راه هایی برای اینکه کیفیت آبلیمو رو متوجه بشید
مسیر فعلی شما در سایت دهکده دانلود بخش دانلود کتاب :
مجله سرگرمی شیثار-->>> ازهمه جا-->>> راه هایی برای اینکه کیفیت آبلیمو رو متوجه بشید

راه هایی برای اینکه کیفیت آبلیمو رو متوجه بشید

  • زمان درج : 3 ماه قبل
  • تاریخ درج : 2019-02-13 09:00:01
  • تعداد بازدید : 85
    بازدید ماه:85
    بازدید هفته:4
  • بخش مربوطه :

آبلیمو چاشنی خیلی خوشمزه ای است که می توان آن را به صورت دستی و خانگی در خانه
درست کرد یکی از مزت های خانگی بودن ابلیمو طبیعی بودن و اعتماد به سالم بودن آن است برای بالابردن
کنترل کیفیت ابلیمو  و ارتقا دادن میزان کیفیت آبلیمو می توان از ترفندهای ویژه خانه داری مصرف کرد
تا هم آبلیمویی با ماندگاری بالا داشت و هم آبلیموی طبیعی خوشمزه ای را در چاشنی های خوراکی
مصرف کرد . کنترل کیفیت ابلیمو را در شیثار بخوانید.

چگونگی کنترل کیفیت ابلیمو

پزشک محمدحسین عزیزی، کارشناس صنایع خوراکی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به سۆالاتی
پیرامون این موضوع جواب داده
اند با ما همراه باشید.
شیوه تولید آبلیموهای صنعتی چگونه است؟

در صنعت، لیموهای ریز یا درشت را وارد کارخانه می کنند و پس از
شستشو، تمیز و خشک کردن، برشی به آن ها می زنند و اندکی حرارتشان می دهند این حرارت دهی سبب
از بین رفتن میکروب ها و آلودگی های احتمالی باقیمانده و نرم شدن بافت لیموها برای آبگیری مناسبتر و ساده
تر می شود

سپس این لیموهای نرم را تحت فشار قرار می دهند و آبشان را می گیرند برای یکدست
و یکنواخت شدن آبلیمو، آن را از صافی رد می کند تا دانه ها و پالپ هایش کاملاً جدا شوند
برای از بین بردن میکروب های احتمالی باقیمانده هم عمل پاستوریزاسیون انجام می شود در نهایت
آبلیموهای پاستوریزه، داخل شیشه
بسته بندی و بعد از برچسب میل کردن، مهیا عرضه به بازار فشیوه می شوند البته گاهی آبلیمو را پس از
ریختن در شیشه پاستوریزه می کنند و برچسب می زنند.

افزودنی یا نگه دارنده ویژهی هم به آبلیموهای صنعتی اضافه می شود؟ نه چون آبلیمو جزو غذا های ترش و
با pH پایین است و امکانپرورش میکروب ها و باکتری های مریضی زا در محیط اسیدی آن وجود ندارد
البته گاهی کپک ها حتی در محیط اسیدی آبلیمو همپرورش می کنند که در صنعت برای جلوگیری از ایجاد
چنین مسئلهی، آبلیمو را پاستوریزه می کنند بعضی کارخانه ها هم میزانی مواد آنتی اکسیدانی به آبلیمو می افزایند.

کنترل کیفیت ابلیمو های خانگی

چرا؟ پوست لیمو شامل روغن هایی است که امکان پذیر است در طول نگهداری آبلیمو، اکسید و سبب تغییر مزه و
رنگ آن شوند و افزودن آنتی اکسیدان ها به آبلیمو سبب حفظ رنگ و مزه مطلوب آن می شود.
استفاده آب لیموهایی که با عنوان «آب لیموی خانگی» عرضه می شوند مناسبتر است یا صنعتی؟

در تولید آب لیموی
خانگی هیچ معیاری رعایت نمی شود و هیچ کدام از نهادهای بهداشتی کشور نظارتی بر تولید چنین
محصولاتی ندارند درنتیجه
فقط اگر خود شما در جریان آماده آب لیموهای خانگی قرار دارید و مطمئن هستید که تولیدکننده آن از لیموهای
تازه و سالم تحت تقویت بهداشتی خوب مصرف می کند، استفاده آن اشکالی ندارد اما اگر
از چگونگی تولید چنینمحصولاتی خبر ندارید، به هیچ وجه خرید و استفاده آن ها پیشنهاد نمی شود.

نگفتید بالاخره آبلیموی صنعتی مناسبتر است یا خانگی؟ اگر از تقویت تولید آب لیموهای خانگی اطلاع
نداشته باشید، حتماً استفاده
آبلیموی صنعتی که مجوزهای ضروری بهداشتی و مهر معیار دارند، مناسبتر است ضمن اینکه آبلیموهای
صنعتی معیار، پاستوریزه می شوند
و آنتی اکسیدان هم به آن ها افزوده می شود، اما حتی اگر خودتان در منزل آب لیمو آماده نمایید،

امکان پاستوریزه کردن یا افزودن آنتی اکسیدان به آن را نخواهید داشت.
ظرف مدت یک ماه آب لیمو را استفاده نمایید نور و گرما می توانند به سادگی سبب اکسیده شدن روغن
های موجود در آب لیمو و ناشایست شدن رنگ و مزه آن شوند چه کنیم کیفیت آب لیموی خانگی بالا
برود؟

تحقیق کنترل کیفیت ابلیمو

تحقیق کنترل کیفیت ابلیمو

لیمو را پیش از گرفتن آب آن، اندکی حرارت دهید و برای جلوگیری از کپک زدن آب لیمو، آن
ها را مناسب خشک نمایید از آنجا که امکان اکسیده شدن روغن موجود در پوست لیمو در صورت آماده آب
لیموی خانگی هم وجود دارد، بایست آب لیمو را پس از صاف کردن، حتماً در یخچال و جای تاریک قرار
دهید،

مثلاً می توانید دور شیشه آب لیمو را یک ورق آلومینیوم بپیچید تا محیط نگهداری آن تاریک شود.
حدبیشتر ظرف مدت یک ماه آب لیمو را استفاده نمایید نور و گرما می توانند به سادگی سبب اکسیده شدن
روغن های موجود در آب لیمو و ناشایست شدن رنگ و مزه آن شوند.

اکسید شدن روغن موجود در آبلیمو آسیبی دارد؟ استفاده غذا های اکسیدشده به هر حال قادراست در زیاد مدت
پیامد متفاوتی داشته باشد به همین علت در صنایع خوراکی به موادی نظیر آبلیمو یا روغن های ویژه سرخ کردن،
مواد آنتی اکسیدان می زنند تا جلوی ایجاد این پیامد را تا حد امکان پذیر بگیرند علت تلخ شدن آب لیموهای
خانگی یا حتی بعضی از گونه های صنعتی آن چیست؟

گاهی فشار به پوست لیمو، سبب ترکیب روغن های اسانسی موجود
در آن با آبلیمو می شود از آنجا که ترکیب های بعضی از این روغن ها تلخ است، امکان تلخ
شدن آبلیمو هم به وجود می آید البته این ترکیب های تلخ هیچ آسیبی برای جسم ندارند.
دلیل ته نشین شدن آبلیموهای خانگی چیست؟

چرا برای گونه های صنعتی این اتفاق نمی افتد؟ یکی از آنزیم های موجود
در لیمو، «تکستیناز» است که سبب ته نشین شدن پالپ لیمو در آبلیمو می شود از آنجا که این آنزیم
در صنعت، پیش، زمان یا پس از پرس و با حرارت دهی ضروری غیبرطرف کردنال می شود، آبلیموهای صنعتی ته نشین
نمی شود این آنزیم کشی در آماده آب لیموهای خانگی انجام نمی شود و به همین علت گونه های خانگی آن
ها رسوب نمی کند.

بالا بردن کنترل کیفیت ابلیمو

تقلب های احتمالی موجود در صنعت تولید آبلیمو چیست؟ امکان پذیر است کارخانه ها، آبلیموی طبیعی
را با جوهرلیمو (اسید سیتریک)
و رنگ های مجاز غذا و آب مخلوط کنند و با کم و بیشتر کردن ترکیب ها، مزه و رنگ
آبلیموی طبیعی را به وجود بیاورند البته چنین آبلیمویی دیگر آبلیموی خالص محسوب نمی شود
و این کار هم گونهی
تخلف و تقلب است.

هموارهً این گونه تقلب با مهارت کامل انجام می شود و استفاده کننده به هیچ وجه نقادراست متوجه آن
بشود درنتیجه فقط بایست آبلیموهایی با مارک و نشان معتبر و معیار آماده کرد.
مناسبترین ظرف برای نگهداری آبلیمو چه ظرفی است؟

ظرف های شیشه ای به ویژه گونه های تیره شان، مناسبترین ظرف ها
برای نگهداری آبلیموها هستند به علت اسیدی بودن آبلیمو، بایست از نگهداری آن ها در ظرف های پلاستیکی و فلزی
پیشگیری کرد تا ترکیب های فلز و پلاستیک وارد آبلیمو نشوند مناسبتر است از خرید آبلیموهای خانگی هم که در
بطری های پلاستیکی عرضه می شوند، پیشگیری کرد.

بد نیست بدانید که : خصوصیات آبلیمو

آب لیمو ترش یک آشامیدنی ساده، شاداب‌کننده، قلیایی‌ساز، و زندگی‌قسمت است که برای آشامیدن
در اول صبح، در طول روز، یا زمان مریضی ایده‌آل است.

این آشامیدنی یک جانشین سالم برای کافئین موجود در چای و قهوه یا آشامیدنی‌های قندی نظیر
سودا و آب‌میوه است.

ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های آب لیمو ترش قادراست انرژی اندک اما شاداب‌کننده‌ای داشته باشد
، در حالی‌که عناصر سم‌زدا و قلیایی‌ساز آن به عملکرد یکنواخت جسم یاری می‌کنند.

برای تهیه‌ی این تونیک سم‌زدا تنها به آب لیمو ترش احتیاج دارید: تهیه‌ی آن خیلی ساده و آسان است.

لیمو، به صورت طبیعی ویتامین ث بالایی دارد که آنتی‌اکسیدان است و فاکتور مشترکی در جذب
ریزغذایی‌های دیگر نظیر آهن است.

آب لیمو منشا مواد غذایی الزامی نیز هست، ازجمله: فولات، پتاسیم، منیزیوم، ویتامین ب۶، و تیامین.

لیمو به صورت طبیعی قند اندکی دارد، چه این قند فروکتوز باشد و چه گلوکوز، و شاخص
گلیسمیک آن پایین است.

مطلب مرتبط: ۱۷ علت برای سم زدایی جسم با آشامیدنی آبِ لیمو و فلفل هندی

هفته نامه تندرستی ، بازده

نام فایل توضیحات رمز لینک دانلود
برچسب ها

  • آخرین مطالب
  • پربازدید ترین
  • سایر مطالب
    • 1 هفته قبل
    • 2019-05-14 09:00:01
    • 31 خاصیت باور نکردنی بادام خیس خورده

      بادام یکی از مغزهاست که به عنوان غذایی‌ترین مغز نیز شناخته می‌شود. مردم از بادام چه به صورت بادام بوداده و شور یا بادام خام و بادام خیس خورده به عنوان میان‌نوبت مصرف کرده یا آن را به کیک یا کلوچه اضافه می‌کنند چرا که مزهی خوشمزه دارد.
    • 1 هفته قبل
    • 2019-05-11 21:00:01
    • کمی بیشتر از داروهای فشار خون و عوارضشون بدونیم

      داروهای فشار خون کاربردها و کلاس های مختلفی دارند، خیلیی از داروها به عنوان ضد فشار خون شناخته می شوند و به صورت تجویزی برای پایین آوردن فشار خون بالا مصرف می شوند. گونه های داروهای فشار خون در کلاس های و دسته های مختلفی وجود دارند
    • 1 هفته قبل
    • 2019-05-09 21:00:03
    • نگاهی به مشکلات نوزادی

      دوره یکماهه اول زندگی را دوره نوزادی نامگذاری کرده اند . دراین دوران درهمه ی ارگآنانی جسمپرورش ونمو بطور سریع اتفاق افتاده وهمین موضوع سبب یکسری تغییراتی می­باشد که درپوست این تغییرات بطور واضحتری دیده می­شود . دراین نوشتهتلاش شده است
    • 1 هفته قبل
    • 2019-05-09 09:00:02
    • چرا در بعضی بیماری ها خارش داریم

      خارش پوست به عنوان خارش بدن هم شناخته می شود و احساس تحریک کنده و غیر قابل کنترل است که باعث ایجاد تمایل به ناخن کشیدن روی بدن می شود. علت خارش بدن می تواند مشکلات پوستی یا بیماری های داخلی باشد.
    • 2 هفته قبل
    • 2019-05-06 09:00:03
    • یک روش خوب برای مزه دار کردن مرغ

      مرینیت کردن مرغ اصطلاحی است که زیادتر سرآشپز های مشهور جهان از آن مصرف می کنند. شما هم می توانید مرغ سبز را که دارای مزه و کیفیت خیلی مناسبتری نسبت به مرغ های متداولی است با شیوه های متفاوت مزه دار نمایید و سپس طبخ نمایید.با این شیوه هایی که در دنباله به آنان می پردازیم می توان
    • 2 هفته قبل
    • 2019-05-05 09:00:02
    • با شطرنح بازی کردن با بچه ها چه چیزهایی به دست می آوریم

      از پازل‌های چند تکه گرفته تا بازی‌های رنگارنگ، تمام و تمام را به خانه می‌برید تا از کوچولوی بازیگوش‌تان یک نابغه بسازید. درست است که خیلیی از این بازی‌ها، اثر بیشتری در بالا بردن هوش بچه شما ندارند، اما هر کدام از آنان، می‌توانند مهارتی را در او تثبیت کنند
    • 2 هفته قبل
    • 2019-05-04 13:14:01
    • باربری در تمامی مناطق تهران

      اربری و اتوبار شرق تهران با کادر و کارگران خوش اخلاق و مودب نزدیکترین باربری در محدوده شرق و غرب تهران می باشد.در صورتی که در جستجوی یک باربری خوب و ارزان قیمت در این محدوده هستید با شرکت ما تماس بگیرید
    • 2 هفته قبل
    • 2019-05-03 09:00:03
    • کرکرس ها چگونه زندگی میکنند

      کرکس یا لاشخور پرندگانی هستند که زیادتر از مردار غذا می‌کنند. این پرنده یا پرنده های هم خانواده با آن را در فارسی مرغ مردارخوار، دژکاک، دال و لشخور نیز ندلگرمیه‌اند.کرکس یا لاشخور پرندگانی هستند که زیادتر از مردار غذا می‌کنند. این پرنده یا پرنده های هم خانواده با آن را در فار
    • 2 هفته قبل
    • 2019-05-05 09:00:02
    • با شطرنح بازی کردن با بچه ها چه چیزهایی به دست می آوریم

      14از پازل‌های چند تکه گرفته تا بازی‌های رنگارنگ، تمام و تمام را به خانه می‌برید تا از کوچولوی بازیگوش‌تان یک نابغه بسازید. درست است که خیلیی از این بازی‌ها، اثر بیشتری در بالا بردن هوش بچه شما ندارند، اما هر کدام از آنان، می‌توانند مهارتی را در او تثبیت کنند
    • 60 ماه قبل
    • 2014-05-01 00:00:00
    • نو کردن کیف های قدیمی با کمی خلاقیت

      14امروز برای شما دوستان راهکاری داریم که با استفاده از اون شاید بتونین به خوبی کیف های قدیمی خودتون رو کمی نونوار بکنید و کیف های زیباتر و بهتری داشته باشید
    • 47 ماه قبل
    • 2015-06-09 00:00:00
    • آیا در ماه رمضان کله پاچه بخوریم یا نه؟

      14با توجه به این که چند سالی است در ماه رمضان ساعات بین افطار و سحر کوتاه و افراد فرصت زیادی برای خوردن مواد غذایی مورد نیاز بدن ندارند، برخی خانواده‌ها بر این باورند که چون کله‌پاچه در مقایسه با دیگر غذاها یک غذای مقوی و مغذی است، می‌تواند قدرت و قوای بدن را در ساعات روزه‌داری
    • 47 ماه قبل
    • 2015-06-01 00:00:00
    • اگر قهوه را با معده خالی بنوشیم چه اتفاقی رخ میدهد

      14خواص آنتی اکسیدانی قهوه همانند میوه ها است. کارشناسان می گویند هنگامی که با معده خالی نوشیده شود تاثیر منفی بر جای می گذارد.یعنی، یک فنجان قهوه سیاه خالص با معده خالی باعث ترشح اسید هیدروکلریک در دستگاه گوارش می شود، که اغلب توسط افراد که در معرض ابتلا به گاستریت هستند احساس
    • 53 ماه قبل
    • 2014-12-02 00:00:00
    • حکایت نصیحت مادر

      14امروز حکایتی خواندنی دیگر براتون داریم به نام نصیحت مادر
    • 48 ماه قبل
    • 2015-05-08 00:00:00
    • برای افزایش عمر و سلامتی این خوراکی را بخورید

      پژوهشگران اثبات کردند که خوردن آجیل با سلامتی ارتباط مستقیمی دارد . براین اساس در مقاله ای که به تازگی در مجله پزشکی انگلستان منتشر شده است، معلوم شد، اشخاصی که هر روز یک مشت آجیل میخورند، از طول عمر زیادتری نسبت به اشخاصی که اصلاً آجیل نمی خورند برخوردارند.
    • 48 ماه قبل
    • 2015-05-07 00:00:00
    • به کمک تغذیه سـرحال رانندگی کنیـد

      پس از خوردن غذا، خون به سمت سیستم گوارش رفته و کمتر به سمت مغز گردش می‌کند و این مسئله باعث خواب‌آلودگی می‌شود و باید رانندگان توجه کنند که حدود دو ساعت بعد از صرف غذا به رانندگی اقدام کنند.
    • 48 ماه قبل
    • 2015-05-07 00:00:00
    • خطر در كمین بچه مثبت‌ها

      كودكی كه به دور از هیاهو‌ی اجتماع تربیت شود در آینده نمی‌تواند از پس مشکلات و موانع در جامعه برآید.آشنا نکردن فرزندان از همان سنین کودکی و نوجوانی با مسائل اجتماعی، ناآشنایی آن‌ها از ناهنجاری‌ها را به دنبال دارد و زمانی که در برابر وسوسه‌های مختلف قرار می‌گیرند، متأسفانه
    • 48 ماه قبل
    • 2015-05-06 00:00:00
    • دلیل سرکوب احساسات و علایق مان چیست؟

      آیا شما جزو کسانی هستید که به راحتی احساسات خود را بیان می کنند یا قادر نیستید احساسات و هیجانات خود را نشان داده و آنها را در درون خود می ریزید؟ ابراز صحیح احساسات نقش مهمی در سلامت روان دارد.
    • 48 ماه قبل
    • 2015-05-13 00:00:00
    • فصل امتحانات و بخورونخورهایش

      خوب است بدانید که با یک تغذیه درست و مناسب می‌توانید هم حافظه خود را تقویت کنید و هم از میزان استرس و اضطراب خود بکاهید و مهم‌تر از آن با اندامی متناسب پا به دانشگاه بگذارید. فراموش نکنید که تغذیه مناسب در موفقیت شما بی‌تأثیر نخواهد بود.
    • 48 ماه قبل
    • 2015-05-15 00:00:00
    • چگونه چربی‌ های بدن را زود بسوزانیم؟

      مهم نیست که ما چند کیلوگرم را هل می‌ دهیم، چند کیلومتر ماشین‌ سواری می‌ کنیم، چقدر در کلاس‌ های ورزشی عرق می‌ ریزیم، در نهایت بیشتر ما هرگز واقعا به نتیجه مورد انتظار کاهش وزن را از تلاشی که برای دستیابی به آن صرف کرده‌ ایم، نمی‌ رسیم.
    • 48 ماه قبل
    • 2015-05-17 00:00:00
    • 3 روش برای کاهش مصرف شکر

      انجمن قلب آمریکا به همه بانوان توصیه می‌کند که بیش از 100 کیلو کالری انرژی مورد نیاز روزانه خود را از طریق مصرف شکر افزوده، دریافت نکنند و این توصیه برای آقایان، چیزی حدود 150 کیلو کالری است.
    • 48 ماه قبل
    • 2015-05-17 00:00:00
    • دردهایی که با موز درمان می‌شوند

      بدون شک پس از خواندن این مطلب نگاهتان به موز تغییر خواهد کرد. طبیعت بهترین درمان‌ها را به‌صورت مواد غذایی و گیاهان در اختیار ما قرار داده است که تأثیر زیادی در ارتقای سلامتی دارند. موز نیز یکی از این هدیه‌ها است که برای درمان و بهبود برخی از بیماری‌ها و مشکلات سلامتی بهتر از
عشق به کتاب

عشق به کتاب

امید داریم از ما راضی باشید دانلود pdf کتاب

لینک های مهم

لینک های مهم

فعلا خالی

توضیحات

توضیحات

در حال ساخت

تماس با ما

تماس با ما

از طریق قرار دادنپیام در تلگرام با ما در ارتباط باشید آیدی : yashar_0007 با ما در ارتباط باشید