمان ی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.

همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.

منبع: همشهری آنلاین


دستور تهیه پنکیک

برچسب های
دستور تهیه پنکیک - - - - - - - - -

آمار و ارقام
زمان قرار گرفتن در سایت :
کل بازدید : 2,091
تعداد بازدید ماه جاری : 2,091
تعداد بازدید در هفته جاری : 10
تعداد علاقه مندی ها : 0
تعداد 0رای به دستور تهیه پنکیک داده شده است
و میانگین امتیازات برابر است با: 50 %
نظر شما راجع به دستور تهیه پنکیک