دستور تهیه اسنک قارچ و گوشت لذیییییذ
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> سبک زندگی-->>> دستور تهیه اسنک قارچ و گوشت لذیییییذ

دستور تهیه اسنک قارچ و گوشت لذیییییذ

  • زمان درج : 4 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2019-02-12 21:00:02
  • تعداد بازدید : 96
    بازدید ماه:96
    بازدید هفته:1
  • بخش مربوطه :

یکی از دوست داشتنی ترین خوراکی ها در میان مردم اسنک ها هستند. این خوراکی ی خوشمزه و لذیذ قادراست یه نوبت روش باشد به شرطی که از مواد خوراکی سالم در آن مصرف شود. ما در دنباله می خواهیم اسنک قارچ و گوشت را به شما آموزش دهیم. طرز آماده اسنک قارچ و گوشت را در شیثار ببینید.

مواد ضروری برای آماده اسنک قارچ و گوشت

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

قارچ ۱۰۰ گرم

پیاز یک عدد متوسط

فلفل دلمه ای یک عدد کوچک یا نصف

رب گوجه فرنگی کمی

نان تست ۸ عدد

پنیز پیتزا کمی

کره برای چرب کردن نان تست

فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کمی

نمک به میزان لازم

طرز آماده اسنک قارچ و گوشت

طرز آماده اسنک قارچ و گوشت

برای آماده این اسنک ابتدا پیاز رو به صورت دلخواه خلالی یا نگینی خورد میکنیم….فقط بیشتر درشت نباشه….

رو حرارت ملایم تفت میدیم….بعدش گوشت چرخ کرده رو بهش
اضافه میکنیم و اندکی تفت میدیم و اندکی نمکی هم اضافه میکنیم…

قارچ هارو به صورت دلخواه خورد میکنیم.. من برش طولی میزنم ولی خواهری نگینی خورد کرده بود…
باارزش مزهشه….

تو یه ماهیتابه کوچیک با حرات بیشتر تفت میدیم که آب نندازه…
حدو یک الی دو دقیه تفت میدیم بعدش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم….

فلفل دلمه ای رو هم به صورت دلخواه خورد کنین و به مواد اضافه کرده و رب و نمک و
ادویجات رو هم اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه تفت میدیم…

نگهداری از قارچ

مواد میانی مهیا اس….

پنیر پیتزا رو به تمام جای به صورت یکسان میریزیم که نونا از هم جدا نشن…

نون تست رو شیوه میزاریم و یکم فشارش میدیم تا منسجم شه…

هردو طرف نون هارو کره می مالیم.
اسنک ها رو تو ساندیچ ساز میزاریم و درشو استوار می بندیم… بعد از هفت دقیقه مهیا اس!

بدنیست بدانید چگونه از قارچ نگهداریکنیم؟

قارچ هایی را که سالم هستند و صدمه ندیده اند (اوایل باز شدن چترشان می باشند)، بخرید.

مناسبترین روش نگهداری از قارچ‌هایی که از سلفون خارج شده‌اند این است که آنان را داخل پاکت‌های کاغذی
قرار دهید و در یخچال بگذارید. قارچ‌ها را داخل کیسه فریزر نگذارید چون به دلیل تعریق، زود‌تر نرم و فاسد
می‌شوند. قارچ‌ها تا چهار روز در یخچال سالم می‌نظیر اما بعد از آن تازگی‌شان را از دست می‌دهند.

با قرار دادن قارچ ها در پاکت کاغذی می توانید تا یک هفته آنان را سالم نگه دارید.
قارچ ها را بایست ابتدا به آرامی تمیز کرد و سپس شست. قارچ های رشدی امکان پذیر است
خام هم خورده شوند، اما زیادتر قارچ ها را بایستی به شکل پخته استفاده کرد.
از قارچ ها به صورت تازه، کنسرو شده، خشک شده و فریز شده مصرف می شود.

کتاب آشپزی ـ آرمان