تمام شماها اسم معجون رو شنیدید. بیشتراً فکر مینمایید که معجون یه ظرف بزرگ از بستنی، موز، پسته، خامه، قهوه، کاکائو و چند تا چیز مقوی دیگه است. شاید هم، همینطور باشه. ولی گونه ترکیب کردن اینها و میزان و شیوه درست کردنش خیلی مختلفه که در نهایت فرق بین معجون های متفاوت میشه.
اگه از من بپرسند که معجون مناسب چیه؟ میگم معجونی که خوشمزه باشه و هر چقدر که دلت خواست بتونی بخوری و از روی شکم درد دیگه نخوری. من جاهای متفاوتی معجون خوردم ولی هیچ کدوم و نمیشه ۲ تا خورد چون یا خیلی شیرینه، یا خیلی آتاشغال قاطی داره، یا خیلی الکی بزرگه.
از طرف چند سالیه که دیگه اسم معجون رو کسی روی تابلو مغازش نمی نویسه، حالا کلمه معجون به کلمه ویتامینه تبدیل شده. مثل خیلی از کلمه های دیگه که یه چیزی مینویسند و یه چیز دیگه می خونند.
این مغازه هم مستثنی نبوده، و به ناچار اسم خودشو از “معجون علی بابا” به “ویتامینه علی بابا” تبدیل کرده و یه چند تغییر کوچیک هم توی معجونش داده ولی هنوز جزو مناسبترین هاست. البته نمیدونم این تغییر نام چه داستانی داره ولی فکر کنم یه قانونه.
از زمانی من یادمه این معجون علی بابا بوده ولی بعد از اون از سر خیابون ابوسعید تا میدون شاهپور محدوده ده، دوازده معجونی متفاوت باز شده. به اسم های متفاوت ولی با شکل و شمایل همین معجونی. خیلی ها هم اینا رو با این معجونی اشتباه می گیرند. دیگه کار به جایی کشیده که توی مغازه و بیرون مغازه نوشته که”علی بابا شعبه دیگری ندارد”. یه چیز جالب براتون بگم. یکی از اینا قبلاً کله پاچه فروشی داشت و حالا تغییر شغل داده ولی فکر کنم هنوز فرق کله پاجه و معجون رو نمیدونه، چون معجونش گرمه و هر چیزی توش می ریزه.
ولی چی سبب میشه این معجونی بشه معجون علی بابا و از هرجا بیاند و بخاطرش صف وایستند؟
اجازه بدید در مورد تاریخچه اینجا یه کم براتون بگم. اینجا سال ۱۳۶۳ توسط آقایی بنام رئوف تاسیس شد. و بعد از اون از سال ۷۸ آقایی بنام امینی مدیریت رو بر پیمانه داشت. که به همراه پسراش اینجا رو میگردوند. حالا چند سالیه که پدرشون، آقای حسن امینی فوت کردند (خدا بیامرزتش، روحش شاد) و پسراش راه پدر رو دارند دنباله میدند.
عکس مرحوم حسن امینی:
ولی بغیر از خوشمزه بودن معجون که خیلی متمام یه چیزه دیگه هم است و اون گونه سرویس دهی و شیوه درست کردن معجونه. اینجا برای پر کردن لیوان ها از یک سری حرکات نمایشی مصرف میکنه که در زیر عکس یکی از این حرکات رو می بینید. که داره از فاصله دور محتوای یه معجون درست شده رو به یه پارچ سرایت میده . همین کارو برای برای پر کردن لیوانای کوچیک هم میکنه. برخی زمان ها هم بعد از پر کردن یه لیوان اونو سر ته میکنه و نگه میداره تا نشون بده که معجون توی لیوان نمی ریزه!!! و یا برخی زمان ها لیوان پر شده رو با دست راست بصورت چرخشی پرت میکنه به سمت سقف و با یه دست دیگش لیوان رو میگیره.
عکس یکی از پسرهای آقای امینی:
برای جدا کردن سفیده تخم مرغ از زرده هم شیوه جالبی داشت. اول یه تخم مرغ رو توی یه چای صاف کن می عدم موفقیت بعد تخم مرغ عدم موفقیته شده رو به سمت سقف پرتاب میکرد و مجدد با همون چای صاف کنه میگرفت اش. و این کارو چند بار دنباله میداد تا زرده تخم مرغ از سفیده جدا بشه.
البته این کارارو زیادتر شبهای پنچ شنبه یا جمعه که خیلی شلوغه انجام میدن.
مواد تشکلیل دهنده ویتامینه علی بابا:
شیر
بستنی زعفرانی
بستنی وانیلی
شیره خرما
قهوه
کاکائو
دارچین
اسانس موز
انجیر
پودر نارگیل
مغز گردو آسیاب شده
کنجد
مغز پسته آسیاب شده
گلاب
زرده تخم مرغ
خامه
کمپوت آناناس
و در نهایت لیوان معجون مهیا:
هر لیوان معجون میشه ۱۲۰۰ تومان، شیر پسته و شیر نارگیل هم ۱۰۰۰ تومنه. فراموش ننمایید که اینجا فقط همین سه چیز رو عرضه میکنه و به دنبال آبمیوه دیگه ای نباشید. اگه دوست داشته باشید میتونید توی ظرف یکبار استفاده معجون بگیرید و ببرید. اینجا ظرف خوب داره.
نام فایل | توضیحات | رمز | لینک دانلود |
---|
هر ساله خبرهای فراوانی از مرگ هم وطن های عزیزمون در دریا رو میشنویم و این خبرها پایانی نیز ندارند
بازهم بی احتیاطی و به ظاهر کم کردن هزینه ای حادثه دیگری رو آفرید
امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب
فعلا خالی
در حال ساخت
از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید